Sn simurg hoş geldin.umarım tatilin iyi geçmıştir
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
teşekkür ederim, oldukça iyiydi.;)can81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn simurg hoş geldin.umarım tatilin iyi geçmıştir
Yorum
-
Hoşgeldiniz Sn.Simurg :36_1_13:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir haftalık ardan sonra trüm dostlara merhaba. Endekse ve keyborsaya sahip çıktığınız için ayrıca teşekkürler.Yazılarıma geçtiğimiz haftanın datalarını yükledikten sonra devam edeceğim.
Yorum
-
betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoşgeldiniz Sn.Simurg :36_1_13:serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldin simurgTimur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahuu tatil insanın aklını başından mı alıyor insan giderken bi görünürdü, neyse hoşgeldin üstad
Teşekkür ederim, emir büyük yerden olunca böyle oluyor...4312 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldiniz simurg hocam
Yorum
-
:36_1_13: Dünyada öğretmen olmak varmış:36_1_13: Hoşgeldin...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi dinlendim, çok şükür. Gerçi iznimizn yarısı duruyor daha. onuda ağustos sonuna kullanacağım sanırım.
Endeks böyle devam edecekse ben tatile hemen çıkabilirim..:36_1_13: Bu arda değerli dostum Çakal'a geçmiş olsun diyorum. Sanırım ameliyat oldu.
Yorum
-
Avrupa Borsalarinin Gune Sinirli Bir Yukselisle Baslamasi Bekleniyor
Avrupa Hisse Senetleri Piyasasinin Gune Sinirli Bir Yukselisle Baslamasi
Bekleniyor. Analistle Ingiltere Ftse Endeksinin Onceki Kapanis Seviyesinden,
Almanya Dax Endeksinin 14 Puan Artisla 6396 Puandan Ve Fransa Cac Endeksinin
3 Puan Artisla 4202 Puandan Gune Baslamasinin Beklendigini Ifade Ediyor.
Ote Yandan Turketimdeki Daralamaya Bagli Olarak Sirket Karlarinin Azalacagi
Yonundeki Endiseler Halen Avrupa Hisse Senetleri Piyasasi Uzerindeki Baskisini
Surduruyor.
Citigroup'un Avrupa Hisse Seetleri Piyasasi Stratejisti "hem Ekonomi Cephesinden
Hem De Srket Karlari Cephesinden Gelecek Kotu Haber Oldugunu Dusunuyoruz. Bu
Haberler Arasinda Daha Dusuk Kar Uyarulari, Dusuk Kar Beklentileri Ve Daha Fazla
Temettu Kesintileri Yer Alabilir." Ifdadelerini Kullandi.
-matriks-
Yorum
-
Petrol Fiyatlari Haftaya Yukselisle Basladi
Hafta Sonu Cenevre'de Iran'in Nukleer Programina Dair Yapilan Gorusmelerde
Ciddi Bir Ilerleme Saglanamamasi Petrol Fiyatlarinin Haftaya Yukselisle
Baslamasini Sagladi.
Su Siralarda Asya Piyasalarinda Agustos Vadeli Nymex Turu Petrol 82 Sent
Artisla 129.70 Dolar Seviyesindn Islem Gorurkeni Brent Turu Petrol'un Eylul
Vadeli Kontratlari 1 Sent Artisla 130.20 Dolar Seviyesinden Islem Goruyor.
-matriks-
Yorum
-
Hoş geldiniz Sn.Simurg .. İyi bir tatil olmuştur umarım.Dinlenmiş bir beyine ihtiyacımız vardı bizim de.. Gazeteler ve dergiler bangır bangır hisse alın diye bağırıyor. Yabancı yatırımcı kuruluşlar Türk hisselerini alın diye tavsiyeler de bulunuyorlar.. Siz ce ne yapılmalı ?
Yorum
-
Ben çok fazla risk alınması taraftarı değilim. Kısa vadeli , az karlı işlemlerle bu sürecin geçirilmesi taraftarıyım. Çünkü piyasalarda taşlar yerine oturmuş değil. Bilançolar bu dönemde düşük gelebilir birçok şirketin.En azından şunu demek daha doğru olur,destek ve dirençler al-sat için kullanılmalı. Çünkü fırsatlar tükenmez..gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoş geldiniz Sn.Simurg .. İyi bir tatil olmuştur umarım.Dinlenmiş bir beyine ihtiyacımız vardı bizim de.. Gazeteler ve dergiler bangır bangır hisse alın diye bağırıyor. Yabancı yatırımcı kuruluşlar Türk hisselerini alın diye tavsiyeler de bulunuyorlar.. Siz ce ne yapılmalı ?
Yorum
-
fener, 73.50 üzerinde kaldığı sürece kısa vade içinde yukarı yönlü bir tepki hareketi gelebilir...
Yorum
-
vkgyo: 1.55 günlük bb direncine geldi. hacimli kırması halinde yukarı bir ralli yapabilir. kIramazsa alt desteklere kadar sarkacaktır.
Yorum
Yorum