şu sefil i arayında bir öğrenin bakalım ne olmuş
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bende onu yapmaya çalışıyorum hele birde faik veya ailesinden birini orda görürsem deymeyin keyfime altıma bir aldımı o zaman sinan zevkten dört köşeandiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOla gardaşlar bırakın birbirizinen dövüşmeyi bakın kağıdın durumi ortada millet yığınla içerde siz burda neyin tantanasıni yapirsiz. Ola haslar bu kağıttan heç bişe olacagi yok. Bırakın birbirizinen atışmayide bu beladan nasış gurtaracaksız oni düşünün. Artık spk da herşeyim farkına vardtı hepsinin yalan dolan olduği zeten aşikardı. Amma velakin bu sahada belirginleşti. Şimdi gardaşlar gk toplantısına gidin. Elinde mali olan veyahutta 20 30 bandında yüklü kağıda giren elemanlar faiğin eline versin. Al ele olmadii bele oldi desin. Yoksa daha cokkkk bekleyeceksİzz. Vesselam.
Yorum
-
Genel kurula katılmak için ne yapmak gerekiyor. Her hangi bir belge götürmek gerekiyor mu?siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende onu yapmaya çalışıyorum hele birde faik veya ailesinden birini orda görürsem deymeyin keyfime altıma bir aldımı o zaman sinan zevkten dört köşe
Yorum
-
arkadaşlar merhaba...
))
panik yok,gelişmeler bizim lehimize...işleme kapatılma nedeni 25/a ya göre:şirketin elinde bilgi varmış ve bunu yayınlamıyormuş...bist bunu yayınlamasını istiyor...
sanırım bu haber halkbankası olabilir...AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Aklımdan geceni yazmıyorumm valla yoksa spk aslında doğrusunu yapıyor ama bizim için yanlış oluyor hisneye yeni girenler içinse vahim durum oluyorrr, çık işin içinden çıkabilirsen şimdiii ,, belki bu yukselişle coğumuz zararımızı en azından kurtarırdıkk, bazen spk olmayacak zamanda adım atıyorrrr ,, mems1 leri 1 tlden geri alacaklardı sözde spk bi karar cıkarttı olmadııı, bazen aklıma başka şeyler geliyor arkadaşlarr hayırlısı,,, umarım hisse acılır yarın yoksaaa bu işş boka sarar
Yorum
-
boş verin yönetmeliği, hangi işlem yönetmeliğe uygun yapılıyorki .yönetmelik işlemlere uyarlanıyor. demekki fiyatlar istenilen düzeye geldi. dur dediler .gerisi bahaneSıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIST Yönetmeliğini bulamadım... linkini verebilirmisiniz.
Yorum
-
MADDE 25 - Borsa Başkanı, aşağıda yazılı durumlardan birinin varlığı halinde, ilgili menkul kıymetin seansını geçici olarak durdurabilir:
a) Bir menkul kıymete ya da menkul kıymeti ihraç eden kuruluşa ilişkin, yatırımcıların kararlarını etkileyecek önemde bilgiler olduğunun ve/veya açıklama yapılacağının öğrenilmesi ve Borsa Yönetiminin bu bilgilerden Borsa üyelerinin ve yatırımcıların seans içinde haberdar edilmesini gerekli görmesi
Demekki önemli bilgiler var ve bu bilgilerin seans içi duyurulması gerekiyor... Bu durumda bugün seans içinde açılması gerekmezmi...???
Yorum
Yorum