naz Nickli Üyeden Alıntı
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2.34 direnci hacimli geçildiği an rahatlayacak senet. 2.19 aşağı kırılmadıkça tutulmalı trend devam eder çünkü...
-
sayın simurg cimsa yı soracaktım,birde gübrelerle ilgili ne düşünyorsun,özellikle egegübreyi soracaktım daha zamanı varmı bayağı gerilediler ne zaman tekrar toparlarlar dersinrüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Son veriler itibariyle haftalık usd grafiğine göre al/tut pozisyonunu koruyan senetler...
AKBNK-ANELT-ANSGR-ASLAN-BERDN-BOLUC-BOSSA-BRYAT-BSKYO-BTCIM-CARFA-CARFB-CELHA-DERIM-DMSAS-EMBYO-GARAN-GARFA-GENTS-ISGYO-IZDMC-MERKO-MIGRS-SARKY-SELGD-SELEC-SERVE-TURCAS-TSKB-SKTAS-ULKER-VAKBN-VKFRS-VKGYO-YKBNK-YYGYO
NOT: HAFTALIK USD GRAFİĞİNE GÖRE BELİRLEN HİSSELER ORTA VADE VE UZUN VADE YATIRIMLAR İÇİN UYGUNDUR.BİR ÇOĞU DAHA ÖNCE AL VERDİĞİ İÇİN YENİ MALİYETLENMELER RİSK TAŞIYABİLİR.
Yorum
-
CİMSA bb kırmakta zorlandı tekrar deneyecektir.Eggub güç topluyor bularada 9 aylık bilançolara kadar mutlaka yukarı yaparlar diye düşünüyorum.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg cimsa yı soracaktım,birde gübrelerle ilgili ne düşünyorsun,özellikle egegübreyi soracaktım daha zamanı varmı bayağı gerilediler ne zaman tekrar toparlarlar dersin
Yorum
-
ffkrl için eski yazılarıma bakın. Sılver, cuma günü yükseliş için ilk sinyali verdi. Bu hafta içinde 0.96 yı zorlama ihtimali yüksek.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam yarın FFRKL ve SILVR ne yapar dersiniz? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yorum
-
-
FFKRL için durumunda bir değişiklik görüyor musunuz onu öğrenmek istedim. SILVR için ise durumunda düzelme var sanırım. Teşekkür ederim hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterffkrl için eski yazılarıma bakın. Sılver, cuma günü yükseliş için ilk sinyali verdi. Bu hafta içinde 0.96 yı zorlama ihtimali yüksek.
Yorum
-
sayın hocam, bugün için soruma cevap yazacaktınız...
olsun... gene de teşekkür ederim... :a55:
serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSAYIN HOCAM İYİ AKŞAMLAR...
BU HAFTADA TAVSİYELERİNİZ DOĞRULTUSUNDA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ İNŞALLAH.
AMA AŞAĞIDAKİ HİSSELERİDE BİR GÖZ ATARSANIZ SEVİNİRİM.
BAZILARINI DAHA ÖNCELERİ YORUMLAMIŞTINIZ AMA ARADAN 10 GÜN GEÇTİ, O DA OLDUKÇA UZUN SÜRE SANIRIM...
TEŞEKKÜRLER.
AGYO-LOGO-BOSSA--- teknikleri hemen hemen aynı... özellikle bollingerlerini sıkışmış gördüm.
CRDFA--- (20 ağustosta %50 BEDELSİZ verecek) (NOT: 15 ağustos cuma günü TEKST için %20 BEDELSİZ ne olur diye sormuştum %9'a kadar günlük artış sağlamıştı. Tekerrür olur mu; bu hisse içinde aynı hareket???)
IHLAS-OTOKR-GUBRF--- geçen haftadan beri beklenilen kıpırdamayı yapmadılar.
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHafta sonu analizlerimi pazar akşamı yapmaya çalışıyorum. Sizler sorularınızı yazabilirsiniz....
Yorum
-
Son veriler itibariyle haftalık usd grafiğine göre al/tut pozisyonunu koruyan senetler...
AKBNK-ANELT-ANSGR-ASLAN-BERDN-BOLUC-BOSSA-BRYAT-BSKYO-BTCIM-CARFA-CARFB-CELHA-DERIM-DMSAS-EMBYO-GARAN-GARFA-GENTS-ISGYO-IZDMC-MERKO-MIGRS-SARKY-SELGD-SELEC-SERVE-TURCAS-TSKB-SKTAS-ULKER-VAKBN-VKFRS-VKGYO-YKBNK-YYGYO simurg
Yorum
Yorum