karel yorumu alabilirmiyim acaba
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
alım için eski mi yeni mi uygundurBARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam pegyo yorumunuz.tşk
Yorum
-
günlük indikatörler olumsuz. Aşağı yönde seyrine devam edecek muhtemelen.dentist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarel yorumu alabilirmiyim acaba
Yorum
-
1.15 üzerinde kalabilirse yükseliş trendine girdi diyebilirim. Kısa vade içinde kopma olur mu bilemem ama ben 1.18 bb bandını hemen kırmayacağını düşünüyorum.ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam VKFYT hakkında iyi düşünceleriniz var mı?
Yorum
-
-
simurg hocam mndrs holding olma yolunda ve enerji sektörüne girio yorumun nedir yazarsan sevinirim yazısı aşağıda yolluyorum sana
Menderes Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 25.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirketimizin bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında;Akça Enerji Üretim Otoprodüktör Grubu A.Ş.'nin sahip olduğu Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun 26/06/2003 tarihli ve 155-16 sayılı kararı ile verilmiş olan EOG/155-16/259 nolu Otoprodüktör Grubu lisansına konu 3 adet ünitede, 5+5+8,73 MW güçte toplam 19,52 MWm/18,73 Mw'e güce sahip üretim tesislerinin, 4628 nolu kanun kapsamında şirketimizce satın alınmasına ve Otoprodüktör Lisansı almak için Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na başvuru yapılmasına Oy Birliği ile karar verilmiştir.”
Yorum
-
Acizane fikrimi belirteyim,sn.simurg'un hoşgörüsüne sığınarak.
Acaip bir adamdır bu RIZA.Halka arzdan geri döndürmüştü bu akça enerjiyi bir zamanlar.Talep olduğu halde talep eden insan sayısı yeterli deyip arz yapan aracı kurumlar belli sayıda insanın talebini alıp diğerlerini geri çevirmişlerdi.SPK 'da arz bittiğinde paraları topladığı halde yeterli insana arz edilmemiş şu kadar insan sayısından fazla olması gerek tahtada açabilmemiz için diye işlem görmesine müsade etmemiş arzı kabul etmişti.Sanırım o ara taktikti bu AKÇa enerji arzı, mendereste mal ittirdiler o dönem.Ve arzdan elde ettikleri paraları da geri dağıttılar.derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam mndrs holding olma yolunda ve enerji sektörüne girio yorumun nedir yazarsan sevinirim yazısı aşağıda yolluyorum sana
Menderes Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 25.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirketimizin bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında;Akça Enerji Üretim Otoprodüktör Grubu A.Ş.'nin sahip olduğu Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun 26/06/2003 tarihli ve 155-16 sayılı kararı ile verilmiş olan EOG/155-16/259 nolu Otoprodüktör Grubu lisansına konu 3 adet ünitede, 5+5+8,73 MW güçte toplam 19,52 MWm/18,73 Mw'e güce sahip üretim tesislerinin, 4628 nolu kanun kapsamında şirketimizce satın alınmasına ve Otoprodüktör Lisansı almak için Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'na başvuru yapılmasına Oy Birliği ile karar verilmiştir.”
Doğuş grubu ile araç muayene istasyonu işletmesine de başladı.Denizli'nin en köklü tekstil şirketlerinden biridir.Ne krizler atlattı.Sarayköy -Buldan arasında ,İzmir yolu üzerinde.Pamuk bir taraftan girer diğer taraftan ürün olarak çıkar.Avrupa takımlarının çoğundan forma siparişi alır.Kendi nakliye ve sigorta şirketi var.Komple süper bir şirket ama işte.Dediğim gibi başındaki adam çok tehlikeli.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Batıp batmayacağını bilemem.Dün için 141 işçi çıkarmış TÜMTEKS.Organize sanayiinin en büyük firması değirmenci tökezledi.Dövizden kaynaklanan sıkıntıları mevcut tekstilcilerin.Bir de zamanında bankadan alıp kendi paraları gibi yedikleri kredi borçlarını işler sakata gelip nakit dönmeyince ödeyememeleri var.derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam saol allah razı olsun çakal batma z deme mndrs şirket mali durumu kötümü o kadar
Menderesin tek avantajı, yıllardır orada.Benden yaşlı.
Şirketin dışarıya fazla masrafı yok.Sigortası nakliyesi enerjisi hep kendinden.Onun tek derdi RIZA.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Zor durumda olan şirketler bu durumdan çıkmak için bir çok girişimde tabiki bulunacak. iş kolu değişikliğine de gidebilirler. Ama bizim bunun sonuçlarını görebilmemiz için blançoları , yaptıkları yatırımların sonuçlarını görmemiz gerekir diye düşünüyorum. Artık maden işine giriyorum derse şaşırmam...derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam mndrs holding olma yolunda ve enerji sektörüne girio yorumun nedir yazarsan sevinirim yazısı aşağıda yolluyorum sana
Yorum
-
1.32 üstünde kalamadık bir türlü...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterescom da nurol alışta yine. 1.25 üstü alımlar ve kapanışlar hisseyi 1.32 bb direncine taşıyabilir.
Yorum
-
2.15 yine geldi, dayandı. Kırcaklar mı bakalım..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercytas daki alımlar dikkat çekici .2.15 kırılırsa önü açık...
Yorum
-
bugünde devam ediyor yoluna...:36_3_2:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlistemde yer alan serve de bugün iyi iş çıkardı. devamı gelecek muhtemlen...
Yorum
Yorum