hocam kısa vade için enka takip listenize girmiş.bendeki zarar büyük yorumunuzu alabiirmiyim teşekkürler
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayın hocam,
GUBRF hissesi bollinger bandının alt çizgisine dayanmış görünüyor. bollinger aralığında seyreden bir hisse olarak, kısa vadede 35.00 ytl seviyelerinden 40.00 ytl seviyelerine gelebilir mi? (bu hafta içi) spek veya yabancı hareketleri olmasa da sadece teknik grafik olarak soruyorum...
Teşekkürler...
Yorum
-
5 d. lık grafiği iyi olduğu için listeöme aldım.13.30 üzerinde işlemler olduğu sürece burada tutunacak gibi görünüyor.yasamuis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam kısa vade için enka takip listenize girmiş.bendeki zarar büyük yorumunuzu alabiirmiyim teşekkürler
Yorum
-
hisseler düzeltme şamasında. trend açısından olumsuzluk görünmüyor..narin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat vkgyo parsn olmks vanet akalt de olumsuzluk varmı sizce
Yorum
-
2 si de tutulmalı kanaatimce razaman bereketi yansıyor hisselere...aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiliçlerin grafigini yorumlarmısın üstat.
Yorum
-
teşekkürler hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 d. lık grafiği iyi olduğu için listeöme aldım.13.30 üzerinde işlemler olduğu sürece burada tutunacak gibi görünüyor.
Yorum
-
uzun vade için girilir. Kısa vade için biraz daha izlemek gerek...odyolog06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam pegyo nasıl.gırılırmı bu sevıyelerden
Yorum
-
-
2.25 direnci vardı kıaramadı döndü. 2.04 altı stoplos olmalı.mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat luksk yorumu yaparmısınız lütfen
Yorum
Yorum