bossa bu ayın 11 ınde temmettu yuzde 10
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Fazla bir oran değil hisseye hareket olarak yansıyacağını düşünmüyorum. Belki ilk seans %3 gibi bir hareket yapar. Ama dediğim gibi bu %10 luk temettü fiyatın düşük açılmasına sebep olacak iki üç gün içerisinde de nakit paran hesabına yatar.vuslat2700 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbossa bu ayın 11 ınde temmettu yuzde 10
Yorum
-
benım anlamadıgım su taraf ustad dıyelım bır gun once ben 100 lot bossa aldım suan kac lıra bılmıyorum ama 1.6 olsun toplam 160 ytl yapar ertesı gunde temmut verdı dıyelım bana ne faydası olur
Yorum
-
Kısa zamanda hiçbir faydası olmaz. Hisse fiyatın düşer nakit para eline geçer. Diyelim ki sana 5 YTL temettü verdi. Elindeki hisse fiyatı 1,55 olur.
Yorum
-
-
ustad ford yuzde 70 temettu verecek tavsıye edermısın bıraz kafaya takdım gıbı bu temeetu ama ınsan cok fazlasıyla zarar edınce ne yapacagın bılmezmıs bırde ne tavsıye edersın kısa ve uzun vadede
Yorum
-
Bence zararını temettü ile kurtaramazsın. Bak AGYO beklentili hisse bi başka oluyor. Piyasada ucuz ve beklentisi olan hisseler ile zararlarını kurtaracağın kanaatindeyim. Bu hisseleri de zaten ben, sn. simurg ve Sn. mühendis kendi topiclerinde inceleyip sizler için yayınlıyorlar.
Yorum
-
(ERBOS) 7,8 - 8 arallığına kadar çıkış potansiyeli mevcut.Burası güçlü direnç noktası. İlk Destek 6,5 sonrasında ise 5,8 seviyesi bulunuyor. Göstergeler yukarı dönmeye başlasada tam yükseliş için bir iki gün daha yukarı kapanışı gerekiyor.
AGYO halen bir açıklama yok. Zaten şu an bende de yok. Beklemedeyim
Yorum
-
Üste bir iki lotluk alışlar ile son işlemi yüksek tutarak aşağı kademenin yani alış kademesinin dolmasını sağlayıp yüklü işlemler ile satış yapmayı planlayarak ve elindeki günlük alınan malların satışını yaparlar. Sonra aşağıdan tekrar alış gerçekleştirirler. Olan bu idi. Yazım sadece anlık işlemler içindi. Ben BJKAS için halen ümitliyim.İLKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Hisse Nette Beşiktaş Için Sebebi Anlaşildi Yazmişsiniz
Sebebini Burda Bizimle Paylaşirsaniz Teşekkürler
Bir miktar taşıyorum.
Yorum
Yorum