Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
abiler bende mi bir sıkıntı var yoksa siz gayet sakinmisiniz içim içime sığmıyor 3 senedir bu hissedeyim eğer bu ********ler birazdan açıklama yapmazsa yarın gözaltındayız eğer adam gözaltına bile bile girecekse bu bittiğimizin alameti değilmidir?? kaç senede çıkacak kim bilir sırf bu açıklamayı bekliyorum mugladan genel kurula gelmek için uçak bileti alıcam açıklama olmazsa genel kurula gelsem ne olacak gelmesem ne olacak zaten para gidiyor..şu anki düşüncelerim böyle yanlışmı düşünüyorum tedbirli mi olmalıyım bilemiyorum ******** fait adamda akıl bırakmadı
eee bu adam açıklama yaptı kap a kendi elinde %2.32 hisse var şimdi bist yönetimi bunu kabul edecekmi inanacakmı bu ********in söylediğine eğer doğruysa kimde bu milyon lotlar eğer birileri küçük yatırımcıda diyorsa biz genel kurulda 7 milyon lot sahibi insandık geri kalanlar nerde ????????? sanırım benim ekranı kapatma zamanım geldi kafam almıyor
Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı
Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%)
MENSA GAYRİMENKUL YATIRIM İNŞAAT A.Ş 225,52 0,14
FAİK ULUTAŞ 3,763,736 2,32
DİĞER 158,010,749 97,54
Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı
Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%)
MENSA GAYRİMENKUL YATIRIM İNŞAAT A.Ş 225,52 0,14
FAİK ULUTAŞ 3,763,736 2,32
DİĞER 158,010,749 97,54
TOPLAM 162.000.000,00 100,00
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum