halil45tr Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gübre sektörü düzeltme yapıyor. O kadar yükselişten sonra bu olması gerekirdi.Vakit bulunda grafiklerle açıklama yapayım.Şimdilik şunu söyleyebilirim tutmaya devam edilebilir... sngyo teknik olarak güzel, bence girilebilir.
-
teşekkür
teşekkürler sayın simurg.yorumunuza ve ayrıca mühendis beyin yorumuna göre bu gün bu hisselerden çıkmadım ve en azından zararın bir kısmından kurtuldumsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergübre sektörü düzeltme yapıyor. O kadar yükselişten sonra bu olması gerekirdi.Vakit bulunda grafiklerle açıklama yapayım.Şimdilik şunu söyleyebilirim tutmaya devam edilebilir... sngyo teknik olarak güzel, bence girilebilir.
Yorum
-
bol kazançlar...halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler sayın simurg.yorumunuza ve ayrıca mühendis beyin yorumuna göre bu gün bu hisselerden çıkmadım ve en azından zararın bir kısmından kurtuldum
Yorum
-
3 senette kısa vade için pozitif görünüyor. stoplos belirleyerek tutmanızda yarar var.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Tekrar Merhabalar,
Akipd-soda-eregli Kisa Ve Orta Vadede Hangi Fiyat Aralğinda Seyreder. Ekonomik Ve Siyasi Durum Bu Sekilde Veya Daha Olumlu Seyrederse Tabii Ki.
Teşekkür Ederim.
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
grafiği güncelledim... bir üst trend çizgimize ve yatay direncimize geldik
...
Yorum
-
hayır bu seviyelerin hacimli kırılması ve üzerinde tutunması önemlii. geri çekilmede 2.03 desteğine kadar inebilir.BANKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam parkte 2.10 - 2.11 kapandı önü açıldı diyebilirmiyiz.?
Yorum
-
akipd- 1.04 direnci var kırara 1.29 hedeflenebilir geri dönüşte 0.91 hacimli kırılırsa stoplos kullanılmalı.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg hocam siz olsanız Akipd-soda-eregli için kısa vade stoplos olarak ne belirlerdiniz.
soda: 1.16 üzerinde kapanışlar yamazsa geri gelir. 1.06 destek durumunda. kırılırsa çıkılmalı.
ereğli: orta vade düşünülmeli düzeltme aşamasında. 8.60 stoplos olmak kaydıyla tutmaya devam edilebilir...
Yorum

Yorum