serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dünkü işlemler , dikkat çekici idi. 1.42 bb üst bandından aşağı döndü. bu süt bant kırılırsa önü açık. 1.42 yi gemezse 1.36 desteğine kadar sarması normal karşılanabilir. buranın altı stoplos olmalı.
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterANHYT (2.27)dikkat edilmesi gereken sentlerden tepkiye hazır...2.48 oldu yoluna hızla devam ediyor.:36_3_2:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.41 direncini gördü.
Yorum
-
bagfas da , bazı indikatörler al vermeye başladı. Alımlar devam ederse iyi iş çıkarabilir. şimdi 147.00. 150.00 hacimli aşılması halinde önü açık.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbagfas da , bazı indikatörler al vermeye başladı. Alımlar devam ederse iyi iş çıkarabilir. şimdi 147.00. 150.00 hacimli aşılması halinde önü açık.
Yorum
-
Dostum klavyene noolduu?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünkü işlemler , dikkat çekici idi. 1.42 bb üst bandından aşağı döndü. bu süt bant kırılırsa önü açık. 1.42 yi gemezse 1.36 desteğine kadar sarması normal karşılanabilir. buranın altı stoplos olmalı.
Yorum
-
Ya sorma üstad, bir kaç işi bir arada yapmaya çalışınca böyle birşey ortaya çıkıyor. Dönüp kontrol etme alışkanlığı da olmayınca bir dilci olarak dilin içine ediyorum resmen. Dostlar beni bağışlasın, imamın dediğini yapsınlar ama her yaptığını yapmasınlar.:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostum klavyene noolduu?
Yorum
-
:36_1_13: :36_1_13:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa sorma üstad, bir kaç işi bir arada yapmaya çalışınca böyle birşey ortaya çıkıyor. Dönüp kontrol etme alışkanlığı da olmayınca bir dilci olarak dilin içine ediyorum resmen. Dostlar beni bağışlasın, imamın dediğini yapsınlar ama her yaptığını yapmasınlar.:36_1_13:
Yorum
-
MAGGGMA kardeşim eğer bir gün sıkıcıysa tavsiyem tavuk vur.:36_1_13:MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe can sıkıcı bir gün yav böyle...
Moorhuhn-X
http://www.mayonez.net/index.php?sto...baction=search:36_1_13:
Yorum
-
O beni kesmez,şöyle domuz falan lazım:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMAGGGMA kardeşim eğer bir gün sıkıcıysa tavsiyem tavuk vur.:36_1_13:
Moorhuhn-X
http://www.mayonez.net/index.php?sto...baction=search:36_1_13:
Yorum
-
dün yazdığım fener , bugün hareketlenmeye başladı, devamı gelecek inşallah...
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfener, 73.50 üzerinde kaldığı sürece kısa vade içinde yukarı yönlü bir tepki hareketi gelebilir...81.00 İLE 1. TAVAN....:10_1_104v:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün yazdığım fener , bugün hareketlenmeye başladı, devamı gelecek inşallah...
Yorum
-
Bjk de Fenerin peşine takıldı. 2. gününde bu da tavansimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbjkas yönünü yukarı çevirdi yine. 2.50 üzerinde kaldıkça pozitif görünüm devam eder. 2.66 ilk direnci
Yorum
Yorum