ademali Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
***MEMSA***MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
.
***MEMSA***MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : 6111 Sayılı kanun kapsamında şirket yükümlülüklerinin yerine getirilmesi
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimizin 6111 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar Ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu Ve Diğer Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında" kanun kapsamında ödenmemiş SSK, Vergi Daireleri, Tedaş ve Gümrük Daireleri borçlarının yapılandırılarak bir kısmının peşin ödendiği duyurulmuştu.
Bu kapsamda, yapılandırılan Gümrük Müdürlüğü yükümlülüklerimizin ilgili dönem taksidi olan 40.532.57 TL bugün (30/09/2013) nakden ödenmiştir.
Şirketimizin 6111 sayılı yasa kapsamında Gümrük Müdürlüğü'ne yaptığı ödemelerin toplam tutarı 1.355.296 TL'ye ulaşmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
BIST
30 Eylül 2013 11:34
Yorum
-
sevgili sıfır,bizde zaten kişiselleşmesini istemiyoruz olayların...yoksa herkesin düşündüğünü yazmasına kimse engel değil/karşıda değil...kaş yaparken göz çıkarmamak lazım...!!!Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Exitus123 arkadaşımıza haksızlık ediliyor... Ben onun yorumlarını zevkle okuyorum, olaya farklı bir bakış acısı var, farklılık getiriyor... benim için yorumları önenli.. Belki kisiselleştirdi ama söyledikleri yalanmı ??? hayır....AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
sevgili ademali,bugün yapılacak açıklamaları görmeden ne desek boş...onun için gelecek haberleri bekliyoruz...ilk gelen gümrüğe ödenen borç haberi boş bir haber...ademali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar hisse hakkında yorum yapacak olan kalmadımı...hissenin akıbeti ne olur öğlen sonu tavan yaparmı yoksa faik genel kuurulda bizimle karşılaşmamak için 0,47 ye hep tavan mı götürecek çok merak ediyorum bilgisi veya tahmini olan varsa yazarsa sevinirim lütfenn....
))
daha asıl haber düşmedi,assolistler sonradan gelir biliyorsun...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
kağıt tavana gidince bugün pek kimsenin yazası olmamış
bu arada hissenette yarışmada işime yaradı memsa
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Benimki de bir nevi yarışma oldu, ilk defa bu kağıttan al sat yaptım
14 bin lot sabah 34 ten aldım ortalamı düşürmek için ama dayanamadım verdim 38 den
Yorum
-
iyidir,iyiii...ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne oluyor beyler önceki günler 5-10 lot işlemlerle geçerken şimbi lot sayısını yazamıyoruz. 100.000 lotlar havada uçuşuyor. bilinmedik birşeyler var galiba!!!!!!!!!!!!!!!!
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
bu hisse 8 aya çok güzel yerde olacak dedi hayırlısıynan genel kurul olsun halkbankası ile görüştüm dedi söyleyemem manipilasyon olur didi
Yorum