yazdığım şikayetlerle ilgili şablon halinde de olsa cevap geldi demek ki adrese teslim olmuş!!! ya işte diyorum Allah bir insanın başına musibet verecek olsun götürür iti cami avlusuna işettirir... bu kendini akıllı sanan ahmakların da basireti bağlayıp kendi kafalarına sıktırdığı gibi... KURBAN OLDUĞUM ALLAH A her fırsatta dua ettim YARABBİ BİZİ ZARARLARA UĞRATMAYA ÇALIŞAN KUL HAKKI NEDİR BİLMEYEN HAKKI HUKUKU HİÇE SAYAN HAYİNLERİN ŞERRİNDEN BİZİ KORU BİZİ DÜŞÜRMEK İÇİN KURDUKLARI TUZAKLARA KENDİLERİNİ GARK ET KENDİ KAZDIKLARI LEŞ ÇUKURLARINDA BOĞ DİYE !!! sonuçta sadece kendim için istemedim diğer yatırımcılar içinde istedim zira BİR MÜMİNİN BAŞKA BİR MÜMİN KARDEŞİNE YAPTIĞI DUA : GÜNAHSIZ BİR AĞIZDAN YAPILAN DUA GİBİDİR ...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
KURBAN OLDUĞUM ALLAH : Kuranı Kerimi ayaklar altına alıp da kendine daha çok şeytan yoldaş olsun da büyüsünün tesiri artsın diye uğraşan siyonist papazların duasını kabul ederde biz ki haddini hududunu bilen mümin kullarının duasını kabul etmez mi sandın ZIRTO!!!!
Yorum
-
lan kokuşmuş leş yiyesice SENİN PLANIN VAR DA SPK nın yok mu sanıyordun... sizin yaptğınız onca karektersizliğe onca usulsüzlüğe rağmen SPK dersini almadı mı sandın...
ALLAHIM İNŞALLAH bunlar böyle akılsız hareket etmeye devam ederlerde sonları HAPİS olur...
SPK nın ilk yapacağı işler :
1- Süreci komple iptal edecek
2- OGK kabul edilen gündem maddelerinin iptali için kendisi başvuruda bulunacak ve iştiraklerin bedelini KASAYA KOYMALARINI İSTEYECEK Kİ BURADA HERKESİN GÖZÜMÜZDEN KAÇTIĞINI ZANNETTİĞİ VE FYT VE BABASINI İT GİBİ KORKUTAN ARTIK YENİ TTK YA GÖRE GEREKLİ ŞARTLARI SAĞLAMADAN ŞİRKET YÖNETİMİNİN VE ORTAKLARININ BORÇLANMASININ SONUCUNDA HAPİS CEZASIYLA TAZYİK EDİLECEĞİ
3- bu hainler hakkında NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN C.SAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSUNDA bulunacak
4-Şirkete KAYYUM ATAYACAK
5-İlk tedbir olarak TAHTAYI KAPATACAK
6-GÖZALTI PAZARINA ALIP, geçmişe dönük yaptığı incelemeleri ortaya koyacak
ya sen dur bakalım bunlar senin iyi günlerin fıyt ERMENİ HEMŞERİN APEL MEKSİKAYA KAÇABİLMİŞTİ BELKİ AMA SEN KAÇAMAYACAKSIN öyle ajandamı verdim emele benim y.dışına çıkmam lazımdı masallarını KODESTE gardiyanlara anlatırsın!!!

Yorum
-
-
Allah kahretsin beni bu sirkete yatirim yaptim 3 yilfir bekliuorum.param pul oldu, simdi de gozalti ve iflasla sifirlanacak. Galip ozturk bile sahip cikti kac sirketine bu adamlar resmen bizi bitirdi. Ne bik yicex simdi, yarin ve sonrasi ne olacak. Akli selim bi yorum yapin lutfen.
Yorum
-
-
lotlar peşin mi peki hocamsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermustafa yeşil 0,25 den lotları adedi kadar almış geri kalanıda 3-4ay sonraymış avukatı bilmiyorum herhal oda öyledir yada başka şekildede olabilir faikte entrika çok
Yorum
-
ne zaman peşin verdi bu adam bizimkilerle birlikte gönderir.mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlotlar peşin mi peki hocam
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...
))
artık ne desek boş...!!!
önce bu akşamı,sonra da perşembe akşamını bekleyip göreceğiz...!!!
sonra da spk'nın tutum ve davranışlarını tabii ki...
dünkü görüşmenin de ayrıntıları bugün netleşecektir...!!!
6-7 kişinin anlaştığı rivayeti dolaşıyor,ama kesin bilgi yok...!!!
herkese iyi günler...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum