MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ACEMİ
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 153

ademali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam ben mehmet ulutaşla görüştüm geçenlerde açıkça sordum genel kurulda bizden bu hisseleri alacakmısınız dedim oda 2 milyon tl ye kadar alınacak dedi dedimki faik getirip 2 milyon tl yi
    kendi hisselerini alacaksa ben mugladan yorulmayayım dedim bana bu hafta aramamı söyledi ben fainen konusayım dedi ayrıca sen didi iyi çocuksun dedi bu hisse 8 aya çok güzel yerde olacak dedi hayırlısıynan genel kurul olsun halkbankası ile görüştüm dedi söyleyemem manipilasyon olur didi sanki hiç yapmadılar ama didi sen elinde tut dedi....
    inşallah hepimiz için hayırlısı olur. ne diyelim. genel kurulda görüşmek üzere.

Yorum

• neco65
      Katılımcı
      • 01 Nisan 2013
      • 94

***MEMSA***MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
      .

***MEMSA***MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
      Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
      Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
      Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
      Özet Bilgi : 6111 Sayılı kanun kapsamında şirket yükümlülüklerinin yerine getirilmesi

AÇIKLAMA:
      Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin 6111 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar Ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu Ve Diğer Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında" kanun kapsamında ödenmemiş SSK, Vergi Daireleri, Tedaş ve Gümrük Daireleri borçlarının yapılandırılarak bir kısmının peşin ödendiği duyurulmuştu.

Bu kapsamda, yapılandırılan Gümrük Müdürlüğü yükümlülüklerimizin ilgili dönem taksidi olan 40.532.57 TL bugün (30/09/2013) nakden ödenmiştir.
      Şirketimizin 6111 sayılı yasa kapsamında Gümrük Müdürlüğü'ne yaptığı ödemelerin toplam tutarı 1.355.296 TL'ye ulaşmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

BIST

30 Eylül 2013 11:34

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sn Exitus123 arkadaşımıza haksızlık ediliyor... Ben onun yorumlarını zevkle okuyorum, olaya farklı bir bakış acısı var, farklılık getiriyor... benim için yorumları önenli.. Belki kisiselleştirdi ama söyledikleri yalanmı ??? hayır....
        sevgili sıfır,bizde zaten kişiselleşmesini istemiyoruz olayların...yoksa herkesin düşündüğünü yazmasına kimse engel değil/karşıda değil...kaş yaparken göz çıkarmamak lazım...!!!
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

ademali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          arkadaşlar hisse hakkında yorum yapacak olan kalmadımı...hissenin akıbeti ne olur öğlen sonu tavan yaparmı yoksa faik genel kuurulda bizimle karşılaşmamak için 0,47 ye hep tavan mı götürecek çok merak ediyorum bilgisi veya tahmini olan varsa yazarsa sevinirim lütfenn....
          sevgili ademali,bugün yapılacak açıklamaları görmeden ne desek boş...onun için gelecek haberleri bekliyoruz...ilk gelen gümrüğe ödenen borç haberi boş bir haber...))
          daha asıl haber düşmedi,assolistler sonradan gelir biliyorsun...))

Yorum

• ayhan53
            Rallici Başkan
            • 27 Nisan 2009
            • 2657

kağıt tavana gidince bugün pek kimsenin yazası olmamış
            bu arada hissenette yarışmada işime yaradı memsa
            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• kara_borsa
              Yeni Üye
              • 24 Eylül 2013
              • 14

Benimki de bir nevi yarışma oldu, ilk defa bu kağıttan al sat yaptım 14 bin lot sabah 34 ten aldım ortalamı düşürmek için ama dayanamadım verdim 38 den

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

fait düşeni toparlamaya çalışıyor gibi...bizi kurtarmaz,boşuna bekleme...))

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

şaka yapma ortağım...))0,36'ya bırakılır mı,ortağım...))daha yolumuz uzun,ha gayret...şakalarla bu yol bitmez,ortağım...))

Yorum

• gokalp80
                    Tecrübeli
                    • 11 Eylül 2013
                    • 522

fait tavan için haber yollayacak herhalde....

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

eşek şakası olmaya başladı ortağım...))

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

tahtada bir savaş hali mi var,bana mı öyle geliyor...yiyin lan birbirinizi...))

Yorum

• ACEMİ
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 153

ne oluyor beyler önceki günler 5-10 lot işlemlerle geçerken şimbi lot sayısını yazamıyoruz. 100.000 lotlar havada uçuşuyor. bilinmedik birşeyler var galiba!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ne oluyor beyler önceki günler 5-10 lot işlemlerle geçerken şimbi lot sayısını yazamıyoruz. 100.000 lotlar havada uçuşuyor. bilinmedik birşeyler var galiba!!!!!!!!!!!!!!!!
                            iyidir,iyiii...))

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

ucuz malı herkes alır,fait malına sahip çık...fabrika gider yoksa...))

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

ortak kap açıklaması ile değil,tahtadan gelecek galibaa...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information