bak yukarıdaki yazıyı düzeltemiyorum ne olacak şimdi. yazım hatam var imla hatam var
Nasıl bir forum istiyorsunuz ?
Collapse
X
-
BURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
-
ben de problem yokk..BORSAHİSSE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersorun bendemi acaba herekis nbutonu çalışıyormu arkadaşlar
bi bakın bakalım butonlarınıza
Yorum
-
BORSAHİSSE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersilme butonu yok belli bir süre yazılar silinebilir olmalı.BORSAHİSSE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersorun bendemi acaba herekis nbutonu çalışıyormu arkadaşlar
bi bakın bakalım butonlarınızaÖnceki durumda da mesajları tamamen silme imkanı yoktu zaten.(Kendi adıma)BORSAHİSSE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak yukarıdaki yazıyı düzeltemiyorum ne olacak şimdi. yazım hatam var imla hatam var
Onun dışında çalışmayan buton yok.Alıntı da yapılabiliyor.Siz siteden çıkıp tekrar girin,belki browserinizde sorun vardır.
Yorum
-
Çalışıyor.
Bu BORSAHİSSE Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Üyelerin Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.
Size böyle yazdı.
KUTERO abime böyle.
KUTERO´isimli üyenin Mesajı hakkında yorum yapmak istermisiniz?
Evet değerlendireceğim
Hayır değerlendirmiyeceğim
Yorumunuz:
Tabii boş dönmedik.
Düzeltme de yaptım.:36_1_13:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
evet önceden Silme Imkani Yoktu Onun Konmasini Istiyorum Belli Bir Süre Zarfinda Yadiklarimiz SilinebilsinBURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
Yorum
-
BORSAHİSSE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSorun bendemi acaba herkesin butonu çalışıyormu arkadaşlar
Bir bakın bakalım butonlarınızaBenimki süper çalışıyor,farketmişsindir zatenBORSAHİSSE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak yukarıdaki yazıyı düzeltemiyorum ne olacak şimdi. yazım hatam var imla hatam var
Yorum
-
Senin avatarda var bi sakatlık.Kıpraştırma daaa.stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnceki durumda da mesajları tamamen silme imkanı yoktu zaten.(Kendi adıma)
Onun dışında çalışmayan buton yok.Alıntı da yapılabiliyor.Siz siteden çıkıp tekrar girin,belki browserinizde sorun vardır.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
--------------------------------------------------------------------------------
evet önceden Silme Imkani Yoktu Onun Konmasini Istiyorum Belli Bir Süre Zarfinda YaZdiklarimiz SilinebilsinBURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
Yorum
-
Itibar Bile Veremedim Alacağiniz Olsun:36_6_3:BURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
Yorum
-
aha Site çöktü Mesajlarim 54 E Düştü
BURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
Yorum
-
İyi uykular zevkli rüyalar...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen kaçtım.
Tüm dostlara hayırlı geceler.
Yorum
-
Az daha durursam sen beni spil dağına ot toplamaya da götürürsün bu gidişle.Sevgiler.BORSAHİSSE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraha Site çöktü Mesajlarim 54 E Düştü

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Iyi GecelerBURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
Yorum
-
Avatarlar kıpraşımsız olsun mu istiyosun.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenin avatarda var bi sakatlık.Kıpraştırma daaa.

İyi geceler.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen kaçtım.
Tüm dostlara hayırlı geceler.
Yorum
Yorum