Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • dentist
    Katılımcı
    • 10 Mayıs 2008
    • 178

karel yorumu alabilirmiyim acaba

Yorum

• BARAbey
      Aktif
      • 08 Mayıs 2008
      • 201

BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hocam pegyo yorumunuz.tşk
      alım için eski mi yeni mi uygundur

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

dentist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        karel yorumu alabilirmiyim acaba
        günlük indikatörler olumsuz. Aşağı yönde seyrine devam edecek muhtemelen.
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hocam VKFYT hakkında iyi düşünceleriniz var mı?
          1.15 üzerinde kalabilirse yükseliş trendine girdi diyebilirim. Kısa vade içinde kopma olur mu bilemem ama ben 1.18 bb bandını hemen kırmayacağını düşünüyorum.

Yorum

• mehmetayhan
            Demirbaş
            • 23 Temmuz 2008
            • 1850

sagyo nasıl üstat 064 üzeri ğüzel ğördüm 069 deneyebilir ğibi ama hacim yok

Yorum

• derya
              Yasaklı
              • 14 Ocak 2008
              • 177

simurg hocam mndrs holding olma yolunda ve enerji sektörüne girio yorumun nedir yazarsan sevinirim yazısı aşağıda yolluyorum sana

Menderes Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 25.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
              “Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
              Şirketimizin bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında;Akça Enerji Üretim Otoprodüktör Grubu A.Ş.'nin sahip olduğu Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun 26/06/2003 tarihli ve 155-16 sayılı kararı ile verilmiş olan EOG/155-16/259 nolu Otoprodüktör Grubu lisansına konu 3 adet ünitede, 5+5+8,73 MW güçte toplam 19,52 MWm/18,73 Mw'e güce sahip üretim tesislerinin, 4628 nolu kanun kapsamında şirketimizce satın alınmasına ve Otoprodüktör Lisansı almak için Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na başvuru yapılmasına Oy Birliği ile karar verilmiştir.”

Yorum

• ÇAKAL
                Ağa'nın Adamı
                • 27 Haziran 2007
                • 2545

Acizane fikrimi belirteyim,sn.simurg'un hoşgörüsüne sığınarak.

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                simurg hocam mndrs holding olma yolunda ve enerji sektörüne girio yorumun nedir yazarsan sevinirim yazısı aşağıda yolluyorum sana

Menderes Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 25.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
                “Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
                Şirketimizin bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında;Akça Enerji Üretim Otoprodüktör Grubu A.Ş.'nin sahip olduğu Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun 26/06/2003 tarihli ve 155-16 sayılı kararı ile verilmiş olan EOG/155-16/259 nolu Otoprodüktör Grubu lisansına konu 3 adet ünitede, 5+5+8,73 MW güçte toplam 19,52 MWm/18,73 Mw'e güce sahip üretim tesislerinin, 4628 nolu kanun kapsamında şirketimizce satın alınmasına ve Otoprodüktör Lisansı almak için Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na başvuru yapılmasına Oy Birliği ile karar verilmiştir.”
                Acaip bir adamdır bu RIZA.Halka arzdan geri döndürmüştü bu akça enerjiyi bir zamanlar.Talep olduğu halde talep eden insan sayısı yeterli deyip arz yapan aracı kurumlar belli sayıda insanın talebini alıp diğerlerini geri çevirmişlerdi.SPK 'da arz bittiğinde paraları topladığı halde yeterli insana arz edilmemiş şu kadar insan sayısından fazla olması gerek tahtada açabilmemiz için diye işlem görmesine müsade etmemiş arzı kabul etmişti.Sanırım o ara taktikti bu AKÇa enerji arzı, mendereste mal ittirdiler o dönem.Ve arzdan elde ettikleri paraları da geri dağıttılar.
                Doğuş grubu ile araç muayene istasyonu işletmesine de başladı.Denizli'nin en köklü tekstil şirketlerinden biridir.Ne krizler atlattı.Sarayköy -Buldan arasında ,İzmir yolu üzerinde.Pamuk bir taraftan girer diğer taraftan ürün olarak çıkar.Avrupa takımlarının çoğundan forma siparişi alır.Kendi nakliye ve sigorta şirketi var.Komple süper bir şirket ama işte.Dediğim gibi başındaki adam çok tehlikeli.
                Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• derya
                  Yasaklı
                  • 14 Ocak 2008
                  • 177

tamam saol allah razı olsun çakal batma z deme mndrs şirket mali durumu kötümü o kadar

Yorum

• ÇAKAL
                    Ağa'nın Adamı
                    • 27 Haziran 2007
                    • 2545

tamam saol allah razı olsun çakal batma z deme mndrs şirket mali durumu kötümü o kadar
                    Batıp batmayacağını bilemem.Dün için 141 işçi çıkarmış TÜMTEKS.Organize sanayiinin en büyük firması değirmenci tökezledi.Dövizden kaynaklanan sıkıntıları mevcut tekstilcilerin.Bir de zamanında bankadan alıp kendi paraları gibi yedikleri kredi borçlarını işler sakata gelip nakit dönmeyince ödeyememeleri var.
                    Menderesin tek avantajı, yıllardır orada.Benden yaşlı.Şirketin dışarıya fazla masrafı yok.Sigortası nakliyesi enerjisi hep kendinden.Onun tek derdi RIZA.
                    Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                    Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

Zor durumda olan şirketler bu durumdan çıkmak için bir çok girişimde tabiki bulunacak. iş kolu değişikliğine de gidebilirler. Ama bizim bunun sonuçlarını görebilmemiz için blançoları , yaptıkları yatırımların sonuçlarını görmemiz gerekir diye düşünüyorum. Artık maden işine giriyorum derse şaşırmam...

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        escom da nurol alışta yine. 1.25 üstü alımlar ve kapanışlar hisseyi 1.32 bb direncine taşıyabilir.
                        1.32 üstünde kalamadık bir türlü...

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

cytas daki alımlar dikkat çekici .2.15 kırılırsa önü açık...
                          2.15 yine geldi, dayandı. Kırcaklar mı bakalım..

Yorum

• dentist
                            Katılımcı
                            • 10 Mayıs 2008
                            • 178

karel ve etyat yorumunuz nedir üstat

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

listemde yer alan serve de bugün iyi iş çıkardı. devamı gelecek muhtemlen...
                              bugünde devam ediyor yoluna...:36_3_2:

Yorum

• ARAGONN
                                Tecrübeli
                                • 11 Mayıs 2008
                                • 321

Hocam VKFYT var elimde pek iş yapacak gibi durmuyor. Buaralardan SERVE ye dönmek için çok mu geç:(
                                HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

Working...
                                X

Debug Information