MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kara_borsa
    Yeni Üye
    • 24 Eylül 2013
    • 14

Sistem böyle işliyor... patronlar,-spk-borsa-hükümet bu dörtgen birbirleriyle sımsıkı ilişki içindedir, hiç bozulmaz. siz hiç gördünüzmü hisse patronlardan birini sıfırı tüketmiş. herkez k.y nin soyulmasında verilen rolü iyi oynuyor.. hani hükümet başbakan bakan bize yardım edecekti. yahu burada adam atıp tutuyor, küfrettiği ulutaşın yanına gidince sarılıp onunla fotoğraf çektiriyor.. oda durun bakalım "soydum sizi ama neden soydum hele bir dinleyin" diyor.. bizde vallah bizim için bizi soymuş gelin şunnunla sımsıkı sarılıp resim çektirelim gardaşlar diyoruz.. şimdi ayıkla pirincin taşını.. onlar ceviz kıraraken şimdi, biz hala spk Bıst onu dövecek diyoruz)

Yorum

• kara_borsa
      Yeni Üye
      • 24 Eylül 2013
      • 14

yokmu takasları atacak olan, derinlik grafik çalışalım ne olacak böyle?

Yorum

• ACEMİ
        Katılımcı
        • 12 Eylül 2013
        • 153

günaydın

beyler kendi aranızda atışıp duracağınıza gelin genel kurula. madem hepimiz genel kurulda bu adamların kararlarına hayır diyeceğiz.ve bunun gücüne inanıyoruz öyle ise işte size yeni bır iş kolu . yönetim kurulunu değiştirip yeni yönetimde görev alalım. fıstık gibi iş . sanırım buna bu şirkette hisselerimizle yeteriz. yeni yönetimin en kötüsü bunlardan daha iyi olur. bieazda o baksın kenardan.

Yorum

• ACEMİ
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 153

Standart günaydın

beyler kendi aranızda atışıp duracağınıza gelin genel kurula. madem hepimiz genel kurulda bu adamların kararlarına hayır diyeceğiz.ve bunun gücüne inanıyoruz öyle ise işte size yeni bır iş kolu . yönetim kurulunu değiştirip yeni yönetimde görev alalım. fıstık gibi iş . sanırım buna bu şirkette hisselerimizle yeteriz. yeni yönetimin en kötüsü bunlardan daha iyi olur. bieazda o baksın kenardan.

Yorum

• kara_borsa
            Yeni Üye
            • 24 Eylül 2013
            • 14

Haklısın sayın acemi, çözülmeye yakın atayım kasaya bi 14bin tane, çözülmezse ikinci seans. ya batacağız ya çıkacağız gider şirkette otururuz valla

Yorum

• yeni79
              Yeni Üye
              • 03 Ekim 2013
              • 24

6- Gündemin 11. Maddesinde Görüşülecek esas sözleşme tadiline ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatının Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,46 TL olduğu konusunda yatırımcıların bilgilendirilmesi,
              bu maddede ne demek istiyor acaba

Yorum

• rmz68
                Yeni Üye
                • 17 Eylül 2013
                • 47

08.10.13 tarihindeki genel kurul adresi aynı adres. Fiziken orada genel kurul yapılması mümkün değil. Bir öncekinde yaklaşık 40 kişiydik herkes ayakta kaldı. Emel hanıma söz konusu adreste nasıl genel kurul yapacaklarını sorduğumda biz yapacağız siz göreceksiniz demişti. Ben de görürüz demiştim. Daha sonra hisse fiyatını 0,47 üzerine çıkarıp milletten hisseleri alıp genel kuruluda paşa paşa kendileri yapmayı planlıyorlar herhalde diye düşündüm. Ancak bugün bu şekilde gider ve öğleden sonrada taban kapatırsa ver elini istanbul. Bu sefer 100 kişi geliyoruz. SPK, temsilci göndereceğiz demişti.Bakanlık temsilcisi de talep edilmiş dendi. Bu genel kurulu da iptal ederlerse SPK'nın önünde neler olur düşünmek bile istemiyorum.....

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Teklifim tekrar düşünün

QUOTE=exitus123;505532]Memsa nın kapalı olmasını lehimize çevirmek için tüm muhalif partilere mail yağmuruna başlayalım!

Meclis açıldı. MU iyice köşeye sıkışmalı!!![/QUOTE]

Yorum

• rmz68
                    Yeni Üye
                    • 17 Eylül 2013
                    • 47

exitus123, doktor bey seninle en son taksimde fotokopi çekip ayrılmıştık. Telefonunu listeye yazmamışsın. Sana ulaşamıyorum.

Yorum

• ACEMİ
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 153

yeni79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      6- Gündemin 11. Maddesinde Görüşülecek esas sözleşme tadiline ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatının Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,46 TL olduğu konusunda yatırımcıların bilgilendirilmesi,
                      bu maddede ne demek istiyor acaba
                      hep 0,46 deniliyor ancak diğer iki madde de ise
                      7- Gündemin 12. Maddesine ilişkin Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş paylarının alınması ile ilgili olarak ayrılma hakkı kullanım fiyatının, Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,47 TL olduğu konusunda yatırımcılara bilgi verilmesi,
                      8- Gündemin 13. Maddesine ilişkin Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş paylarının alınması ile ilgili olarak ayrılma hakkı kullanım fiyatının, Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,35 TL olduğu konusunda yatırımcılara bilgi verilmesi,
                      9- İş bu Genel Kurul?a katılarak birden fazla gündem maddesinden ötürü ortaklıktan ayrılma hakkı kullanmak isteyen ortaklarımızın ayrılma haklarını, olumsuz oy kullandıkları önemli nitelikte işlemler arasından ayrılma hakkı kullanım fiyatı en yüksek olandan kullanacakları hususunda bilgilendirme yapılması
                      buradaki fifiyatlarada odaklansak iyi olacak.

Yorum

• yeni79
                        Yeni Üye
                        • 03 Ekim 2013
                        • 24

yani genel kurulda hisselerini satmak isteyenlerden 0,47 den mi alacaklar ? bilgi verebilir misiniz?

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Donlar havada uçuşacak, görüşürüz yine orda

rmz68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          08.10.13 tarihindeki genel kurul adresi aynı adres. Fiziken orada genel kurul yapılması mümkün değil. Bir öncekinde yaklaşık 40 kişiydik herkes ayakta kaldı. Emel hanıma söz konusu adreste nasıl genel kurul yapacaklarını sorduğumda biz yapacağız siz göreceksiniz demişti. Ben de görürüz demiştim. Daha sonra hisse fiyatını 0,47 üzerine çıkarıp milletten hisseleri alıp genel kuruluda paşa paşa kendileri yapmayı planlıyorlar herhalde diye düşündüm. Ancak bugün bu şekilde gider ve öğleden sonrada taban kapatırsa ver elini istanbul. Bu sefer 100 kişi geliyoruz. SPK, temsilci göndereceğiz demişti.Bakanlık temsilcisi de talep edilmiş dendi. Bu genel kurulu da iptal ederlerse SPK'nın önünde neler olur düşünmek bile istemiyorum.....

Yorum

• kara_borsa
                            Yeni Üye
                            • 24 Eylül 2013
                            • 14

rmz68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok doğru, size katılıyorum, salı sabahı ve devamında olacaklar artık filmin son karesi olabilir...

Yorum

• yeni79
                              Yeni Üye
                              • 03 Ekim 2013
                              • 24

yani genel kurulda hisselerini satmak isteyenlerden 0,47 den mi alacaklar ? bilgi verebilir misiniz?

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

faik adamların çok iyi işini yapıyor bist ve spk el ele inşallah ben istanbula gelene kadar defterin dürülür seni koruyan larında defteri dürülür seni insan yerine koyanların senin ve ailenin Allah inancı yokmu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information