simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
6.45 den aldığımız clebiyi bugün realize ederek kısa vade için listemden çıkarıyorum.
-
akyazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriheva ne olur simurg sencemüsait olunca ayrıntılı analiz yapacağım.jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakyazı kardeşimin sorduğu sorunun cvp bende merak ediyorum
Yorum
-
Arkadaşlar Iheva 3.00 3,02 Direnci Olduğunu Tahmin Ediyorum Maden şirketleri Yabanci Alişlari Sizce Kozadavetiye Gibi Olurmu Acaba Bide Sermaye Arttirimi Var %250 Bunun Nekadari Bedelli Nekadari Bedelsiz Gelecek ? Hedef Büyüykmü Yoksa Soygunmu Yapacaklar çok Riskli Ve Düşündürücü ölee Değilmi?
Yorum
-
Şirketin sermayesi 72 milyon 900 bin YTL. Şirketin sermaye yedekleri, kar yedekleri ve 2007 yılı karını toplasanız 8 milyon etmiyor. yani bu da demek oluyor ki sermaye arttırımının yüklü bölümü bedelli olur. Yanılıyor muyum?aslancry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar Iheva 3.00 3,02 Direnci Olduğunu Tahmin Ediyorum Maden şirketleri Yabanci Alişlari Sizce Kozadavetiye Gibi Olurmu Acaba Bide Sermaye Arttirimi Var %250 Bunun Nekadari Bedelli Nekadari Bedelsiz Gelecek ? Hedef Büyüykmü Yoksa Soygunmu Yapacaklar çok Riskli Ve Düşündürücü ölee Değilmi?
Yorum
-
bende öyle düşünüyorum soygun yapacaklar gibi ama öyle zanletmemizi istioda olabilirler kağıt cok yukarılarada gidebilirMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞirketin sermayesi 72 milyon 900 bin YTL. Şirketin sermaye yedekleri, kar yedekleri ve 2007 yılı karını toplasanız 8 milyon etmiyor. yani bu da demek oluyor ki sermaye arttırımının yüklü bölümü bedelli olur. Yanılıyor muyum?
Yorum
-
iyi size soruyorum ozaman ne haberiakyazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönemlı olan bu hafta 3.50 gelcek olması
bu hafta super haber gelıyurmuş kıme sorsan söyler
Yorum
-
Sn. aslancry hissenin yukarı gidip gitmeyeceğini bilemem. Kendi bölümümde de yazdığım gibi açıkçası bu beni o kadar da ilgilendirmiyor. Ama bedelli bedelsiz olayına gelince 73 milyon YTL'nin %250 sini alın bunun sadece 8 milyon YTL si bedelsiz geri kalanının ise bedelli ile orantılanacağını söylüyorum. Yani bu kağıdı bu sebeple taşıyacağım derseniz cebinizden bolca parayı ayırmanız gerekebilir..aslancry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende öyle düşünüyorum soygun yapacaklar gibi ama öyle zanletmemizi istioda olabilirler kağıt cok yukarılarada gidebilir
Yorum
-
ne soygunu Allah aşkına kardeşim soygun olacağını anladın diyelim spk gerizekalı mı ki müdahale etmeyecekaslancry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende öyle düşünüyorum soygun yapacaklar gibi ama öyle zanletmemizi istioda olabilirler kağıt cok yukarılarada gidebilir
Yorum
-
aslancry sadece bedelli olursa yatırımcıdan alınacak parayı kastettti sanırım.jurnaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne soygunu Allah aşkına kardeşim soygun olacağını anladın diyelim spk gerizekalı mı ki müdahale etmeyecek
Yorum
Yorum