Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kesinlikle katılıyorum. Hisseler geri virman olduğu gün hemen dava açmalıyız. Kanaatimce, hayır listesine ismini yazdıran arkadaşların tümü davaya müdahil olur. Bu ekibe layık bir avukat veya avukatlar gerekli. Tecrübeli ve faik'i süründürebilecek bilgi ve tecrübeye sahip olmalı...
buradan tüm arkadaşlara,özellikle istanbul ve ankara'daki arkadaşlara açık çağrıdır...:iyi bir sermaye piyasasından anlayan avukat ya da avukatlar ayarlamaya bakın...!!!bu film uzun sürecek,ama mutlu bitecek diye düşünüyorum...))
ne dedi SPK bu işe ilk el attığında :31/12/2013 tarihine kadar bu bedelli işini bitirmezsen ve buna bağlı olarak faaliyetlerinde bir iyileşme görmezsem sizin taaaaa .... dedi hemi... peki bunlar bu direktifler doğrultusunda ogk yusuf yusuf değiller miydi? peki ne değişti hiçbirşey tek değişen KAFALARINDA TAHSİSLİ PLANINI DEVREYE SOKMAKTI ama spk bu işin önlemini başından alıp yatırımcılar yanında tavır koyunca bunlara da haşşşırrt oldu vesselam... HADE fyt kıvır yavrum sağdan sağdan )9))))))))))))))))))))))))))))))
bir de bunlar alışmışlar ya hep bana hep bana demeye andıç abi gibi bunlara malı iteleyenler olunca çok zorlarına gitti biz ki kurnazdık nasıl olurda bizi bunu yaparlar dediler çok canları acımış olsa gerek ki gözleri kapanmış asıl EMEL lerini bile unutuverdiler )
bir de bunlar alışmışlar ya hep bana hep bana demeye andıç abi gibi bunlara malı iteleyenler olunca çok zorlarına gitti biz ki kurnazdık nasıl olurda bizi bunu yaparlar dediler çok canları acımış olsa gerek ki gözleri kapanmış asıl EMEL lerini bile unutuverdiler )
adamın sergilediği tenakuza çelişkiye bakın.. beyfendi mesaja cevap yazıyor aklı sıra.. merak etmeyin diyor malınızı geri gönderecem istersen SPK ya git diyor bir önceki cümlesinde de gündem maddelerinin iptalini isterseniz ayrılma hakkınızdan vazgeçmiş olursunuz ... ulan be ahmak ya ne dediğini bilmiyon ya da iyice g.tu başı dağıttınız ne b.k yiyeceğinizi şaşırmışsınız... Sen milletin parasını ödeseydin millet iptale gider miydi sonra sen madem benim malı geri gönderiyon benim ayrılmayla ne işim kalıyor be gerizekalı mısın diye sorsam savunmaya geçecek mahluk
Arkadaşlar,telefonlarınızı açıınnn....!!!şirketimiz finansman servisi siz yatırımcılara ulaşamıyooorrr....))değil mi,fıyık...))zübük yanında halt etmiş bee...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
fayit başbakana bile dolap yapmışsin len bu ne cesaret parmaklıklar ardında övünebileceğin birşey var oda başbakanı dolaba getirmen 3000 küsür çalışan vay 30000 yan sanayiden ekmek yiyen he senin üzerine hakaten borsada dolapçı göremiyorum onu bile kerktin he valla bravo böyle fazla akıl iyi deyildir bilesin o aklını biraz tartarak kulan istersen belkide koskoca bir başbakan kimse duymasın diye senin üzerine gelmiyodur seni tek geçerim bu borsa aleminde
Alin size toplamda 32 kişiye direk ödeyecekleri yani 13 de anlaşma sağlanirsa yani lot sayisi buda şu demek karişik olarak 0,46 ve 0,47 oluyor yuvarlak hesap hepsini 0,47 yapicam çok ödüyor görünsün diye 0,47 * 952.102 = 447.487,94 tl :-)))) genel kurula giden arkadaşlar bu hesabi ögtürsün mehmet ulutaşla faik ulutaşin gözüne soksun utandirsin biz 3.5 milyon tl lik hisse yolluyoruz adamin ödediği rakama bak dalga geçiyor sanki
ARKADAŞLAR ben genel kurula katılamıyıcam zaten katılsamda gidip otlede anlaşmaya yanaşmam anlaşacak olanlara da buradan kesinlikle en ufak bir kırgınlığım olmaz ama ben bu saatten sonra devlet eliyle alırken zorlandığımız parayı tek başınıza almanızın imkansız olduğunu düşünüyorum ... kesinliklede en ufak bir pazarlığa girmem zaten pazarlık yapılmış tokalaşılmış daha ne anlaşması ben kendi adıma kesinlikle anlaşmayacağımı çağrılara katılmayacağımı beni spk ve onun verdiği kararların bağladığını buradan herkese ilan ediyorum...
ayrıca ben ticaret kanunu iyi bilen borsa ve sermaye piyasası kurallarına ve kanunlarına hakim bir avukat arkadaşı buldum güvenilir daha önceden hatta genel kurula getirecektim bazı arkadaşlarımızın haberide vardı ama orada anlaşma sağlanınca daha sonra bu avukat arkadaşımıza durumu izah ettim sürecin sonunu bekliyoruz eğer hisselerin iadesi veya iadesinde bir sorun çıkarsa vesüreç içersindeki gördüğümüz zararları karşılamak maksadı ile birçok arkadaş birleşip hem spk ya hemde şirkete dava açıcaz ayrılma hakkı kullanan tüm arkadaşlarımız bu davaya müdahil olabilirler yayınlamış olduğum bilgileride lütfen diğer forumlardaki arkadaşlarada iletin bu bilgileri ve mesajlarımızı paylaşın zaten inşallah salı gününden sonra gerikli tüm duyuruları buradan yapıcaz kapımız tüm yatırımcı arkadaşlarımıza açık kimsenin kimseyi yönlerdirmesi diye birşey yok herkes hür ve özgür iradesi ile kardeşliğimiz mücadelemize katılabilir.... hayırlı bir hafta inşallah bzim için olur ama olmazsa da müceleye devam edicez yılmadan usanmadan bu adamların peşini bırakmayacağız ve hakkımızı alacağız ...
73,500:0,26=282.692 lotu hesabima geçsin,anlaşacağım...))arasın beni fıyık...))
Karot arkadaş 73,500x1= 73500 tl yi anladımda diğer hesaplamanı anlamadım diyelim sana 282.692 lotu verdi sen satmaya kalksan ki sana sattırmayacaktır eminim,arkasından birde bedelli çaktımı alsana bir zarar daha .umarım bunları hesaba katarak buna razıyım diyorsundur.Ben hisseymiş falan istemem sadece Nakiti gösterecek anlaşmaya varacağım.yarın dananın kuyruğu kopacak zaten.
ARKADAŞLAR ben genel kurula katılamıyıcam zaten katılsamda gidip otlede anlaşmaya yanaşmam anlaşacak olanlara da buradan kesinlikle en ufak bir kırgınlığım olmaz ama ben bu saatten sonra devlet eliyle alırken zorlandığımız parayı tek başınıza almanızın imkansız olduğunu düşünüyorum ... kesinliklede en ufak bir pazarlığa girmem zaten pazarlık yapılmış tokalaşılmış daha ne anlaşması ben kendi adıma kesinlikle anlaşmayacağımı çağrılara katılmayacağımı beni spk ve onun verdiği kararların bağladığını buradan herkese ilan ediyorum...
ayrıca ben ticaret kanunu iyi bilen borsa ve sermaye piyasası kurallarına ve kanunlarına hakim bir avukat arkadaşı buldum güvenilir daha önceden hatta genel kurula getirecektim bazı arkadaşlarımızın haberide vardı ama orada anlaşma sağlanınca daha sonra bu avukat arkadaşımıza durumu izah ettim sürecin sonunu bekliyoruz eğer hisselerin iadesi veya iadesinde bir sorun çıkarsa vesüreç içersindeki gördüğümüz zararları karşılamak maksadı ile birçok arkadaş birleşip hem spk ya hemde şirkete dava açıcaz ayrılma hakkı kullanan tüm arkadaşlarımız bu davaya müdahil olabilirler yayınlamış olduğum bilgileride lütfen diğer forumlardaki arkadaşlarada iletin bu bilgileri ve mesajlarımızı paylaşın zaten inşallah salı gününden sonra gerikli tüm duyuruları buradan yapıcaz kapımız tüm yatırımcı arkadaşlarımıza açık kimsenin kimseyi yönlerdirmesi diye birşey yok herkes hür ve özgür iradesi ile kardeşliğimiz mücadelemize katılabilir.... hayırlı bir hafta inşallah bzim için olur ama olmazsa da müceleye devam edicez yılmadan usanmadan bu adamların peşini bırakmayacağız ve hakkımızı alacağız ...
Karot arkadaş 73,500x1= 73500 tl yi anladımda diğer hesaplamanı anlamadım diyelim sana 282.692 lotu verdi sen satmaya kalksan ki sana sattırmayacaktır eminim,arkasından birde bedelli çaktımı alsana bir zarar daha .umarım bunları hesaba katarak buna razıyım diyorsundur.Ben hisseymiş falan istemem sadece Nakiti gösterecek anlaşmaya varacağım.yarın dananın kuyruğu kopacak zaten.
sevgili dostum,bizim ki geyik...))boynuzları çıksaydı bakardık...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum