Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
5,4 ve 5,65 dirençleri mevcut. Risk gözükmüyor. Beklentisini de düşünürsek güzel bir hisse. Geri dönüşlerde 4,8 e kadar geri çekilebilir.BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler birde rysas a baksanız
Yorum
-
Ucuz olmasına rağmen riskli bir hisse. Bu seviyelerde olmasının nedenini araştırmak gerekir. Hisse takası dağınık durumda. 2006 yılında büyük bir bölümünün tek kurumda olduğunu biliyordum. Açıkçası 1998 ve büyük ihtimal borsa açılış fiyatıyla neredeyse aynı fiyattan işlem gören bir hisse beni korkutuyor.BANKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat hocam mteks nasıl sizce ?
Yorum
-
Bugün ETYAT, OLMKS ve DGATE ile güzel prim yaptım. Umarım sizler için de iyi olmuştur bugün. Bol kazançlar.
Yorum
-
-
Sizden kopya çektim.MÜHENDİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat üsdat almışsınız malın iyisini keyfini sürüyorsunuz... Hayırlı olsun DGATENiz...... sağlam kiyattır... Yıldız (Ülker) Holding grubunun iletişim sektöründeki tek şirketi. zaman onların zamanı...
Daha önce de 2,26 dan alıp 2,78 den satmıştım. Borsanın tepetaklak olduğu dönemde beni zararı bırakın karla götüren bir hisse. O yüzden benim gözağrım.
Güzel hisse evet. Özellikle de benim hafızamda son dakikaların hissesi olarak kalacaktır.
Yarın için 5 dakikalık göstergeler biraz şişmiş durumda. Ama gün içinde yine toparlanıp yukarı yönlü bir kapanış bekliyorum.
Yorum
-
Bugünkü ikinci ETYAT sorusu. Açıkçası ikinci yükseliş dalgasından sonra geri gelmesi normal bir davranıştı. Çoğu kişinin beklediğinin tersine 2.0 - 2.2 arasında ileri geri hareketlerle bir miktar malı bugün çıktılar. Hissenin taban kapaması yarın için kötü. Bundan sonra bir süre aşağı ve yukarı belirli hareketlerle hisseyi hatırlatacakları kanaatindeyim. Sonuçta Euro'daki %80 küsürlük malın bir kısmının dağıtılması gerekli.ceva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın için ETYAT da nasıl bir hareket bekliyorusun üstad?
Umarım şu an için elinizde yoktur.
Yorum
-
Sattınız mı hisselerinizi?spek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam ustad ..etyatta sanırım noktayı koydunuz..sızden sonra bende bındım trene ..1.64 malıyetle...nerden vedalasılabılır sızce...trenden hangı ıstasyonda ıneyım..
Yorum
-
Emin misiniz bugün verdiğine. Herhangi bir haber gözükmüyor bugün için bende.:(CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Gubrf Bugün Temettü Veriyodu Karim Olduğu Gibi Duruyo Fiyatta Değişme Yok Bu Olay Nasil Oluyo
Olsa idi yeni fiyat bilgilerini vermesi gerekirdi.
Yorum
-
** Temettu Odemesi - 2 :
Konya.e % 250,00 (a.o.f : 45,49 - Ytl), Mrdin.e % 105,56 (a.o.f : Serbest
Marj), Mrshl.e % 134,00 (a.o.f : 11,74 - Ytl), Petun.e % 42,00 (a.o.f : 3,73 -
Ytl), Pinsu.e % 47,00 (a.o.f : 6,59 - Ytl), Pnsut.e % 69,00 (a.o.f : 6,01 -
Ytl), Sarky.e % 23,53 (a.o.f : 2,55 - Ytl), Tkbnk.e % 5,12 (a.o.f : 5,56 -
Ytl), Tkfen.e % 6,50(a.o.f : 8,61 - Ytl), Ulker.e % 9,06 (a.o.f : 2,56 -
Ytl), Vakbn.e % 5,69 (a.o.f : 2,00 - Ytl), Yazic.e % 20,00 (a.o.f : 6,88 - Ytl
Yorum
-
Yorum