Sizlerde katılın
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
benim bildigim 15 gün kapalı kalırsa serbest marjla açılır diye lakin bu hıssenin yarın açılması gerekli aksi halde spk bist faik elele verdi diyecegim genel kurula kadar bu hıssenin yükselmesi lazım aksi halde keten helvagokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbist le görüşüp sorduğumuzda şirketin önemli bir konuda yatırımcıya açıklama yapmadığını için tahtayı kapattıklarını ky lehine bir durum olduğunu söylediler 3 gün kapalı kalırsa serbest marj veya nominalden mi açılacak diye sordum fakat bilgi vermediler sabırlı olun diye uyardılar 3-4 yılı sabır saymıyorlar herhalde
ÖNEMLİ BİR BİLGİ HERHELDE BANKA ANLAŞMASIDIR.
Yorum
-
altın vuruşu ben yapıcam faiğe hemde damardan hiç unutamayacak spk da bist eexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMU ve FU ya ALTIN vuruşu KY olarak yapalım!!!
Yorum
-
-
Günaydın arkadaşlar...
))
belge gelmiş olabilir,ama inceleme sürecektir diye düşünüyorum...çünkü Generalli ve isviçre bankasında olan paranın zincirleme yansımaları vardır/olacaktır...
bu süreçte sabırlı olmakta yarar var...
ancak olağanüstü genel kurulun akibeti hakkında bir açıklama gelir bugün diye düşünüyorum...AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
karot bunlar biz genel kurul yerine gidince açıklama yollarlar hani alışkanlıklarıya valla isterse 1 ay kapalı kalsın ama bu düzenbazların tüm oyunlarını çıkarsınlar suçlu olanları hapse atsınlar inşaallah helal süt emmiş yetkililer vardır bu incelemedekarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar...
))
belge gelmiş olabilir,ama inceleme sürecektir diye düşünüyorum...çünkü Generalli ve isviçre bankasında olan paranın zincirleme yansımaları vardır/olacaktır...
bu süreçte sabırlı olmakta yarar var...
ancak olağanüstü genel kurulun akibeti hakkında bir açıklama gelir bugün diye düşünüyorum...
Yorum
-
Sn exitus456, docenin alımları hakkında yorumunuzu merak ediyorum...Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
Yorum