mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
geçen hafta da yazdım bjkas orta ve uzun vade için görünümü iyi olan bir senet.
-
üstat biz bu kullanıcıyı 2 ayrı kişi kullanıyoruzda
kusura bakma birde luksk yorumu yaparmısın
Yorum
-
Neden kullanıcı adı alma sıkıntısı mı diğer arkadaşının...:36_1_21: şu anda bir düzeltme görüntüsü var. Sığ tahta olduğu için çok şey söylemek istemiyorum aslında. 2.04 stop demiştim. bu sentte. bu seviylerde tutunmayı sürdürüse kısa vade de 2.20 tekrar görülebilir.mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat biz bu kullanıcıyı 2 ayrı kişi kullanıyoruzda
kusura bakma birde luksk yorumu yaparmısın
Yorum
-
Hocam yorumunuzu alabilir miyim lütfen?betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın hocam BANVT, SILVR ve FFKRL yorumlarınızı alabilir miyim?
Yorum
-
banvit kısa göstergeler toplarlanmış.2.96 geçilirse yeni bir trend başlayabilir.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam yorumunuzu alabilir miyim lütfen?
sılver :0.84 desteğine kadar kadar gevşemeolasılığı var. Beli o seviyelerden tepki çıkışı olur. büyük bir yükseliş ttrendi şimdilik görünmüyor.
ffkrl : göstergeler düzeldi.yukarı hareketine devam edecektir.
Yorum
-
arkadaş hazırcı üstadsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeden kullanıcı adı alma sıkıntısı mı diğer arkadaşının...:36_1_21: şu anda bir düzeltme görüntüsü var. Sığ tahta olduğu için çok şey söylemek istemiyorum aslında. 2.04 stop demiştim. bu sentte. bu seviylerde tutunmayı sürdürüse kısa vade de 2.20 tekrar görülebilir.
Yorum
-
slm simurg nasılsın aşağıda yorumu okurmusunuz yorumun nedir
ECZYT POZITIF YARI YOL TAMAMLANMAK UZERE DIP SEVIYELERDEN KURTULMAYA CALISAN HISSEDE TEKNIK GORUNTU OLUMLU GELISIYOR. SON 1 HAFTADA OLUSAN 2.35-2.25 BANT ARALIGI SON 3 HAFTADA YASANAN YUKSELISIN POZITIF YONDE GELISEN YARI YOL FORMASYONU OLARAK YORUMALANABILIR.SUREC ITIBARIYLE 2.85 ZIRVE NOKTASINDAN BASLAYAN TRENDI KIRILMIS DURUMDA. BU OLUMLU GORUNTU ILE BERABER HISSEDE KISA VADEDE DIP VE TABAN CALISMASI TAMAMLANARAK KISA VADEDE 2.35 GECILMESINE YONELIK OLUSUMUN 1-2 SEANS ICINDE BASLAYABILECEGI VE ILK ADIMDA 2.45-2.50 ARALIGI HEDEF OLMAK UZERE YUKSELIS BEKLENEBILIR.BUYUK ADIM HEDEF ISE HISSEDE 2.70 OLARAK IZLENEBILIR. ZARARKES SEVIYESI 2.20 OLARAK IZLENEBILIR. DESTEKLER 2.29-2.25-2.20 DIRENCLER 2.35 -2.48-2.70
Yorum
-
simurg hocam derinlik görebiliyormusun yada gören arkadaşlar işfinde giriş çıkışları gösterbilir yada söyleyebilirmi acabarüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Çok teşekkürler hocam. Elinize, aklınıza sağlık :a88:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbanvit kısa göstergeler toplarlanmış.2.96 geçilirse yeni bir trend başlayabilir.
sılver :0.84 desteğine kadar kadar gevşemeolasılığı var. Beli o seviyelerden tepki çıkışı olur. büyük bir yükseliş ttrendi şimdilik görünmüyor.
ffkrl : göstergeler düzeldi.yukarı hareketine devam edecektir.
Yorum
-
adam teknik görünümü yazmış üstüne teknik yorum yapmaya gerek yok.derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm simurg nasılsın aşağıda yorumu okurmusunuz yorumun nedir
ECZYT POZITIF YARI YOL TAMAMLANMAK UZERE DIP SEVIYELERDEN KURTULMAYA CALISAN HISSEDE TEKNIK GORUNTU OLUMLU GELISIYOR. SON 1 HAFTADA OLUSAN 2.35-2.25 BANT ARALIGI SON 3 HAFTADA YASANAN YUKSELISIN POZITIF YONDE GELISEN YARI YOL FORMASYONU OLARAK YORUMALANABILIR.SUREC ITIBARIYLE 2.85 ZIRVE NOKTASINDAN BASLAYAN TRENDI KIRILMIS DURUMDA. BU OLUMLU GORUNTU ILE BERABER HISSEDE KISA VADEDE DIP VE TABAN CALISMASI TAMAMLANARAK KISA VADEDE 2.35 GECILMESINE YONELIK OLUSUMUN 1-2 SEANS ICINDE BASLAYABILECEGI VE ILK ADIMDA 2.45-2.50 ARALIGI HEDEF OLMAK UZERE YUKSELIS BEKLENEBILIR.BUYUK ADIM HEDEF ISE HISSEDE 2.70 OLARAK IZLENEBILIR. ZARARKES SEVIYESI 2.20 OLARAK IZLENEBILIR. DESTEKLER 2.29-2.25-2.20 DIRENCLER 2.35 -2.48-2.70
Yorum
-
volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam derinlik görebiliyormusun yada gören arkadaşlar işfinde giriş çıkışları gösterbilir yada söyleyebilirmi acaba
Yorum
-
arkadaşlar sizlere afiyet olsun. çıkmam lazım. değerlendirmeleri sonra yaparım...
Yorum
Yorum