hocam ii aksamlar.ykbnk hakkında gorusunuzu alabilirmiyim acaba.bu arada boyner icin 1.85 in altına gelmedikce sorun yok dediginizi hatırlıyorum.elimde biraz boyner var sizce ne yapmalıyım.saygılar.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Hisse iyice dipledi dolar bazında. güç toplamaya çalışıyor. kısa vade içinde birşey olurmu dersenzi , bu kağıtlarda hiç birşey belli olmaz. Oparesyon yemiş görüntüsü var. Toparlanması zaman alabilir. orta vadede 1.92 kırılmadan da büyük bir hedeften bahsedilemez.:(serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOCAM Merhabalar,
AKIPD hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyiz. Teşekkürler.
Yorum
-
Hocam çok teşekkür ederim.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse iyice dipledi dolar bazında. güç toplamaya çalışıyor. kısa vade içinde birşey olurmu dersenzi , bu kağıtlarda hiç birşey belli olmaz. Oparesyon yemiş görüntüsü var. Toparlanması zaman alabilir. orta vadede 1.92 kırılmadan da büyük bir hedeften bahsedilemez.:(
Yorum
-
Hisse de şimdilik bir sıkıntı. Yok. endeksle bereber yaşana düşüşler bazan hesapları altüst edebilir kısa vade için. Orta vade için sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Bugün iyi alımlar geldi. Hissede sert hareketler var.Yükseliş trendi devam ediyor. Tutmaya devam edin.smallville Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ii aksamlar.ykbnk hakkında gorusunuzu alabilirmiyim acaba.bu arada boyner icin 1.85 in altına gelmedikce sorun yok dediginizi hatırlıyorum.elimde biraz boyner var sizce ne yapmalıyım.saygılar.
Yorum
-
Stoploslarınızı kısa vade -orta vade ve uzun vade için mutlaka belirleyerek hareket edin. Her zaman size bu konuda bilgi verme şansımız olmuyor işimiz gereği. Bu konuda biraz iş sizlere de düşüyor....
Yorum
-
Hisse de şimdilik bir sıkıntı. Yok. endeksle bereber yaşana düşüşler bazan hesapları altüst edebilir kısa vade için. Orta vade için sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Bugün iyi alımlar geldi. Hissede sert hareketler var.Yükseliş trendi devam ediyor. Tutmaya devam edin.
tesekkurler hocam.yalnız stop loss icin bi sorum olacak vaktiniz varsa tabi.bi hissede stop loss seviyesini nasıl belirleriz.benim kendi adım zararlarımın cogu stop loss uygulayamamaktan olmustur bide cok olmazsam bankalar hakında, ozellikle ykbnk hakkında bi dusunceniz varmıdır?tekrar tesekkurler.
Yorum
-
stoplos için herkesin kendi izlediği bir metod vardır. Kimi tekniği dikkate alır kimi ise basit bir yüzde hesabını kullanır. Grafik vs. okumasını bilmeyen k.y. lar bence yüzde seçeneğini kullanmalı. Bu yüzde 4 ya da 5 sabit kulanılabilir.smallville Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse de şimdilik bir sıkıntı. Yok. endeksle bereber yaşana düşüşler bazan hesapları altüst edebilir kısa vade için. Orta vade için sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Bugün iyi alımlar geldi. Hissede sert hareketler var.Yükseliş trendi devam ediyor. Tutmaya devam edin.
tesekkurler hocam.yalnız stop loss icin bi sorum olacak vaktiniz varsa tabi.bi hissede stop loss seviyesini nasıl belirleriz.benim kendi adım zararlarımın cogu stop loss uygulayamamaktan olmustur bide cok olmazsam bankalar hakında, ozellikle ykbnk hakkında bi dusunceniz varmıdır?tekrar tesekkurler.
Yorum
-
tesekkurler hocam.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstoplos için herkesin kendi izlediği bir metod vardır. Kimi tekniği dikkate alır kimi ise basit bir yüzde hesabını kullanır. Grafik vs. okumasını bilmeyen k.y. lar bence yüzde seçeneğini kullanmalı. Bu yüzde 4 ya da 5 sabit kulanılabilir.
Yorum
-
merhaba hocam. tav holding ile ilgili sitede daha önce birkaç kez mesaj yazmıştım ama malesef cevap gelmedi. tav il ilgili bir yorumunuz var mı. direnç değeri kaç? 7 den 8,90 a kadargeldi son 2 haftada. daha ne kadar yükselir fikriniz var mı?
Yorum
-
smallville Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertesekkurler hocam.yalnız stop loss icin bi sorum olacak vaktiniz varsa tabi.bi hissede stop loss seviyesini nasıl belirleriz.benim kendi adım zararlarımın cogu stop loss uygulayamamaktan olmustur bide cok olmazsam bankalar hakında, ozellikle ykbnk hakkında bi dusunceniz varmıdır?tekrar tesekkurler.
Yorum
-
RYSAS gyo şirketine ortak oluyor. bu beklenti bir süre götürür hisseyi orta vade için listeme alıyorum...teknik analizni sonra yaparım.
Yorum
-
Üstad çok güzel bir hisseye değinmişsin... İnş.beklentilerimize tercüman olur.;)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRYSAS gyo şirketine ortak oluyor. bu beklenti bir süre götürür hisseyi orta vade için listeme alıyorum...teknik analizni sonra yaparım.
Ayrıca Escom için son durum nedir?Hızlı bir yükselişten sonra geri geldi.Grafikte bozulma var mı? Tşk.
Yorum
Yorum