Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Mur@T_ERISKIN
    Bağımlı
    • 05 Temmuz 2007
    • 1019

AGYO (Kısa Orta ve Uzun Vade alış durumunda)
    DGATE (Orta ve uzun vade izlenebilir) Kısa vade iyi pirim yaptı 3 üzeri yükseliş hızlanabilir.
    KAREL (Bu seviyelerden maliyet oluşturulabilir.)
    KONYA (Orta ve Uzun Vade)
    CMBTN (Bu seviyelerden maliyet oluşturulabilir.)
    AYGAZ (KISA, ORTA ve UZUN vade)
    ALKİM (KISA, ORTA ve UZUN vade)

Günlük düşünenler için BJKAS diyebilirim. Aman bana güvenipte almayın.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

Uygun bir zamanda bir kaç hisse daha eklemeyi düşünüyorum. Ama şimdilik sert hareket yapacak hisselerden uzak duruyorum. Elimizdeki hisseler sadece orta ve uzun vade için göstergeleri halen iyi durumda olan hisseler olduğu için tutulabilir.

Yorum

• ayer
        Katılımcı
        • 29 Şubat 2008
        • 77

Üstad,takip listen için teşekkürler.
        Ayrıca "Özfin" gibi bomba hisselerin olursa bilgi verirsen memnun oluruz.;)

Yorum

• ayer
          Katılımcı
          • 29 Şubat 2008
          • 77

Üstad Rysas'ın GMYO olayı var.Sence durumu nasıl? "Özfin" benzeri hareket olabilir mi?Teşekkürler.

Yorum

• POLAT3232
            Seyirci Üye
            • 14 Nisan 2008
            • 47

Usta öncelikle çalışmalarından dolayı sizleri kutlarım siteye yeni katıldım Elimde KAVPA var nereye kadar gider gider sizce yarın ki hareketi nasıl olur bilgilendirirseniz sevinirim..saygılar.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
              Bağımlı
              • 05 Temmuz 2007
              • 1019

ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Üstad Rysas'ın GMYO olayı var.Sence durumu nasıl? "Özfin" benzeri hareket olabilir mi?Teşekkürler.
              Destek : 4,82 - 4,76 (Önemli)
              Direnç : 4,96

Bu seviyeler biraz riskli yukarı tepki verildiğinde alımı daha uygun olur. Ama 4,76 altına sarkmadıkça tutulmasında sakınca yok. Haberlerini tam incelemedim. Sadece söylenti mi yoksa şirket tarafından açıklanmış haberler var mı? Önemli olan bu.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Usta öncelikle çalışmalarından dolayı sizleri kutlarım siteye yeni katıldım Elimde KAVPA var nereye kadar gider gider sizce yarın ki hareketi nasıl olur bilgilendirirseniz sevinirim..saygılar.
                Bu soruya biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Hareket 2,58 altına sarkmadıkça gelecek haberler ile yükselişini sürdürebilir. Altına sarkar ise ilk desteği 2,44 - 48 seviyeleri.

Yorum

• POLAT3232
                  Seyirci Üye
                  • 14 Nisan 2008
                  • 47

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Bu soruya biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Hareket 2,58 altına sarkmadıkça gelecek haberler ile yükselişini sürdürebilir. Altına sarkar ise ilk desteği 2,44 - 48 seviyeleri.
                  Teşekkür ederim Murat Hocam sağol..

Yorum

• ayer
                    Katılımcı
                    • 29 Şubat 2008
                    • 77

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Destek : 4,82 - 4,76 (Önemli)
                    Direnç : 4,96

Bu seviyeler biraz riskli yukarı tepki verildiğinde alımı daha uygun olur. Ama 4,76 altına sarkmadıkça tutulmasında sakınca yok. Haberlerini tam incelemedim. Sadece söylenti mi yoksa şirket tarafından açıklanmış haberler var mı? Önemli olan bu.
                    Teşekkürler üstad... Genel kurul kararlarında bu yönde bazı açıklamalar olmuştu.Bu haberler dikkatimi çekti.;)

Yorum

• tekiner
                      Katılımcı
                      • 30 Ekim 2007
                      • 79

üstadım çalışmalarında başarılar dilerim.kartonsan hakkında bilgi verirsen sevinirim.kolay gelsin

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

tekiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        üstadım çalışmalarında başarılar dilerim.kartonsan hakkında bilgi verirsen sevinirim.kolay gelsin
                        Bu hissede sn. simurg'un bilgisi daha fazla bir de ona danış derim.

45 seviyesini destek yapmış hisse buradan güçlenerek yukarı dönmüş. 53 direncini bugün geçmiş. İlk hedef 59-60 seviyesi. Bu seviye düşüş kanalının dışına çıkması için yeterli. Bence geçebilir. Sonrasında ilk direnci 65. Geçilirse önü açılır. İMKB nin kurucu hisselerinden birisi içinTemel açıdan birşey söylememe gerek yok. Sağlam bir hisse. Taşınabilir.

Yorum

• CESUR1985
                          Aktif
                          • 27 Ekim 2007
                          • 360

üstadim Gübreler Gene Hareketlendi üstad Bagfs 140,00 Oldu %10 Primli Gubrf %7 Primli Gubrf Orta Ve Uzun Vadeli Yorumun Nedir Bi Bagfs Olurmr Uzun Vadede Saygilar

Yorum

• akyazi
                            Seyirci Üye
                            • 02 Mart 2008
                            • 55

sekerfınas kıralama sence ne yapar bılgı verırmısın

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                              Bağımlı
                              • 05 Temmuz 2007
                              • 1019

CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              üstadim Gübreler Gene Hareketlendi üstad Bagfs 140,00 Oldu %10 Primli Gubrf %7 Primli Gubrf Orta Ve Uzun Vadeli Yorumun Nedir Bi Bagfs Olurmr Uzun Vadede Saygilar
                              Daha önce de söylediğim gibi primli hisselerden canım çok yandı. Bu sebeple hareketine başlamamış hisselerde yada yeni başlamış ve başlama emaresi olan hisselerde pozisyon açmayı tercih ediyorum. Bağfaş 40 binden gübre ise 7 binden hareketine başladı. Her ikisi de çok pahalı ama bence şu an gübre daha pahalı konumda. İkiside ort. defter değerinin 3,5 katı pahalı. Bağfaş teknik açıdan güzel bir görünüm sergilese de benden uzak olsun.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                                Bağımlı
                                • 05 Temmuz 2007
                                • 1019

akyazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sekerfınas kıralama sence ne yapar bılgı verırmısın
                                Ne yapacağını bilemem ama niçin bu seviyelerde olduğunu tartışmak lazım. Teknik olarak durumu iyi olsa da şu an dip seviyelerinde bulunması ve halen yukarı dönüş sinyali vermemesi bana göre şirkete olan güvensizlikten kaynaklanıyor. İllaki finans kiralama diyorsanız işfin derim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information