atakan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mardin, ben senaryoda 2 ay sonrası neden 0.30 dediğimi hala çözememişsin
0.30 değeri 06.09.2013 yani son yönetim kurulu karar aldı. SPK başvurdu. Bundan öncekî son 1 aylık işgünü ağırlıklı ortalama değeri!!! Eski deki 0.26 değeri zaten hukuken geçersiz kalıyor!!! Biz bunun için SPK başvurduk!! Açıklık getirin dedik... 0.26? 0.30? 0.46 göremi hesaplamalar yapılacak!!!
Kanunda açık net yazıyor yönetim kurulu karından önceki son 1 aylık iş günü ağırlık ortalaması!!
Şuanda faik, taha06 , sizde bu olayı göremediğiniz için dillendiriyorsunuz:(
Yorum
-
evet aynen öyle dedim ve sonuçlarıda ortada lakin bu kadar emeğe gevezelik deniyorsa ve de suçlanıyorsam son noktayıda koymasını bilirim. ben yorum yapıyorum arkadaşım durmu değerlendiriyorum alın yada satın diyormuyum . zararı büyük olanlara yol gösterdik yapılması gerkenleri söyledik. ve her defasındada nedense ben hedef gösterildim. ve yiine aynı senaryolar dönüyor. biraz akıllı olun ya burdaki hiselerinizi unutun gidin yada mücadeleyi sonuna kadar sürdürün ben mesa hisedarlarından birşey olacağını snmıyorum lafa gelince herkesin dili bir karış uzun icraat olayına gelince kimse yanaşmaz akrep varda bizmi görmüyoruz. günlerce dava açılacak dendi müdahil arandı kaç kişi üdahil oldu 4 kişi. genel kurul toplantısı yapılmıyor dedik 7500milyoın hisedarqa ihtiyacımız var dedik liste yapıldıu lotlar yazıldı speksininiz dediler la once kendinize bakın. biz her deliğe pğarmağımızı soktuk dendik dentik genel kurul toplantısna çağrıda bulunduk işim ve bulunduğum mekan dolayısıyla katılmamın mümkün olmadığını yazdım herkes biraz delikanlı olsun herkes katkı sağlayacak iş yapsın ben eyer söylediklerimden farklı birşey yaptıysam ozaman beni eleştirin.Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdiye kadar böyle demiyordun, yok bunu yapamaz yasalar böyle değil yok şunu yapamaz toplanalım listeler oluşturalım , yaw get işine.bize iyilik yapma,bizde nankör olmayalım...
analiz yaptım 0,34üzeri yok dedim grafik paylaştım sebelerini gösterdim 32den çıktım ve hiseden çıkmama rağmen yanınızda oldum her türlü olaydada katkımı yapacağım sözmü verdim . ben hiç kimseye hisse aldırmadım analizlerimi okuyuıp posizyon açmış olanlar olabilir başkaları gibi kaçmadımda ahanda burdayım öbür köydeyim yazabildiğim her yerdeyim bir çoğunuzda telimde var adresimde açık. ama yeter be ne hali,niz varsa görün dememi bekliyorsunuz . biraz yapıcı olun biraz destek olun burda hedef gösteriyoruz bizler hedefinizde oluyoruz bedualara ahlara bziler maruz kalıyoruz. hesabınıza gelmediği zaman yav git işe demesini biliyorsunuz. ben işimdeyim asıl siz bakınız işinze hedefiniz belli yapmanız gerekenler belli suçlu aramayın suçlu belli hedefe odakanın ve yapmanız gerekenleri yapın.
Yorum
-
Benim 0.26 olmaz dediğim 26!27 temmuzda ağırlıklı ortalamayı tutturduğum diye sevindiğiniz günlerde malum siteye ve karot abiye mail attım , bunlar yine yanlış bilgilendşrme yapıyor , şubat 2013 deki yönetim kurulu öncesi ağırlıklı ortalama geçerli olmalı diye !!! Sizin avukat 1 gün sonra olayı çözdü donrada siz ayrılma hakkı 0.47 diye başladınız
O mailleridd formun baş sayfalarında vardır!!
Spk başvurduk,, oranlar değişti!!!
Yine başvurduk hesaplama oranları değişsin diye!! Bekliyoruz!!!
Açıklamada geciktikçede siteler karışıyor!!!
Otobüs işin evet diyen arkadaşa, seninle yola çıkılamayacağını zamanında herkes gördü
şu yaptığın listeleri patronlara servis yaptın mı sen onu söyle bizlere
Yorum
-
siz 3-5 silahşörlerden hepiniz zamanında genel kurulda olsaydınız!!!
Şuan size olan tutum çok farklı olurdu!!!
Para verdiğiniz davanız olan bir olaydan ilk gemiyi terk eden duruma düştünüz!!!
Kaptanlar gemiyî son terkeder!!! :(
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet aynen öyle dedim ve sonuçlarıda ortada lakin bu kadar emeğe gevezelik deniyorsa ve de suçlanıyorsam son noktayıda koymasını bilirim. ben yorum yapıyorum arkadaşım durmu değerlendiriyorum alın yada satın diyormuyum . zararı büyük olanlara yol gösterdik yapılması gerkenleri söyledik. ve her defasındada nedense ben hedef gösterildim. ve yiine aynı senaryolar dönüyor. biraz akıllı olun ya burdaki hiselerinizi unutun gidin yada mücadeleyi sonuna kadar sürdürün ben mesa hisedarlarından birşey olacağını snmıyorum lafa gelince herkesin dili bir karış uzun icraat olayına gelince kimse yanaşmaz akrep varda bizmi görmüyoruz. günlerce dava açılacak dendi müdahil arandı kaç kişi üdahil oldu 4 kişi. genel kurul toplantısı yapılmıyor dedik 7500milyoın hisedarqa ihtiyacımız var dedik liste yapıldıu lotlar yazıldı speksininiz dediler la once kendinize bakın. biz her deliğe pğarmağımızı soktuk dendik dentik genel kurul toplantısna çağrıda bulunduk işim ve bulunduğum mekan dolayısıyla katılmamın mümkün olmadığını yazdım herkes biraz delikanlı olsun herkes katkı sağlayacak iş yapsın ben eyer söylediklerimden farklı birşey yaptıysam ozaman beni eleştirin.
analiz yaptım 0,34üzeri yok dedim grafik paylaştım sebelerini gösterdim 32den çıktım ve hiseden çıkmama rağmen yanınızda oldum her türlü olaydada katkımı yapacağım sözmü verdim . ben hiç kimseye hisse aldırmadım analizlerimi okuyuıp posizyon açmış olanlar olabilir başkaları gibi kaçmadımda ahanda burdayım öbür köydeyim yazabildiğim her yerdeyim bir çoğunuzda telimde var adresimde açık. ama yeter be ne hali,niz varsa görün dememi bekliyorsunuz . biraz yapıcı olun biraz destek olun burda hedef gösteriyoruz bizler hedefinizde oluyoruz bedualara ahlara bziler maruz kalıyoruz. hesabınıza gelmediği zaman yav git işe demesini biliyorsunuz. ben işimdeyim asıl siz bakınız işinze hedefiniz belli yapmanız gerekenler belli suçlu aramayın suçlu belli hedefe odakanın ve yapmanız gerekenleri yapın.
Yorum
-
Ya atakan kardeş ben senin yukarıda dedikleri baştan beri düşünüyor ve dile getiriyorum... Burada patron yada speklerin tek amacı var, oda hisseyi ky üzerine yıkıp kaçmak, yada onların elinden ucuz fiyata alıp yine onlara yüksek fiyattan satmak, Ben bunlara bir şey demiyorum adamların amacı bu doğruda olabilir yanlışta, ama bu düzeni sağlayan kontrol eden bir kurum var SPK bunun bu amaca hizmet etmesine yardımcı olmasına tahammül edemiyorum. ama şunu açıkca ifade ediyorum KİM EŞER BİR KUYU O DÜŞER YÜZÜKUYU, gözyuman SPK yetkililerinede eninde sonunda hesap sorulacaktır.atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet aynen öyle dedim ve sonuçlarıda ortada lakin bu kadar emeğe gevezelik deniyorsa ve de suçlanıyorsam son noktayıda koymasını bilirim. ben yorum yapıyorum arkadaşım durmu değerlendiriyorum alın yada satın diyormuyum . zararı büyük olanlara yol gösterdik yapılması gerkenleri söyledik. ve her defasındada nedense ben hedef gösterildim. ve yiine aynı senaryolar dönüyor. biraz akıllı olun ya burdaki hiselerinizi unutun gidin yada mücadeleyi sonuna kadar sürdürün ben mesa hisedarlarından birşey olacağını snmıyorum lafa gelince herkesin dili bir karış uzun icraat olayına gelince kimse yanaşmaz akrep varda bizmi görmüyoruz. günlerce dava açılacak dendi müdahil arandı kaç kişi üdahil oldu 4 kişi. genel kurul toplantısı yapılmıyor dedik 7500milyoın hisedarqa ihtiyacımız var dedik liste yapıldıu lotlar yazıldı speksininiz dediler la once kendinize bakın. biz her deliğe pğarmağımızı soktuk dendik dentik genel kurul toplantısna çağrıda bulunduk işim ve bulunduğum mekan dolayısıyla katılmamın mümkün olmadığını yazdım herkes biraz delikanlı olsun herkes katkı sağlayacak iş yapsın ben eyer söylediklerimden farklı birşey yaptıysam ozaman beni eleştirin.
Bu ülkede yapanın yanında kalıyor, kimse bulaşmıyor. Bu bir hastalık ülkemizi kemiren bir hastalık, şurasıda bir o kadar açıkki senin benim veya diğerlerinin bu olayın üzerine gitmesi bir o kadar zor,herkesin işin gücü var, maddi manevi sıkıntısı var, ayrıca bu onların işide değil. Bir kurum var bu kurumun görevleri var. BU görevlerini yapmak zorunda. Kim olursa olsun imtiyaz gecemez... Ben SPK yı göreve çağırıyorum.... gerçi SPK son noktayı koydu ve size şunuda söylüyorum, burada oluşturulan kötü atmosferede izin vermiyecektir.....
Yorum
-
dr her defasında hedef olarak bizleri göstermenize anlam veremiyorum bizi yandaş olarak göstermenize hele hele hiç anlam veremiyorum. genel kurul toplantısına katılan 39 kişi ve iptal edileseydi belki bir okadar daha insan bu genel kurula katılacaktı. bu katılım kimlerin syasinde oldu kimler bu katılım için mücadele etti ona bakın beni anlamak istemiyorsunuz sanırım istanbula gelip dönmem en az 2 günümü alır ve ben işimi bırakıp çıkamıyorum bende gelip aranızda olmak isterdim ama bazen siz istesenizde bazı şeyler olmuyor olamıyor. ama en azından bu mücadelede susmadık katkı sağladıkexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersiz 3-5 silahşörlerden hepiniz zamanında genel kurulda olsaydınız!!!
Şuan size olan tutum çok farklı olurdu!!!
Para verdiğiniz davanız olan bir olaydan ilk gemiyi terk eden duruma düştünüz!!!
Kaptanlar gemiyî son terkeder!!! :(
Yorum
-
Ben demiştim karot abi seni çok seviyor dîye
Zıplamıyor bugün yazı karekterleri
Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa atakan kardeş ben senin yukarıda dedikleri baştan beri düşünüyor ve dile getiriyorum... Burada patron yada speklerin tek amacı var, oda hisseyi ky üzerine yıkıp kaçmak, yada onların elinden ucuz fiyata alıp yine onlara yüksek fiyattan satmak, Ben bunlara bir şey demiyorum adamların amacı bu doğruda olabilir yanlışta, ama bu düzeni sağlayan kontrol eden bir kurum var SPK bunun bu amaca hizmet etmesine yardımcı olmasına tahammül edemiyorum. ama şunu açıkca ifade ediyorum KİM EŞER BİR KUYU O DÜŞER YÜZÜKUYU, gözyuman SPK yetkililerinede eninde sonunda hesap sorulacaktır.
Bu ülkede yapanın yanında kalıyor, kimse bulaşmıyor. Bu bir hastalık ülkemizi kemiren bir hastalık, şurasıda bir o kadar açıkki senin benim veya diğerlerinin bu olayın üzerine gitmesi bir o kadar zor,herkesin işin gücü var, maddi manevi sıkıntısı var, ayrıca bu onların işide değil. Bir kurum var bu kurumun görevleri var. BU görevlerini yapmak zorunda. Kim olursa olsun imtiyaz gecemez... Ben SPK yı göreve çağırıyorum.... gerçi SPK son noktayı koydu ve size şunuda söylüyorum, burada oluşturulan kötü atmosferede izin vermiyecektir.....
Yorum
-
Genel kurula katılmayacak olan Patron yandaşıdır
Bunu rakamlar söylüyor!! Hayır oyu vermeyecek olan herkes patronun yandaşıdır
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdr her defasında hedef olarak bizleri göstermenize anlam veremiyorum bizi yandaş olarak göstermenize hele hele hiç anlam veremiyorum. genel kurul toplantısına katılan 39 kişi ve iptal edileseydi belki bir okadar daha insan bu genel kurula katılacaktı. bu katılım kimlerin syasinde oldu kimler bu katılım için mücadele etti ona bakın beni anlamak istemiyorsunuz sanırım istanbula gelip dönmem en az 2 günümü alır ve ben işimi bırakıp çıkamıyorum bende gelip aranızda olmak isterdim ama bazen siz istesenizde bazı şeyler olmuyor olamıyor. ama en azından bu mücadelede susmadık katkı sağladık
Yorum
-
Senimi kıracak exitus...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen demiştim karot abi seni çok seviyor dîye
Zıplamıyor bugün yazı karekterleri
ama artık inan hiçbirşey zevk vermiyor... ZIPLAMAKTA ha ha ha
Yorum
-
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGenel kurula katılmayacak olan Patron yandaşıdır
Bunu rakamlar söylüyor!! Hayır oyu vermeyecek olan herkes patronun yandaşıdır
Bak ben öyle düşünmüyorum,,, Bence zaten herkesten önce patron iptal etmek istiyor,,, milleti aptal yerine koyuyorlar ... tövbe tövbe...
Yorum
-
Aralık 2013 kadar yapmak zorunda!!
Nikahlı yatırımcı zaten burda
Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBak ben öyle düşünmüyorum,,, Bence zaten herkesten önce patron iptal etmek istiyor,,, milleti aptal yerine koyuyorlar ... tövbe tövbe...

Yorum

Yorum