siname Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ön yargı deyil en azından onları gördüm konuştum ama olurmu olur valla ne diyeyim hem ben bu tahtanın kapatılmasının bile ulutaşlar tarafından yapıldığına inanıyorum bi evrak uçaklamı getirilir anlamıyorum ve evraklar şirket deyilde başka bir yerde niye tutulur böyle tavan tavan gitseydi zaten ayrılma fiyatını geçecekti sadece bist onun önünü kapatı büyük bir kumpasın içindeyiz bu benim fikrim kayumun atanması şart
Yorum
-
Bırakın açılmasın... sanki acılsa ne olacak tavanmı.... belkide yükselişi fırsat bulup gelenlerin eline vereceklerdi... SPK iyice incelesin... bu kadar zamandır acıktıda ne oldu... bırakın SPK iyice incelesin.. Belki bazı yaptırımlar getirirde bu bedelsiz muhabbeti ortadan kalkar...
Yorum
-
arkadaşlar,belge isviçreden getirtiliyor...bu isviçre bankasındaki paranın ya da Generalli'nin gerçek olup olmadığına dair belgeler olabilir...veya her ikisi...AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
bist le görüşüp sorduğumuzda şirketin önemli bir konuda yatırımcıya açıklama yapmadığını için tahtayı kapattıklarını ky lehine bir durum olduğunu söylediler 3 gün kapalı kalırsa serbest marj veya nominalden mi açılacak diye sordum fakat bilgi vermediler sabırlı olun diye uyardılar 3-4 yılı sabır saymıyorlar herhalde
ÖNEMLİ BİR BİLGİ HERHELDE BANKA ANLAŞMASIDIR.
Yorum
-
yanılıyor olmalısınız...çünkü hiç birşey bilmediğim gibi,böyle birşey yazdığımı da anımsamıyorum...Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn karot sizin ayın 30 unda gelen haber üzerine yaptığınız bir yazınızı aradım ama bulamadım orada... ayın sekizine kadar kapalıyız demiştin.... içinemi doğdu yoksa bildiğin birşeymi vardı...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
tahta neden kapalıkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün tahta falan açılmaz arkadaşlar...
([B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
şirketin ortaklık yapısını bildirmesi gerekiyordu,sanırım bist'e eksik yada yanlış bildirim yapıldı...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertahta neden kapalıAV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Kulis
Faik Ulutaş'ın yeni gözdesi
Memsa hisselerinde sık sık işlem yapan Faik Ulutaş'ın ismi yeni bir hisseyle anılıyor
27.01.2011 - 00:40 Sonra Oku Arkadaşına Gönder
Memsa hisselerinde yaşanan sert hareketler hala hafızalardan silinmedi. Hisselerde Faik Ulutaş'ın sık sık işlem yaptığı KAP'a gönderdiği açıklamalardan biliniyor. Memsa 1 hisseleri iki ay gibi kısa sürede 1 liradan 3 liraya daha sonra da 1 liraya geriledi. Bu hisseler neden bu kadar hızlı çıktı, neden bir anda çöktü? Hala bu sorulara resmi bir yanıt bulunamadı...
Geçtiğimiz günlerde halka açılan Hateks hisselerinde de olağandışı fiyat hareketi yaşanıyor. 3.86 liradan halka arz edilen hisseler 10.50 liraya yükseldi. Bir hafta gibi kısa sürede yüzde 172 oranında prim yaptı. Şirketin piyasa değeri 81 milyon liradan 215 milyon liraya yükseldi. Bu hisseler çok mu ucuz satıldı, şirkete yanlış bir değer mi biçildi? Yoksa kamuoyunun bilmediği bir bilgiyi birileri bildiği için mi hisseyi yukarı taşıyorlar? Bu soruların da yanıtı yok!
Borsa kulislerine sızan bilgilere göre, borsa konusunda oldukça fazla bilgiye sahip olan Faik Ulutaş, Hateks'in patronlarını çok iyi tanıyormuş. Zaten Memsa Adana'da, Hateks Hatay'da ve iki şirket birbirine çok yakın bir bölgede tekstil sektöründe faaliyet gösteriyor. İki patronun birbirlerini tanıması kadar doğal bir şey yok. Ancak, şirketin halka açılmasında da Faik Ulataş'ın danışmanlık görevi üstlendiği iddialarının kulislerde kulaktan kulağa fısıldanmaya başlaması kafalarda yeni soru işaretlerine neden oldu!!!
Yorum
Yorum