Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bir haftalık ardan sonra trüm dostlara merhaba. Endekse ve keyborsaya sahip çıktığınız için ayrıca teşekkürler.Yazılarıma geçtiğimiz haftanın datalarını yükledikten sonra devam edeceğim.
Bir haftalık ardan sonra trüm dostlara merhaba. Endekse ve keyborsaya sahip çıktığınız için ayrıca teşekkürler.Yazılarıma geçtiğimiz haftanın datalarını yükledikten sonra devam edeceğim.
Haşgeldin simurg kardeşim. Umarım iyi bir tatil olmuştur. Sen yokken borsaya iyi sahip çıktık. Sonuç ortada.:36_1_13:
Haşgeldin simurg kardeşim. Umarım iyi bir tatil olmuştur. Sen yokken borsaya iyi sahip çıktık. Sonuç ortada.:36_1_13:
iyi dinlendim, çok şükür. Gerçi iznimizn yarısı duruyor daha. onuda ağustos sonuna kullanacağım sanırım. Endeks böyle devam edecekse ben tatile hemen çıkabilirim..:36_1_13: Bu arda değerli dostum Çakal'a geçmiş olsun diyorum. Sanırım ameliyat oldu.
Yorum