Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
BURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
bence siteye biraz ceki düzen verilmeli önüne gelen her yere haber ekliyor misal yorumculara 4 gün soru sordum himse görmedi neden göremiyorlar hisse senedinin haberlerini yorumcularin bölümüne kopyala yapistir yapiyorlar halbüki hisse senetleri bölümdeki senet ismine göre yapsalar cok iyi olacak dikkatimi cekiyor günde ayni kisi 4-5 kere usta su senet ne olur onlarda hakli yorumcular okuyamiyor
birde sitede dikkatimi cekti 2-3 kisinin tavsiye ettigi senetler gercekten iyi gidiyor bir kac yorumcu olsa iyi olur bende daha önce 6 sene kendi sitemde adminlik yaptim isinize karismak gibi olmasin saygilar
ana sayfada top 5 stats kısmında en çok yazanlar ve toplam gönderileri arasındaki boşluk fazla,gönderi rakamı sola kaydırılabilir,
son mesaj kısmında konu başlıkları tam olarak gözükmüyor,tamamen gözükmesi için sağındaki üçgen ler,tarih ve saat kaldırılarak konu başlığı tam olarak görüntülenir..gönderen üye ismi sola çekilerek,forum başlığıda sola doğru çekilip tam olarak görülmesi sağlanabilir..
bu kısımda çok boş alan var ama konu başlıkları ve forum adresleri tam olarak görünmüyor..
Yorum