Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ya arkadaşlar ben halkbnk hakkında yorum isteyen bir sürü soru yazdım hiç cevapşayan yok yanlış yerlere mi yazıyorum acaba
ben önce 9,00 dan aldım sonra maliyet düşürmek için 8,20 ve iyice düşünce 8,00 dan aldım ve hala düşüyor ne yapmalıyım bi yorum yapın lütfen
ya arkadaşlar ben halkbnk hakkında yorum isteyen bir sürü soru yazdım hiç cevapşayan yok yanlış yerlere mi yazıyorum acaba
ben önce 9,00 dan aldım sonra maliyet düşürmek için 8,20 ve iyice düşünce 8,00 dan aldım ve hala düşüyor ne yapmalıyım bi yorum yapın lütfen
Maalesef 8 i aşağı kırması iyi olmamış. 7,4 ve 6,8-7 destekleri mevcut. 6,8 aşağısı belirsiz. Alım için dip yapmasını beklemek iyi olacaktır. Elinizde varsa karar size kalmış. 7,4 seviyesi aşağı kırılırsa bir müddet daha yukarı şansı olmaz.
5,2 destek - 5,6 direnç konumunda. 5,2 altına sarmaz ve yönünü yukarı çevirirse güzel hisselerden birisi, grafiği hoşuma gitti. Ama ilk önce yönünü yukarı çevirmeli. Aşağıda 4,8 güçlü destek oluşturuyor.
hocam akenerji hakkında ne düşünüyorsun kısa vade için,10.30 dan girilirmi,yada beklememiz gereken bir çizgi varmı? teşekkürler şimdiden
10,4 - 10,7 ve 11,20 dirençleri mevcut. Aşağıda ise 9,8 desteği ve 8,7 kanal desteği mevcut. 3 YTL den başlayan çıkış trendi 12 YTL seviyelerinden düzeltme ile son bulmuş. Yeni bir yükseliş için 11,2 - 11,3 seviyesi hacimli geçilmeli. Ben bu seviyenin geçilmesini beklerdim. Bu durumda yön belirlemesi biraz zor görünüyor.
Yorum