MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Siz üye oldunuz mu ? Modüratörüm
Heryerdediniz ya o yüzden...
Genel kurul arkadaşımızla dertleştik...
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar buradan size cevap veremeyecek kişilere yazı yazmayın.
cevap yazacaksanız yerinde yani borsakolikte üye olun cevap yazın.
Yorum
-
Son olarak o yiğitlerin kaçıyla yüz yüze görüştün bilmem ama genel kurulda görüştüğün yiğitler onlara 10 basar, bazısı gelmeyenlerin avukatlığına soyunuyolar, onlarda tez zamanda uyanırlar!!
SPK odasında don olayı zaten 1 numara hareketti!!!
Yorum
-
Hakedene hakkımız haram olsun dedik
Benim uslubumda hiçbir zaman küfürane cümleler çıkmamıştır, ilk gün ne isem yine oyum!! Demiştim hatırlarsanız hakaret edeninde istegiği türden 10 katıyla yazmasını da bilirim!!! Bizi başka yiğîtlerle karıştırmayın!! Karıştıranlar topik kapattı
Arkadaş o gün hakkımın HARAM olmasını istedi!!
Yorum
-
İnsallar hep bencil bir de nerde hatam yaptım!!! Demiyorda, mardin geldi buraya biz kavga mı ettik!!
Yine fikirlerimiz ters düştü, küstü gitti... Ben onu kaptan yaptım, o anlamak istemedi!!! Yine patron ağzıyla fikrinin doğruluğunu savundu!!! İpler kopuyo o zaman!!!
Patron en doğrunu bilseydi, insan sormazmı bu 0.36, 0.46, 0.47 ayrılma oranlarını SPK belirledi. İş faiğe kalsaydı 0.26 da biterdi!!
Bunları yaşadık!!!
Yorum
-
Başına geçirirsek genel kurul güvenlik zafiyetiyle ertelenir, uygun bir şekilde vereceğiz kendilerine
OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDoktor sen bu faiğin başına don geçirmezsen bu kadar yazın boşuna gider
Yorum
-
Karot Hocama da selamlar don konusunda vermiş olduğu bilgiler içinexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKarot abi don işini öğretti
nasıl muhafaza edilir
Nerde ne zaman sallanır
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Bu adam 23.07.2013 jubilesini yaptı , topiklerden!!! Genel kurulda o çok yazıp çizenleri görmeyince yine sahalara döndü!!! Çok yazdık bu konuşarı!!! İnsanlar en başa dönsün!!!
Karot abinin davetiyle de burdayız!!!! Keyborsaya martta üye olmuşum... Şuandada yazıyorum!!!
İlkokul çocuğu gibi hakaret edersen silerler!!! Önce büyü!!!
Yorum
-
Karot abi iletelim!!
sanat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar merhaba coşmuşuz bugünkü yoğunluğumdan ancak yeni baktım ama daha çok yolumuz var zararın çıkmasına maliyet 1 üstü genel kurula akrabam aracılığıyla katılacağım 73000 adet
Yorum
-
Bu yazı günün özeti oldu!!!
Haftanın uçuşlu geçmesi dikeğiyle!!!!
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnsallar hep bencil bir de nerde hatam yaptım!!! Demiyorda, mardin geldi buraya biz kavga mı ettik!!
Yine fikirlerimiz ters düştü, küstü gitti... Ben onu kaptan yaptım, o anlamak istemedi!!! Yine patron ağzıyla fikrinin doğruluğunu savundu!!! İpler kopuyo o zaman!!!
Patron en doğrunu bilseydi, insan sormazmı bu 0.36, 0.46, 0.47 ayrılma oranlarını SPK belirledi. İş faiğe kalsaydı 0.26 da biterdi!!
Bunları yaşadık!!!
Yorum
Yorum