betaserc Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
İlgi alanımın dışında....haskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam iheva buralardan maliyetlenilirmi grafik göstergeleri nasıl
Yorum
-
Kısa vade pirim potansiyeli nedir yüzde 10--15 bu gün yaptı yapacağını zaten. 2.04 altına sarkarsa listeden çıkar...derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm simurg lüks kadife 2,11 2,04 ün altına stoploss yapalımmı teknik yorumun nasıl listenden çıkaracakmıısn lüks kadifeyi
Yorum
-
***ECILC*** Eczacibasi Ilac Sanayi ve Ticaret A.S.'nin cikarilmis sermayesinin 182.736.000 YTL'den 548.208.000 YTL'ye artirilmasiyla ilgili sermaye artiriminin tamamlanmasina iliskin belgenin 30.07.2008 tarihinde tescil edildigi bildirilmistir. ***ECILC*** (11/08/2008 - 15:47:17)
Yorum
-
Sermaye erttırımının tamamlandığı tescil edilmiş. Herhangi bir etkisi olmaz senete...narin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster***ECILC*** Eczacibasi Ilac Sanayi ve Ticaret A.S.'nin cikarilmis sermayesinin 182.736.000 YTL'den 548.208.000 YTL'ye artirilmasiyla ilgili sermaye artiriminin tamamlanmasina iliskin belgenin 30.07.2008 tarihinde tescil edildigi bildirilmistir. ***ECILC*** (11/08/2008 - 15:47:17)
Yorum
-
Tabanın kar satışı mı olur. günlük grafik negatif idi zaten. 15-30 dk. grafikler sabahki alımlarla yukarı dönmüştü adamlar. Lakin hacimli satışlar tekrar yönün aşağı çevirdi.. Birde arkadaşlar, bir çok senet soruyosunuz bazan detaylı incelemeden cevap yazabiliyoruz. Listedeki senetleri takip ederseniz size daha fazla yardımcı olabilirim kanaatindeyim. İheva mesela tekniği iyi olmasına rağmen listeme almıyorsam bunu bana sormanızın bir anlamı yok ki... Herkese iyi akşamlar...betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFFKRL taban oldu hocam, kar satışı mı, başka bir sorun mu var acaba?
Yorum
-
Bir kaç sayfa geriye bakarsanız sorunuzun cevabını bulabilirisiniz..stoper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam iyi günler eregl bu fiyatlardan alım için olumlu yoksa biraz daha beklenmeli mi? 8.20 - 8.25 fiyatı yorumlarınız için teşekkürler
Yorum
-
Sağolun hocam, öğreniyorum. Tabanı son anda çözdüler, yarın için iyi haber olabilir diyebilir miyiz?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTabanın kar satışı mı olur. günlük grafik negatif idi zaten. 15-30 dk. grafikler sabahki alımlarla yukarı dönmüştü adamlar. Lakin hacimli satışlar tekrar yönün aşağı çevirdi.. Birde arkadaşlar, bir çok senet soruyosunuz bazan detaylı incelemeden cevap yazabiliyoruz. Listedeki senetleri takip ederseniz size daha fazla yardımcı olabilirim kanaatindeyim. İheva mesela tekniği iyi olmasına rağmen listeme almıyorsam bunu bana sormanızın bir anlamı yok ki... Herkese iyi akşamlar...
Yorum
-
3.08 desteği önmeli bu destek üzerinde gelecek alımlar olumlu diyebiliriz. Bu desteğin altına sarkmalarda mutlaka stoplos kullanılmalı.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağolun hocam, öğreniyorum. Tabanı son anda çözdüler, yarın için iyi haber olabilir diyebilir miyiz?
Yorum
Yorum