serve de hedef neresi.birde pegyo yorumunuz lütfen.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
geriye dönük yazıları kontrol ederseniz yorumları okuyabilirsiniz.dentist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarel ve etyat yorumunuz nedir üstat
Yorum
-
ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam birde sizin liste hangi başlık altında oluyor ben bulamıyorum
Yorum
-
serve 1.70 üzerinde kalmaya çalışıyor. Burayı destek yaparsa 1.87- 2.24 seviyelerini sırayla tes edebilir. 1.70 altında kapanışlar ise hisse de düzeltme başlayacağının sinyalidir.BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterserve de hedef neresi.birde pegyo yorumunuz lütfen.
pegyo : 0.99 yatay desteğinde tutunmaya çalışıyor. Tutunamazsa daga aşılara sarkacaktır.
Yorum
-
Teşekkür ederim Üstadsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
serve yorumunu üstte yazdım. 1.70 altına sarkmazsa yükseliş sürebilir. Buradan maliyetlenmek kısa vade için risk taşır...ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam VKFYT var elimde pek iş yapacak gibi durmuyor. Buaralardan SERVE ye dönmek için çok mu geç:(
Yorum
-
teşekkürlersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterserve 1.70 üzerinde kalmaya çalışıyor. Burayı destek yaparsa 1.87- 2.24 seviyelerini sırayla tes edebilir. 1.70 altında kapanışlar ise hisse de düzeltme başlayacağının sinyalidir.
pegyo : 0.99 yatay desteğinde tutunmaya çalışıyor. Tutunamazsa daga aşılara sarkacaktır.
Yorum
-
5.25 de 14 günlük h.o desteği var. Burada tutunmuş görünüyor. Kademelrde azalmış. Muhtemelen kısa vade içinde yukarı yönlü tepki gelecektir.nietzche Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım tuduff yorumunuz nedir.
Yorum
-
sorunuz dikkatimden kaçmış, kusura bakmayın. 0.65 de bb direnci var. Bb daralmış senet dar bant içinde seyrediyor. 0.62 üzerinde taban oluşturmuş ayrıca. 0.65 üzerinde alımlar ya da kapanışlar hisseyi yukarı taşıyabilir. Şu durumda biraz oyalanacak gibi.mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersagyo nasıl üstat 064 üzeri ğüzel ğördüm 069 deneyebilir ğibi ama hacim yok
Yorum
-
10.70 altı negatif. Pirimli senet, dikkat edilmeli...BANKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Akenr Işlem Hacmi çok Düşük Kaldi.. Grafik Hala Al Damı?
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterescom da nurol alışta yine. 1.25 üstü alımlar ve kapanışlar hisseyi 1.32 bb direncine taşıyabilir.koptu bizim escommsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.32 üstünde kalamadık bir türlü...
Yorum
Yorum