Nasıl bir forum istiyorsunuz ?
Collapse
X
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
Eklentilerde izin verilen dosyaları genişletme mümkün mü?
Ör: pdf, rar,world dosyaları gibi..[COLOR=DarkSlateGray][SIZE=2]Düşmanlarınızı kötülemeyin,
onlar sizin eserinizdir[/SIZE].[/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=DimGray]William Hazlitt[/COLOR][/SIZE]
Yorum
-
Siteye yüklenen dosyaların boyutunun artması, servere yük binmesi ile sorunlara yol açabilir.fizban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEklentilerde izin verilen dosyaları genişletme mümkün mü?
Ör: pdf, rar,world dosyaları gibi..
Bu nedenle rapidshare gibi sitelere dosyaların yüklenmesi ve link olarak yollanması öncelikli tercih olmalıdır.
Yorum
-
yazarlar topicinde konulara girince , ilk yazı hep sayfanın başına geliyor..
nedeni nedir.. engeli nedir..
okuduk ilk yazıyı
her seferinde gözümüzün içine girmesine gerek olduğunu sanmıyorum...
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Ya,lazlar için yapmışlar onu.12 den sonra yorulmasınlar diye.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazarlar topicinde konulara girince , ilk yazı hep sayfanın başına geliyor..
okuduk ilk yazıyı
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Bu uygulamadaki amaç, topik sahibinin topiği ile ilgili ilkelerini kendisini takip eden üyelere duyurması ve ilkelerin üyelere tekrar tekrar hatırlatılmaması için bir çözüm olarak görülmüştür.....;)guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazarlar topicinde konulara girince , ilk yazı hep sayfanın başına geliyor..
okuduk ilk yazıyı
Yorum
-
ilahi svg çakalÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa,lazlar için yapmışlar onu.12 den sonra yorulmasınlar diye.

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
sayfa yukseklıgımı desem ya da sayfa yapısı mı desem bılmıyorum ama
10 mesajdan sonra yenı sayfaya gecıyoruz
bunu 15 20 ye cıkartmak daha ıyı olabılır
sayfalar cogaldıkca eskı mesajları bulmak zorlasıyorkadıfenın luksu
hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.
ZARALI
Yorum
-
Anıl istediğin şey mümkündür ve hazırda var. Kolay gelsin.ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayfa yukseklıgımı desem ya da sayfa yapısı mı desem bılmıyorum ama
sayfalar cogaldıkca eskı mesajları bulmak zorlasıyor
Benim gibi standart dışı çalışırsan bulursun
(MACD ıda standart değerlerle kullanmam optimize ederim.k25)
Kolay gelsin.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Svg ANIL öyle yapmakta mümkün...ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayfa yukseklıgımı desem ya da sayfa yapısı mı desem bılmıyorum ama
sayfalar cogaldıkca eskı mesajları bulmak zorlasıyor
Fakat bu defa bir sayfada 8-10 degil 15-20 avatar cikacaktir... 8-10 tane grafik degil 15-20 tane grafik cikacaktir... Dolayisiyla sayfalarin acilis hizi düser... Düsecektir...
Bu durumdada net baglanti hizi iyi olmayan üyelerimiz icin forum kullanimi iskence olmanin ötesine gecer....
Yani iyi olmaz...
Yorum
-
fizban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForum çok kullanışlı oldu. Ellerinize sağlık.
Bitmedi.....
Yorum
Yorum