Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
daha farklı topik isimleri çıkmadan en iyisi biz konuyu kapatalım. Herkes bölümünde yazamya devam etsin...Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"Sordum soruyu"
Sn. simurg kusuruma bakma koptum ben 

Yorum
-
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"Sordum soruyu"
Sn. simurg kusuruma bakma koptum ben 

Yorum
-
-
clebi-ceytas-boyner-ucak bugün yoluna devam etti. kısa vade analizlerini akşam yapmaya çalışırım.
Yorum
-
ben beklentilerimi yazdım anlizde. karar sizin....POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstadım boyner de 1,84 kırılmış görünüyo ne dersiniz orta vade de maliyet burdan yapılır mı sizce..?
Yorum
-
Selamlar...Simurg üstad takip listenizi son durumu ile görebilir miyiz? tşk.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben beklentilerimi yazdım anlizde. karar sizin....
Yorum
-
Ben genellikle orta vade ve uzun vade için senet listesi yapıyorum. Kısa vade içinde al-sat yaptıklarım risk taşıdığı için bunları sizlere yansıtmıyorum.ozan21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar...Simurg üstad takip listenizi son durumu ile görebilir miyiz? tşk.
şu anda beklentilerimin bir bölümünü gerçekleştiren senetler ve beklemeye değer gördüğüm senetler aşağıdadır.
CLEBİ-VESBE-BOYNER-CYTAS-PRKTE-UCAK-MMART-ESCOM
Yorum
-
teşekkürler üstad..çalışmalarınızda başarılar dilerim...saygılar..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen genellikle orta vade ve uzun vade için senet listesi yapıyorum. Kısa vade içinde al-sat yaptıklarım risk taşıdığı için bunları sizlere yansıtmıyorum.
şu anda beklentilerimin bir bölümünü gerçekleştiren senetler ve beklemeye değer gördüğüm senetler aşağıdadır.
CLEBİ-VESBE-BOYNER-CYTAS-PRKTE-UCAK-MMART-ESCOM
Yorum
-
simurg üstadımızın cevap vermesine gerek kalmamıştractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterISGYO son dönemlerin en uyuz kağıtlarından biri ama sanki yükseliş hazırlıkları var ne dersiniz üstadım?
16.04.2008'de yazmışız... o gün 1,08-1,11 geziniyormuş... şimdi ise 1,18-1,19 geziniyor
Yorum
-
hayırlı olsun...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg üstadımızın cevap vermesine gerek kalmamış
16.04.2008'de yazmışız... o gün 1,08-1,11 geziniyormuş... şimdi ise 1,18-1,19 geziniyor
Yorum

Yorum