MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
:-) çatır çatır yiyiyorum şimdi paraları :-))))) allahım biz burda sinirden dişimizi kırıyoruz arkadaşlar neler düşünüyorlar ben birde son kapandığı gün 5500 lot aldım iyimi 36 danACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.hakim bayram arkadaşı aramızda göremiyoruz. hisseleri satıp kurtuldummu diyor yoksa
kardeşime söyledim bir temsil söyledi aynen ona uydu demek ki kısmetten ötesi yalan ama bizimkiside tam şu temsile geliyor si.... g.. y..... doğru gidermiş aynen buna uyuyor beim durumum
Yorum
-
iyi güldürdün beni Allah da seni güldürsün bu halimle güldürdün ya beni iki gündür gülmüyordumhakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:-) çatır çatır yiyiyorum şimdi paraları :-))))) allahım biz burda sinirden dişimizi kırıyoruz arkadaşlar neler düşünüyorlar ben birde son kapandığı gün 5500 lot aldım iyimi 36 dan
kardeşime söyledim bir temsil söyledi aynen ona uydu demek ki kısmetten ötesi yalan ama bizimkiside tam şu temsile geliyor si.... g.. y..... doğru gidermiş aynen buna uyuyor beim durumum
Yorum
-
bu belirsizlikte bir karar aldim ve mimseye vekalet vermiyor kendim geliyorum. oldu mu olacak mi kalbazan mi sahtekar mi acaba mi demektense atlayip ucaga kendim gelecem tabi toplanti olursa!
Yorum
-
ben italyadan ankaraya indimsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu şu kargo gelmedimi yurt dışından ne uçakmış birde şimdi derler yanlışlıkla japonyaya göndermişiz diye yada afrikada ümit burnuna olurmu olur ne beklersin bunlardan
bavul çıkmadı
sordum görevlilere abi senin bavul bi yere gitti bulamadık dediler
tam 5 gün aradılar
en son kıbrıstan çıkmış
sizin kargoda kıbrısa gittiyse 5 gün içerisinde gelir
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
fenış ve sktas sayesinde son 5 teydim ama 2 gündür memsa topiği kapalı bugün spor hissesi seçenlerle zorlunun adaşını seçenler ve tarafı seçenler beni geçerlerexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFaiğ zede mi oldunuz? Yarışmadasonuncusunuzdur
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Yazdığım 04.09.2013, 27.09.2013, 30.01.2013 tarihindeki MKK portföyünde sadece isimleri istiyorum, pörtföyünde neler varmış insanlar görsünler, ederi senin olsun, fotografını çekmelisinki inandırıcı olsun!!!
Küçük emrah mısın, vurguncu musun bi bilelim!!!! Yoksa eşdostuna attığın kazığı düzeltmek mi amacın!!! Bî bilelimm!!!
B12 vitamin tedavisine başladın belli , başlasan anlardın maksadımı?
Yorum
-
Ola gardaşlar size söylirem yinede laf anlamak istemirsiz. Gardaş uçakta gelse evrakda gelse bu kağıdın tahtasını bir müddet açmazlar biraz laf dinleyin. Durum ciddi durum vahim biraz beklenecek. Temizlenmesi gereken çok olay var. Bu daha ilk raund gerisi gelecek. Bugün tahta açılır yarın tahta açılır beklemeyin. Zamanı geldiğinde spk talimatı ile bist tahtayı açar. Amma velakin tahta açıldı işler çözüldü. Bunuda geçin. Sırada çok bekleyen var öncedevlet borçları sonra bankalar sonra diğer alacaklılar daha sonrada ortaklar yani daha çok çözülecek durumlar var durum ortada durum meydanda şirketin hali apaçık günyüzünde. Şimdi sabırlı olun. eten yıgınla içerdesiz. Bekleyin bakalım. Akabinde genel kuruluşa unutmayın. Oraya gidin. Alttan aldığınız malları Faitin eline verin. Sonra yoluZa devem edin. Durum ortadadır durum meydandadır. Vesselam.
Yorum
-
İstanbula Ankaradan 08.10.2013 tarihinde kalkacak otobüsümüz sayın yolcuları firmamızı tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz, tşörtleriniz koltuklarınızın altında, pankartlarınız başucunuzdadır, otobosümüzde davul zurnayla seyahat yasaktır, teybimizde ünlü üstadlarımızın ninnileriyle sîzleri uyutmaya devam edeceğiz!!!
Varınca KY lar şirket olmayı sakın unutmayınız!!!
Yorum
Yorum