Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Tecrübe puanlarının yorumlarında ufak tefek değişikler yaptım ama yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bu yorumlara ilave edilmesini isteğiniz farklı ifadeler varsa buraya yazabilirsiniz.
Forumdahi hisse senetleri bölümünde değişiklik yapmayı düşünüyoruz. Diğer kültür -sanat vs. bölümlerinden gereksiz buldunuz topikleri yazarsanız kaldırabiliriz. Farklı fikirlere açığız....
Bilim & Teknoloji & İnternet ana bölümünün altına Bilgisayar Dünyası adında bir forum açılmasını istiyorum. Bu forumdan keyborsa.com üyelerine bilgisayarlarla ilgili her konuda (Donanım, yazılım, anti virüs, güvenlik, teknik destek vs..) yardımcı olmak istiyorum.
Teşekkürler.
[B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]
Bilim & Teknoloji & İnternet ana bölümünün altına Bilgisayar Dünyası adında bir forum açılmasını istiyorum. Bu forumdan keyborsa.com üyelerine bilgisayarlarla ilgili her konuda (Donanım, yazılım, anti virüs, güvenlik, teknik destek vs..) yardımcı olmak istiyorum.
Teşekkürler.
Yorum