atakan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ya arkadaş,herkes sana haklısın demek mi zorunda...?!!?doğru bulanda olacak,eleştiren de...!!!örneğin ben,elinde kağıt olmamasına rağmen,forum forum dolaşarak bu kadar ısrarcı yorumlar yapmanı ahlaki bulmuyorum...!!!katıldığım yönlerin olabilir,haklı çıkacağım ya da çıktım diye zil takıp oynamanın anlamı yok ki...!!!bırak,ediyorsa insanlar seni takdir etsin,etmeyen de etmesin yaa...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
-
bırakın allah aşkına kafayı komplo teorisyle bozmuşsunuz. sizden başka herkes yalancı ve patronun adamı. adamın dibi mardindir sizin gibiler de boş teneke gibi anca gürültü yapın durun...karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbayan mısın,erkek mi...her neysen,git buralarda harcadığın zaman ve çabayı evine harca ki:eşin ve çocuklarınla aran düzelir belki;haa...
))yemezler,kokuyor bu ayaklar...!!!
Yorum
-
Eyvah....Manilere başladı.... inşallah bir an önce terkeder....TUGBA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbırakın allah aşkına kafayı komplo teorisyle bozmuşsunuz. sizden başka herkes yalancı ve patronun adamı. adamın dibi mardindir sizin gibiler de boş teneke gibi anca gürültü yapın durun...
Yorum
-
bak git,sana öyle şeyler ifade ederim ki:altından kalkamazsın...!!!provakatörlük yapmaya çalışıyorsun,aklını başına al diyorum sana sadece...!!!TUGBA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbırakın allah aşkına kafayı komplo teorisyle bozmuşsunuz. sizden başka herkes yalancı ve patronun adamı. adamın dibi mardindir sizin gibiler de boş teneke gibi anca gürültü yapın durun...
Yorum
-
haklısın arkadaş,ama her arkadaşın yazdığına dikkat etmesi şart...!!!Müfit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam
Form hareketli fakat faydalı tek cümle yok millet bir biri ile dalaşıyor. Faik ekmeğine yağ soruyoruz.AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
neyse,biz konuya dönelim arkadaşlar...!!!
toplantı iptal olmuş,bu normal zaten...cuma günü yapmış olduğu kap açıklamasıyla bunu dolaylı olarak ifade etmişti/ya da bir arkadaşımızın açacağı dava ile geçersiz olacaktı...!!!
biz bundan sonrasına bakalım...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Ne alaka biz anlaşmıyoruz ki?
Peşinciyiz!!!
Faiğ otel de !!! SPA yaptırsın !!!
Müfit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam
Form hareketli fakat faydalı tek cümle yok millet bir biri ile dalaşıyor. Faik ekmeğine yağ soruyoruz.
Yorum
-
forumunuzda şirketinizde sizin olsun. allah benim belamı vereydi de girmeyeydim memsaya. hapisten çıkan galip tüm şirketlerini ikiye üçe katladı bu ********in şirketi yıllardır anamızı ağlatıyor.. bir de size laf yatiştiremem..tepe teoe kullanan forumunuzu sanki bir işe yarıyormuş gibi...karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak git,sana öyle şeyler ifade ederim ki:altından kalkamazsın...!!!provakatörlük yapmaya çalışıyorsun,aklını başına al diyorum sana sadece...!!!
Yorum
-
provake edeceksen,işin rast gelsin...TUGBA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforumunuzda şirketinizde sizin olsun. allah benim belamı vereydi de girmeyeydim memsaya. hapisten çıkan galip tüm şirketlerini ikiye üçe katladı bu ********in şirketi yıllardır anamızı ağlatıyor.. bir de size laf yatiştiremem..tepe teoe kullanan forumunuzu sanki bir işe yarıyormuş gibi...
))
Yorum
Yorum