simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
Hocam 3.76'dan maliyetlendik, hata mı yaptık?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCelha Da 3.70 KIRILIRSA STOPLOSLAR ÇALIŞSIN.
Yorum
-
Hissede günlükçü takılyorsanız ve böyle bir günde hisseye bulaşmışsanız hata yapmışsınız demektir.yok kısa ve orta vadeci iseniz hata sayılmaz. Hisselerin çakıldığı bir günde yüzde 1 kadar düştüyse korkacak bişey yok demektir. Endeksi göze alarak kısa vade risklerden yatırımcıları korumak maksadıyla 3.70 kırılırsa stoploslar çalıştırabilir dedim. Çok büyük bir satış dalgası da gelmedi. teknik açıdan şimdilik problem yok. Bol kazançlar.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam 3.76'dan maliyetlendik, hata mı yaptık?
Yorum
-
sn. bu hafta sonu , inceleyeceğim. kusura bakmayın bu aralar oldukça yoğundum, analizlere zaman ayramadım pek. İlgilenmeye çalışacağım sorularla.;)CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Sizden Tksyo Ve Gübrf Yorumu Tşk Hocam
Yorum
-
Çok güzel ayıdnlattınız hocam, teşekkür ederim. Günlükçü takılmıyorum, hiçbir zaman da öyle olmasını tasvip etmiyorum. Bir de şunu sormak istiyorum hocam PKART'ta 2.41 maliyetlenmiştim. Bu hisse için düşüncenizi alabilir miyim? Destek ve direnç noktaları, ne görüyorsunuz v.s.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHissede günlükçü takılyorsanız ve böyle bir günde hisseye bulaşmışsanız hata yapmışsınız demektir.yok kısa ve orta vadeci iseniz hata sayılmaz. Hisselerin çakıldığı bir günde yüzde 1 kadar düştüyse korkacak bişey yok demektir. Endeksi göze alarak kısa vade risklerden yatırımcıları korumak maksadıyla 3.70 kırılırsa stoploslar çalıştırabilir dedim. Çok büyük bir satış dalgası da gelmedi. teknik açıdan şimdilik problem yok. Bol kazançlar.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVKFYT de finansın alımları dikkatimi çekti. 1.66 hacimli kırılırsa devamı gelir..Hisse 1.73. kapadı.Detaylı analizi için linke tıklayın...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.69 oldu bile...
Yorum
-
xrelated Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam, skbnk için bir yorumunuz olur mu? teşekkür ederim.
Yorum
-
Hocam fikrinizi söylemediniz, nedir acaba?betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok güzel ayıdnlattınız hocam, teşekkür ederim. Günlükçü takılmıyorum, hiçbir zaman da öyle olmasını tasvip etmiyorum. Bir de şunu sormak istiyorum hocam PKART'ta 2.41 maliyetlenmiştim. Bu hisse için düşüncenizi alabilir miyim? Destek ve direnç noktaları, ne görüyorsunuz v.s.
Yorum
Yorum