Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
borsada ucuz kalmış karlı şirketlere defter değeri yüksek senetlere f/k oranları düşük senetlere yatırım yapmak lazım uyduruk senetlere üst üste çok zarar eden senetlerden uzak durmak gerekiyor ama ne hikmetse öyle senetler daha iyi getirisi oluyor bir bakalım gözaltında işlem gören okant 0,44 geliyor ulusal pazarda işlem gören mndrs ise 0,37 de hemde eneerji ve otomativ sektöre ( araç muayene istasyonlarını ege bölgesi işini yaptığı aldığı halde girdiği halde
simurg üstad financerin tavsiye ettiği tukaş hakkında şöyle bir haber geldi :
15/08/2008 07:35 *TUKAS'IN KONSOLIDE OLMAYAN 6 AYLIK DÖNEM ZARARI 25.589.356 YTL
Financer suan buralarda olmadiği için yorumlayabilirmisin bir bu haberi ?
simurg üstad financerin tavsiye ettiği tukaş hakkında şöyle bir haber geldi :
15/08/2008 07:35 *TUKAS'IN KONSOLIDE OLMAYAN 6 AYLIK DÖNEM ZARARI 25.589.356 YTL
Financer suan buralarda olmadiği için yorumlayabilirmisin bir bu haberi ?
dostum haberin yorumlanacak bir şeyi yok akşam yazdım zaten senet hakkında fikrimi. Zarar beklediğimide belirrtim. Bu senetler temel olarak zayıf senetler.Teknik işi speğe kalmış. Senedi uçurmak isteseler bir bahane bulurlar ama ben küçük yatırımcıların bu tip senetlerde koşturmasından hoşnut değilim açıkçası. Gitmez demiyorum ama bu senetin çapı ne ki para paramı yatırayım.. Başka samlam sentte az kazanayım öz kazanayım. Kafamda rahat olsun demi...:36_1_13:
borsada ucuz kalmış karlı şirketlere defter değeri yüksek senetlere f/k oranları düşük senetlere yatırım yapmak lazım uyduruk senetlere üst üste çok zarar eden senetlerden uzak durmak gerekiyor ama ne hikmetse öyle senetler daha iyi getirisi oluyor bir bakalım gözaltında işlem gören okant 0,44 geliyor ulusal pazarda işlem gören mndrs ise 0,37 de hemde eneerji ve otomativ sektöre ( araç muayene istasyonlarını ege bölgesi işini yaptığı aldığı halde girdiği halde
sn derya , darılma ama ben seni izlemekten yoruldum. Yahu bir senet zıplasa peşine takılıyosun. Şöyle geriye dön bir bak bakalım kaç senet ilgili soru sormuşsun. Tırıvırı senetler çok gidiyor diye peşine takılanlardan madur olmuş yüzlerce yatırımcı var onlar arasında bir gün sizde yerinizi almak istiyorsanız buyrun....meges-eplas-esems-mzhld-selgd-vs. vs.
Yorum