MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • heckser-ohlin
    Aktif
    • 12 Eylül 2013
    • 332

yazdığım şikayetlerle ilgili şablon halinde de olsa cevap geldi demek ki adrese teslim olmuş!!! ya işte diyorum Allah bir insanın başına musibet verecek olsun götürür iti cami avlusuna işettirir... bu kendini akıllı sanan ahmakların da basireti bağlayıp kendi kafalarına sıktırdığı gibi... KURBAN OLDUĞUM ALLAH A her fırsatta dua ettim YARABBİ BİZİ ZARARLARA UĞRATMAYA ÇALIŞAN KUL HAKKI NEDİR BİLMEYEN HAKKI HUKUKU HİÇE SAYAN HAYİNLERİN ŞERRİNDEN BİZİ KORU BİZİ DÜŞÜRMEK İÇİN KURDUKLARI TUZAKLARA KENDİLERİNİ GARK ET KENDİ KAZDIKLARI LEŞ ÇUKURLARINDA BOĞ DİYE !!! sonuçta sadece kendim için istemedim diğer yatırımcılar içinde istedim zira BİR MÜMİNİN BAŞKA BİR MÜMİN KARDEŞİNE YAPTIĞI DUA : GÜNAHSIZ BİR AĞIZDAN YAPILAN DUA GİBİDİR ...

Yorum

• heckser-ohlin
      Aktif
      • 12 Eylül 2013
      • 332

KURBAN OLDUĞUM ALLAH : Kuranı Kerimi ayaklar altına alıp da kendine daha çok şeytan yoldaş olsun da büyüsünün tesiri artsın diye uğraşan siyonist papazların duasını kabul ederde biz ki haddini hududunu bilen mümin kullarının duasını kabul etmez mi sandın ZIRTO!!!!

Yorum

• heckser-ohlin
        Aktif
        • 12 Eylül 2013
        • 332

lan kokuşmuş leş yiyesice SENİN PLANIN VAR DA SPK nın yok mu sanıyordun... sizin yaptğınız onca karektersizliğe onca usulsüzlüğe rağmen SPK dersini almadı mı sandın...

ALLAHIM İNŞALLAH bunlar böyle akılsız hareket etmeye devam ederlerde sonları HAPİS olur...

SPK nın ilk yapacağı işler :
        1- Süreci komple iptal edecek
        2- OGK kabul edilen gündem maddelerinin iptali için kendisi başvuruda bulunacak ve iştiraklerin bedelini KASAYA KOYMALARINI İSTEYECEK Kİ BURADA HERKESİN GÖZÜMÜZDEN KAÇTIĞINI ZANNETTİĞİ VE FYT VE BABASINI İT GİBİ KORKUTAN ARTIK YENİ TTK YA GÖRE GEREKLİ ŞARTLARI SAĞLAMADAN ŞİRKET YÖNETİMİNİN VE ORTAKLARININ BORÇLANMASININ SONUCUNDA HAPİS CEZASIYLA TAZYİK EDİLECEĞİ
        3- bu hainler hakkında NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN C.SAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSUNDA bulunacak
        4-Şirkete KAYYUM ATAYACAK
        5-İlk tedbir olarak TAHTAYI KAPATACAK
        6-GÖZALTI PAZARINA ALIP, geçmişe dönük yaptığı incelemeleri ortaya koyacak

ya sen dur bakalım bunlar senin iyi günlerin fıyt ERMENİ HEMŞERİN APEL MEKSİKAYA KAÇABİLMİŞTİ BELKİ AMA SEN KAÇAMAYACAKSIN öyle ajandamı verdim emele benim y.dışına çıkmam lazımdı masallarını KODESTE gardiyanlara anlatırsın!!!

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

adamlar kıran kırana pazarlık yapmışlar ama merak etiğim biz anlaşmaya varmadık ne olacak şimdi bu pazarlığın sonu gerçekten kaos spk şimdi ne yapacak açık açık her kezle anlaşcan demedimi neye göre anlaştınız gerçekten şaşıyorum

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Her insanın A, B, C planın vardır....

Faiğ A planı yeterli gerçekleşmedi, sıra mail yoluyla milleti etkilemeye çalışacaktır..

B ve C planın yoksa faiğ 9 OCAKTA görüşürüz.....

Yorum

• mustafa_197458
              Katılımcı
              • 12 Eylül 2013
              • 97

şu pazarlık detaylarını bilen yada bizzat anlaşan varsa yazabilirmi

Yorum

• TUGBA
                Yeni Üye
                • 09 Aralık 2013
                • 10

Allah kahretsin beni bu sirkete yatirim yaptim 3 yilfir bekliuorum.param pul oldu, simdi de gozalti ve iflasla sifirlanacak. Galip ozturk bile sahip cikti kac sirketine bu adamlar resmen bizi bitirdi. Ne bik yicex simdi, yarin ve sonrasi ne olacak. Akli selim bi yorum yapin lutfen.

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

mustafa yeşil 0,25 den lotları adedi kadar almış geri kalanıda 3-4ay sonraymış avukatı bilmiyorum herhal oda öyledir yada başka şekildede olabilir faikte entrika çok

Yorum

• mustafa_197458
                    Katılımcı
                    • 12 Eylül 2013
                    • 97

git işine yaw....burayıda mı buldun

Yorum

• mustafa_197458
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 97

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      mustafa yeşil 0,25 den lotları adedi kadar almış geri kalanıda 3-4ay sonraymış avukatı bilmiyorum herhal oda öyledir yada başka şekildede olabilir faikte entrika çok
                      lotlar peşin mi peki hocam

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        lotlar peşin mi peki hocam
                        ne zaman peşin verdi bu adam bizimkilerle birlikte gönderir.

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

ben her zaman söylüyorum kademeli alım yapıyorum 0, 15 kuruşa kadar alıma devam tuğbacım siz almayın arkasında türkiyenin başbakanı var gidin onunla konuşmayı deneyin isterseniz aynen böyle konuşursanız dayanamaz sizin bu acıklı halinize

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

lan faik volt ne oldu otel ne oldu 20 000 000 nakit ne oldu şunun şurasında seçime ne kaldı fukara faik yav kolundaki saat senden büyüktü nasıl taşıyon onu benim hiseleride gönder artık çok kaldı sende

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
                              artık ne desek boş...!!!
                              önce bu akşamı,sonra da perşembe akşamını bekleyip göreceğiz...!!!
                              sonra da spk'nın tutum ve davranışlarını tabii ki...
                              dünkü görüşmenin de ayrıntıları bugün netleşecektir...!!!
                              6-7 kişinin anlaştığı rivayeti dolaşıyor,ama kesin bilgi yok...!!!
                              herkese iyi günler...))
                              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

ulen fıyık,cehenneme de gitsen seni bırakmam,bunu unutmaa...))kıvırmanın sonuna yaklaştın zaten...))
                                haydi kıvır,fıyıkkk...))
                                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information