merhaba ben leman almanyadan burdaki borsada 20bin euro kaybettim:( ve simdi burda yine bi düsme söz konusu sizce hangi hisse senedini almaliyim bilgi verirmisiniz tesekkürler....
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Foruma hoş geldiniz.Kaybınız için gerçekten üzüldüm.Almanyada düşüş sürecek diyorsanız bu düşüş buraya da yansıyacaktır. Burada pozisyon açma isteğiniz mantıksız görünüyor. Bunun yerine daha sağlıklı düşünerek piyasalardaki dengeyi izleyip alım yapıp yapmama konusunda karar vermelisiniz. Eğer trade amaçlı alım satım yacaksanız, begendiğimiz senetleri zaman zaman yazmaya çalşıyoruz.Bol kazançlar.LEMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba ben leman almanyadan burdaki borsada 20bin euro kaybettim:( ve simdi burda yine bi düsme söz konusu sizce hangi hisse senedini almaliyim bilgi verirmisiniz tesekkürler....
Yorum
-
zoraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat bagfaş teknik youmunuz. birde takas olarak youmlarmısıız. teşekürler. ayrıca böyle kriz döneminde biz ky bilgilendirdiğiniz için size ve diğer üstatlara minnettarız.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15 ve 30 dk. grafiklerde indikatörleri al veren senetler...
AKALT-AKSA-AKSUE-AKYO-ALKIM-ASELS-ATEKS-BAGFAS-BURVA-CEMTS-EGGUB-EGPRO-EMNIS-HZNDR-IZOCM-KARTN-KRSTL-MERKO-METUR-NETAS-PRSAN-PNSUT-SILVER-TKSYO-VKFRS-YATAS-YAZIC
60 dk. grafiklerde indikatörleri al veren senetler...
BURVA-EGPRO-EMNİS-MERKO
slm sen simurg kolay kolay tekstil senetlerini yazmazdın burda ne olduda hayırdır tekstil senedi yazmışın
akal tekstil , akın tekstil , yataş sağlam senetlermi bu hisseler bana kızıyordun
Yorum
-
Selam
HOCAM YORUMLAMANIZ MÜMKÜN MÜ.usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tkfen nasıl duruyor.teşekkkür ederim sağolun.
Yorum
-
Sizin anlayamadığınız nokta şurası :Bu senetler, 8 indikatörün aynı anda al konum da olduğu senetler.Bunların sayısı 20-30 da olabilirdi ama malesef sistemde kendi indikatör değerlerime göre tarama yaptığımda bu senetler 15-30-60 dk. grafiklere göre al verenlerin tespitidir. Bunlar yatırım tavsiyesi değildir. Amaç burada trade yapmaya niyetli arkadaşlar varsa işine yarabilir diye yazılmıştır.Traderler işine bakar eğer senet yüzde 5-10 bırakacaksa işlem yapmaktan geri durmaz. Ama uzun vade yatırım için düşünür mü derseniz onu da kişinin kendisi bilir.Bu senetlerin içinde sizin mendereste olabilirdi ısrarla bir senedir boğuştuğunuz...derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm sen simurg kolay kolay tekstil senetlerini yazmazdın burda ne olduda hayırdır tekstil senedi yazmışın
akal tekstil , akın tekstil , yataş sağlam senetlermi bu hisseler bana kızıyordun
Yorum
-
4.46 stop olması kaydıyla tutulmaya devam edilebilir...usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOCAM YORUMLAMANIZ MÜMKÜN MÜ.
Yorum
-
USTAT İYİ GECELER SÜKLİ KAFAMI MEŞKUL EDEN BİRŞEY SORACACAKTIM. MESELA 5 YTL DEN İŞLEM GÖREN KAĞIT 1 YTL TEMETTÜ VERDİĞİNDE 4 YTL DEN AÇILIYOR. 1.000 lotu karşıliğı 5.000. Sİ OLANIN PARASI 4.000 YTL Sİ HİSSE +1000 YTL TEMETTÜSÜ OLUYOR. Temettü verdiği gün 5.000 ytl si olan başka bir şahıs fiyatı 4 ytl ye düşen hisse den 1.250 lot aldığında ve hissenin fiyatı tekrar 5. ytl ye çıktıgında, temettü alan ilk şahsın temettü ile birlikte parası 6.000 ytl oluyor. 2. şahsın yanı temettü almayıp 4 ytl den hise alanın parası ise 6.250 ytl oluyor.
Birde üstat şuan 0.35-0.40 lı fiyatlardan işlem gören çok güzel hisseler var. (Adana c gibi) fiyatı 0.40 kuruş olan bir hisse 0.40 kuruş temettü verdiği gün kaç liradan açar. Teşekkürler.
Yorum
-
iheva için olumlu bir beklentim yok. Operasyon sonlandırılmaya çalışılıyor. orta vade içinde 0.83 e kadar inerse şaşırmam.4312 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Iheva Ve Dyhol Hakkindaki Dusuncelerinizi Alabilirmiyim.
Dyhol: 1.04 direnci var kırarlarsa yükseliş başlayabilir. 0.86 desteği var. Bu destek kırlmadıkça tutulabilir.
Yorum
-
Teşekkürler
TEEKKÜR EDERİM.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.46 stop olması kaydıyla tutulmaya devam edilebilir...
Yorum
-
1. Sorunuzdan birşey anlamadım açıkcası temettü alan kişi temettüsü ile aynı hisseden ilave hisse alınca 6. binlere geldiğinde nasıl karı az oluyor anlamadım...beyborsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSTAT İYİ GECELER SÜKLİ KAFAMI MEŞKUL EDEN BİRŞEY SORACACAKTIM. MESELA 5 YTL DEN İŞLEM GÖREN KAĞIT 1 YTL TEMETTÜ VERDİĞİNDE 4 YTL DEN AÇILIYOR. 1.000 lotu karşıliğı 5.000. Sİ OLANIN PARASI 4.000 YTL Sİ HİSSE +1000 YTL TEMETTÜSÜ OLUYOR. Temettü verdiği gün 5.000 ytl si olan başka bir şahıs fiyatı 4 ytl ye düşen hisse den 1.250 lot aldığında ve hissenin fiyatı tekrar 5. ytl ye çıktıgında, temettü alan ilk şahsın temettü ile birlikte parası 6.000 ytl oluyor. 2. şahsın yanı temettü almayıp 4 ytl den hise alanın parası ise 6.250 ytl oluyor.
Birde üstat şuan 0.35-0.40 lı fiyatlardan işlem gören çok güzel hisseler var. (Adana c gibi) fiyatı 0.40 kuruş olan bir hisse 0.40 kuruş temettü verdiği gün kaç liradan açar. Teşekkürler.
2. sorunuza 40 kuruşluk senet 40 kuruş temmettü verdiğinde kaçtan açılır bende merak ettim muhasebe bilen arkadaşlar varsa cevaplasınnn.....
Yorum
-
28.80 direnci hacimli aşılırsa 30.00 leri zorlayacaktır. şimdi seviyelerden satış gelmesi halinde ise 26.70 stop olmalıdır.tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam gubrf hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim?kağıdın %287 bedelsiz verme durumu hakkında bi bilginiz varmı hocam? bir kaç gündür çıkış içinde 9 aylık bilançoları mı fiyatlanıyor sizce?birde stop uygulayacağımız yer ve dirençleri hakkında bilgi alabilirmiyim?şimdiden teşekkürler hocam
Yorum
-
1.05 üstünde kaldığı sürece 1.16 hedefi için güç toplayacaktır. 1.05 desteğinin altındaki işlemler negatif olacaktır.offaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba bu hafta borsa da bir yükseliş olucak gibi daha sonra hızlı bir düşüş beklenilsede.
Trade amaclı şişe cam düşünüyorum gecen haftanında en cok düşenlerinde yorumuunuzu alabilirmiyim hisse hakkında
Yorum
Yorum