üstad,grnyo bugün çıkan yazısı olumlu mu,olumsuz mu?
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
***GRNYO*** Garanti Yatirim Ortakligi A.S.'nin 22.04.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 22.04.2008 tarih ve 184 sayili yonetim kurulu toplantisinda; Sirketimiz'in 21 Nisan 2008 tarihinde yapilan 2007 yili Olagan Genel Kurul Toplantisinda alinan dagitilabilir kardan 937.500,00 YTL birinci temettunun (%5 oraninda) bedelsiz pay biciminde ortakara dagitilmasina " iliskin karar dogrultusunda; Olaganustu yedekler kaleminde bulunan 3.262.500,00 YTL'nin da sermayeye ilave edilerek bu kisma karsilik gelen pay tutarinin da ortaklara bedelsiz olarak dagitilmasina, boylelikle sirketimizin 18.750.000,00 YTL olan cikarilmis sermayesinin yukarida belirtilen tutarlar toplami olan 4.200.000,00 YTL artirilmak suretiyle 22.950.000,00 YTL'na (%22,40 oraninda bedelsiz) cikartilmasina oy birligiyle karar verilmistir." ***GRNYO*** (22/04/2008 - 10:40:23)sakirksd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad,grnyo bugün çıkan yazısı olumlu mu,olumsuz mu?
Dünkü yazı. Bugün başka var mı bilmiyorum. Böyle bir karar elbet ki iyi. Fakat oyuncular bu haberi ne kadar kullanırlar onu bilemem. Benim tahminim bedelsizin gerçekleşeceği gün öncesi ve sonrası günde sadece birkaç seansa yansıyacak bir %5-20 arası yükseliş olabileceği.
Yorum
-
Teşekkürler üstadım.;)Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3,58 geçilmeli. Kısa süreli yükseliş hareketini 3,5 seviyelerinde zorlanarak bırakmış. Sonrasında ilk direnci 3,88 civarı ve burası daha zor görünüyor. Bir haber olmadığı sürece ben hareket beklemiyorum. Teknik açıdan macd bozulmaya başlamış durumda, Haftalık olarak grafiği daha düzgün ve kanal destek çizgisinden yukarı dönmüş durumda. Dolayısı ile orta ve uzun vade pozisyon açılabilir ama hareket için biraz erken.
Yorum
-
Bu konuda herhangi bir bilgi yok. Fakat bedelsizin en erken haziran ayından itibaren üçüncü çeyrek içerisinde olacağını düşünüyorum.ayse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpeki bu garanti bedelsizi nezaman verecek bi bilgi var mı
Yorum
-
selamunaleyküm öncelikle herkese hayırlı cumalar
üstad mndrs hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim imkb 100 de olan bi şirket
neden bu kadar düşük ve hareketsiz kısa ve orta vadede ne olabilir beni
aydınlatırsanız sevinirim herkese bol kazançlar
Yorum
-
Bol kazançlar. Ben şu an hareketliyim. Ama ilk döneceğim hisse olacakayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad bugün biraz erboslandım.
Elinde olanlara bol kazançlar.;)
Yorum
-
Takip listemizde olan bir hissegoldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Murat Erişkin, KONYA' dason bir kaç gündür yabancılar alıma geçti, beklenen yükseliş geliyor galiba.
Benim beklentim uzun vadede iyi rakamlar. Bol kazançlar.
Yorum
-
Menderes hakkında daha önce çok kereler yazdım. Hissenin tek beklentisi holding yolundaki haberler. Bunun haricinde şu an 39 seviyesinde dip çalışması var ve buradan yukarı dönüş sinyalleri oluşmuş izlenimi var. Ama yükseliş için 45 ve 48 seviyesinin geçilmesi gerekli. Şu an için pek güven vermemekle beraber gelecek haberler hisse üzerinde etkili olacaktır.aslancry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamunaleyküm öncelikle herkese hayırlı cumalar
üstad mndrs hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim imkb 100 de olan bi şirket
neden bu kadar düşük ve hareketsiz kısa ve orta vadede ne olabilir beni
aydınlatırsanız sevinirim herkese bol kazançlar
Yorum
-
üstadım bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. bu şirket hakkında bi sorum daha olacak holdingleşmek için bi tarih varmı aceba teşekkürler allah (c.c) yar ve yardımcımız olsunMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMenderes hakkında daha önce çok kereler yazdım. Hissenin tek beklentisi holding yolundaki haberler. Bunun haricinde şu an 39 seviyesinde dip çalışması var ve buradan yukarı dönüş sinyalleri oluşmuş izlenimi var. Ama yükseliş için 45 ve 48 seviyesinin geçilmesi gerekli. Şu an için pek güven vermemekle beraber gelecek haberler hisse üzerinde etkili olacaktır.
Yorum
-
Asıl ben teşekkür ederim.aslancry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. bu şirket hakkında bi sorum daha olacak holdingleşmek için bi tarih varmı aceba teşekkürler allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun
Böyle bir tarih yok. Spk'ya başvurduklarını biliyorum. Son gelen açıklamalardan bir tanesi işlemlerin devam ettiğine yönelik.
Menderes Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 04.03.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Konu: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Açıklanacak özel durum: Şirketimizin 02.01.2008 tarihinde yaptığı özel durum açıklamasında "Şirketimizin tekstil sektörü dışındaki diğer sektörlere daha çok eğilerek yeni yatırım yapabilmesi ve proje geliştirebilmesi ve bu yatırımlar ve projeleri tek bir yönetim mercii tarafından organize edebilmesi amacı ile, 1) Menderes Tekstil San. ve Tic. A.Ş'nin bir Holding yapısına dönüştürülmesine 2) Kurumlar Vergisi Kanununun 19/20. Maddeleri, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:1 No:26 Tebliğinin 11. Maddesi, Maliye Bakanlığı ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın "Anonim ve Limited Şirketlerin Kısmi Bölünme İşlemlerinin Usul ve Esaslarının Düzenlenmesi Hakkında Tebliğ"i hükümleri uyarınca kısmi bölünme suretiyle yeni bir şirket kurulmasına ve tekstil odaklı olarak kurulacak bu yeni şirkete şirketimizin hali hazırda yürütmekte olduğu tekstil ile ilgili tüm faaliyetlerinin aynen devredilmesine, 3) Bu kapsamda Şirketimizin sahibi olduğu tüm üretim ve ilgili yetki belgelerinin, tekstil faaliyetleri için kullanılmakta olan, tüm fabrika, makine, bina , ekipman, altyapı, depolama, lojistik arıtma, tesisi ve cihazların, müşterilerinin, satış kontratlarının, satın alma kontratlarının, ilgili çalışanların tamamının, demirbaşlarının büyük bölümünün, yazılımların, ve diğer faaliyet ile ilgili olabilecek önemli kalemlerin devredilmesine, tüm bu bölümleme işlemi ile ilgili olarak gerekli teknik, hukuksal ve vergisel araştırma ve hazırlıkların yapılması konusunda yönetim kurulu üyesi Cemal İpekoğlu'nun yetkili kılınmasına, 4) Holding Yapılanması içerisinde ilk aşamada ağırlıklı faaliyet alanları olarak tekstil, gayrimenkul yatırım ortaklığı, enerji (özelleştirme ihalesi tarafından ihale edilecek enerji dağıtım ihaleleri dahil) ve otomotiv faaliyetleri yer alacağı" kararları alınmış ve özel durum açıklaması yapılmıştı.Bu konuyla ilgili olarak Şirketimiz iştiraklarinden Aktur Araç Muayene İşletmeleri A.Ş. Tüv-Türk Kuzey Taşıt Muayene İstasyonları Yapım ve İşletim A.Ş., Tüv-Türk Güney Taşıt Muayene İstasyonları Yapım ve İşletim A.Ş. ile protokol imzalamış olup özel durum açıklamasıyla kamuya duyurulmuştur. Şirketimizin bu konuyla ilgili olarak hukuki ve teknik çalışmaları devam etmekte olup gelişmeler hakkında Sermaye Piyasası Kanunu çerçevesinde yatırımcılar bilgilendirilmeye devam edilecektir."
Yorum
-
Hala duruyordur umaruuumm.ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad bugün biraz erboslandım.
Elinde olanlara bol kazançlar.;)

ERBOSSS'la yola devam. Anladım ki erbostan çıktığım zaman bana ekmek yooookk.

Haftasonu tekrar bir analiz yollarım. İyi tatiller herkese
Yorum
Yorum