serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
simurg bey sanırım mühendis hocamın yokluğunda sizi biraz daha yoracağız.benim sorum genel.Dow 2, üstü kapanışlar yapıyor bizde uyum yok.Ama 0,60 civarı düştüğü zaman biz daha beter çakılıyoruz, sizce sebebi ne bunun.Ben bunun sebebini benim gibi acemi borsacılara bağlıyorum.Sizce nedeni nedir
Yorum
-
-
arkadaşlar , sorulara daha sonra zaman ayıracağım, vakit geç oldu. İyi geceler herkese...
Yorum
-
Arçelik'in net kârı yüzde 25,5 arttı
09.08.2008 | Reuters | Haber
ARAÇLAR
yorum yaz
favorilerime ekle
haberi yazdır
arkadaşıma gonder
&
Arçelik'in 2008 yılının ilk yarısında net kârı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25,5 artışla 135 milyon YTL olarak gerçekleşti. Arçelik'ten yapılan açıklamada, Arçelik'in bu yılın ilk yarısında 3.3 milyar YTL konsolide ciroya ulaştığı, yurtdışı pazarlardan elde ettiği cironun da 871 milyon euro olarak gerçekleştiği bildirildi.
Arçelik'in 2008 yılının ilk yarısında net kârı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25,5 artışla 135 milyon YTL olarak gerçekleşti. Arçelik'ten...
( KB)
SİZCE BU HABERİN,HİSSEYE OLUMLU YÖNÜ NE KADAR OLA BİLİR ARKADAŞLAR
Yorum
-
Hocam cuma günü sormuştum, bir yorumunuzu alabilir miyim lütfen?betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın Sn.Simurg BANVT ve VAKFN yorumunuzu rica edebilir miyim?
Yorum
-
hocam , osetyadaki savaştan dolayı borsanın durumunun ne olacağı hakkında yorumunuzu alabilirmiyim.
elimde sahol, kchld, vestl ve akipd var. şu anda ne karda ne zararda. tutmayı düşünüyodum fakat savaştan dolayı kararsız kaldım. fikir verirseniz sevinirim. iyi çalışmalar.
Yorum
-
-
post06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg bende adel sormak istiyorum buralardan dönermi acaba
Yorum

Yorum