ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sağol dostum, Arkadaşlarımın duaları oldukça nazardan korunuruz inşallah.;)
-
matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun simurg. size majezik önerebilirim baş arasına bire bir. sizden bize hisse önerisi bizden sizden ilaç önerisi.
iki haftadır kozad ve impatı takip ediyorum almak üzereyim. beklentim kai nin arzı. sizin bu konudaki fikrinizi merak ediyorum. majezik i içtikten 20 dk sonra yazabilirsiniz. çünkü ağrı kalmamış olacak.
almadım
dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.
Yorum
-
hayırlısı olsun. Fırsatlar tükenmez. Trend yönü kesinleşmiş olamamakla birlikte riski göze alarak umut ediyoruz sadece....;)matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
almadım
Yorum
-
saat 02:10
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanlış yere yazmışdın, sildim..
akşama bir yorum yapmaya çalışırım.
hala yorum bekliyorum
Yorum
-
7.35 kısa vade desteği durumunda. En kötü buaralaradan tepki gelecektir. 7.75 ve 7.90 da kısa va de dirençleri var 7.90 üzerinde tutunursa 8.50 hedeflenebilir.halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya arkadaşlar ben halkbnk hakkında yorum isteyen bir sürü soru yazdım hiç cevapşayan yok yanlış yerlere mi yazıyorum acaba
ben önce 9,00 dan aldım sonra maliyet düşürmek için 8,20 ve iyice düşünce 8,00 dan aldım ve hala düşüyor ne yapmalıyım bi yorum yapın lütfen
Yorum
-
arkadaşlar kolay gelsin herkese hocam ipmat nereye kadar devam eder dersiniz 3.20yi geçti bu yükseliş nasıl sonlanır,şimdiden çok teşekkür ederimrüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
3.74 hedefini kısa vadede zorlar. bir terslik olmazsa...;)volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar kolay gelsin herkese hocam ipmat nereye kadar devam eder dersiniz 3.20yi geçti bu yükseliş nasıl sonlanır,şimdiden çok teşekkür ederim
Yorum
-
tşk ederim hocam,inşallah olmaz artık,güzel bir gidiş var bakalım görelim,birde hocam bu escom ne zaman patlayacak
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Bu koza ipek gibi değil çok nazlı yavsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen kozaya zıpladım , bugün...
Yorum
-
Yorum
-
***IPMAT*** IPEK MATBAACILIK SANAYI VE TICARET A.S.
BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO:39
SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI
FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 7. MADDESINE ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 10
VE 12. MADDELERINE GORE ISTENEN ACIKLAMAYA CEVABEN GONDERDIGI 29.04.2008
TARIHLI YAZISINDA KAMUYA ACIKLANMAMIS OZEL BIR DURUMUN OLMADIGINI BILDIRMISTIR. ***IPMAT***
hocam anlaşılan spkdan bir uyarı gelmiş bu durum neyi etkiler yorumunu alabilirmiyim?rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
iş olsun olağan açıklma istemeler...volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster***IPMAT*** IPEK MATBAACILIK SANAYI VE TICARET A.S.
BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO:39
SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI
FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 7. MADDESINE ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 10
VE 12. MADDELERINE GORE ISTENEN ACIKLAMAYA CEVABEN GONDERDIGI 29.04.2008
TARIHLI YAZISINDA KAMUYA ACIKLANMAMIS OZEL BIR DURUMUN OLMADIGINI BILDIRMISTIR. ***IPMAT***
hocam anlaşılan spkdan bir uyarı gelmiş bu durum neyi etkiler yorumunu alabilirmiyim?
Yorum
-
simurg hocam bjkaş den kısa vadede bir hareket bekliyormusunuz,birde vesbeye burdan girilirmi sizce yoksa düşmesimi beklenmeli küçük yatırımcı açısından,çok teşekkür ederim şimdiden..rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
Yorum