Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
aşırı pirimli olanları liste eklemiyorum, onları artık temel senetlerim sayıyorum.anhyt-doas-skbnk-vakfin-selec vb. şimdilik az iş yapanlar ve hızla devam edebilecekleri yazdım
slm simurg vakko güzel olabilirmi % 52 bedelsizi var bu ay genel kuruldan sonra ne diyorsun vakko için birde mndrs işlem hacmi artıyor ve macdd al vermeye başladı ne dersin
0.85 üzerinde tutunursa belki iş yapabilir.Şahsen kısa vadede ben beklemiyorum.
slm simurg menderes tekstil de işlem hacim artmaya başladı ve son dönemlerde macdd al vermeye başladı dirençleri kaç hacim artışı ile direncini kırarsa kaça gidebilir bossa 1 den 1,48 kadar gitti tekniği kaça gider
slm simurg menderes tekstil de işlem hacim artmaya başladı ve son dönemlerde macdd al vermeye başladı dirençleri kaç hacim artışı ile direncini kırarsa kaça gidebilir bossa 1 den 1,48 kadar gitti tekniği kaça gider
0.40 direnci aşlırsa 0.43 ve 0.46 kısa hedef durumunda.
Yorum