iyi akşamlar, yazı için teşekkür ederim.. Sn Radyolog
Nasıl bir forum istiyorsunuz ?
Collapse
X
-
Elini taşın altına kim sokacak, benden başka?guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercevap yazan yok..mi...dur.?
O eklentiyi kaldırdım.Hayırlı olsun.
Yorum
-
Allah razı olsun...
Tuttuğun altın olsun....!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Tehlikeli bi dua.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah razı olsun...
Tuttuğun altın olsun....
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
sağol varolstockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterElini taşın altına kim sokacak, benden başka?
O eklentiyi kaldırdım.Hayırlı olsun.
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteropen dns engelini aşmak zor oluyor...............opendns ile alakalı sıkıntı yaşadığımız doğrudur. nedense bazen siteyi point edemiyor opendns. birincil dns adresi olarak 4.2.2.2 - 4.2.2.3 - 4.2.2.4 - 4.2.2.5 ip'lerinden birini kullanırsanız sorun olmayacaktır.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben evden hala giremiyorum ...siteye ...
Yorum
-
Amin, cümlemizden inşallah.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah razı olsun...
Tuttuğun altın olsun....
Evet, bazı şeyleri başkalarına tutturmak gerekebilir.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTehlikeli bi dua.

Siz de sağolun.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağol varol
Yorum
-
Dikkat!
Server saati ileri, bu durum seans başladığı günlerce can sıkacaktır. Bu 2 saatlik fark server saati düzeldiğinde son yazılan mesajların karışmasına neden olacaktır. Düzeltilebilir mi?fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
GMT + 2 Türkiye de forum saati 2 saat ilerde gözüküyordu..
hımmmm..
gmt - 2 de geri oluyor..
gmt 0 da saat düzeldi...
mesaj ve ayarlar düzeltildi..Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
Oh ben biraz dolaşıp ta geleyim.
Bilgilendirme Sistemi Her 30 saniyede sadece 1 arama yapabilirsiniz. Yeni arama yapabilmek için 3047 saniye daha beklemelisiniz.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Düzelmiş gibi görünüyor.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOh ben biraz dolaşıp ta geleyim.
Yorum
-
Teşekkürler Sn Stockbroker
1-2 saat aynı sorunu yaşadık ama sonradan Moderatör/yönetici arkadaşların emekleri sayesinde düzeltildi.
Foruma sık kullanılanlardan
http://forum.keyborsa.com/search.php?do=getdaily linkinden balıklama girdiğim için başıma bunlar geliyor.
o hata süresince okumak istediklerimizi forum ana sayfadan tek tek bularak idare etmek zorunda kaldık.
selamlar. Mutlu yıllar.
stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüzelmiş gibi görünüyor.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Merbahalar Bol kazançlar....
Bir süredir forumu takip etmeye çalışıyorum. Üye olmak istedim ama üye olurken girilen grafik gözükmediği için üye olamıyordum. Baya araştırdım. Birşeyler denedim Olmadı. Artık nasıl olduysa bu akşam grafik şans eseri karşıma çıktı.
zorda olsa üye oldum.
Siteye emeği geçen herkese teşekkür ederim
Yorum
Yorum