Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ivirzivir63
    Yeni üye
    • 10 Nisan 2008
    • 10

iyi akşamlar
    glyho hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim hocam
    birde maalt alma zamanı geldimi kolay gelsin şimdiden teşekkürler

Yorum

• erdenixxx
      Yeni üye
      • 22 Nisan 2008
      • 23

Cevap verdiğiniz için teşekürler hocam. Hocam MZHLD hakkında bir yorumunuz var mı? hissenin ulusal pazara geçme ihtimali filan var mı? bildiğim kadarıyla şirket geçen yıl kar etti ama...

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

ivirzivir63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        iyi akşamlar
        glyho hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim hocam
        birde maalt alma zamanı geldimi kolay gelsin şimdiden teşekkürler
        ENDEKSİN GEVŞEMESİYLE 1.00 DESTEĞİNE KADAR İNECEKTİR. HACİMLİ AŞAĞI KIRMAZSA BURADAN YUKARI TEPKİ GELEBİLİR. MAALT , TURİZM SEKTÖRÜNÜN HAREKETİNDEN OLUMU ETKİLENECEKTİR YAKIN ZAMANDA TUTMAYA DEVAM EDİN.
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

erdenixxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Cevap verdiğiniz için teşekürler hocam. Hocam MZHLD hakkında bir yorumunuz var mı? hissenin ulusal pazara geçme ihtimali filan var mı? bildiğim kadarıyla şirket geçen yıl kar etti ama...
          DETAYLI BİR ARAŞTIRMA YAPMAK GEREKİR. tAKİBİMDE DEĞİL. KAR ETMESİ ULUSAL PAZARA GEÇMESİ İÇİN YETERLİ BİR SEBEP DEĞİL.

Yorum

• jurnaş
            Yeni üye
            • 18 Nisan 2008
            • 44

hocam ihlas ve iheva hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum

Yorum

• ayer
              Katılımcı
              • 29 Şubat 2008
              • 77

Üstad,Sagyo ve Reysas için ne dersin?Tşk.;)

Yorum

• matei
                Aktif
                • 26 Haziran 2007
                • 84

yaa ben birşey söylemek istiyorum. forum hakkında. çok kişi kızacak ama söylemem lazım. keybora güzel birsayfa ama çok boş konuşuluyor. herkes elindeki kağıdı sorup duruyor. yaa yeni bir bölüm açılsa da şu kağıt kağıt danışmanlık işleri oraya taşınsa kirlilik biraz azalmazmı. en azından aynı kağıt on kez sorulmaz artık. siz bilirsiniz tabi.
                dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.

Yorum

• güneşş
                  Tecrübeli
                  • 08 Ocak 2008
                  • 742

matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  yaa ben birşey söylemek istiyorum. forum hakkında. çok kişi kızacak ama söylemem lazım. keybora güzel birsayfa ama çok boş konuşuluyor. herkes elindeki kağıdı sorup duruyor. yaa yeni bir bölüm açılsa da şu kağıt kağıt danışmanlık işleri oraya taşınsa kirlilik biraz azalmazmı. en azından aynı kağıt on kez sorulmaz artık. siz bilirsiniz tabi.
                  sn. matei buna boş konuşma değilde üyelerin yazakcaklarını yanlış topiklere yazması desek daha doğru olur.sn. simurg bunun için bir açıklama yapmıştı zaten.

Yorum

• matei
                    Aktif
                    • 26 Haziran 2007
                    • 84

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sn. matei buna boş konuşma değilde üyelerin yazakcaklarını yanlış topiklere yazması desek daha doğru olur.sn. simurg bunun için bir açıklama yapmıştı zaten.
                    dostum kanımca boş konuşma lakin çok kez tanık olduğum gibi aynı kağıt aynı kişi tarafından sayın simurga, sayın m. erişkin ve ve sayın mühendise ayrı ayrı soruluyor. kirlilik oluyor. açalım bi konu sorsun kağıdı kim isterse yorum yazsın derim ben.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

Bu fikir benim de hoşuma gitti diyebilirim bir yönden, fakat çözüm yolu olur mu onu bilemem.

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bu fikir benim de hoşuma gitti diyebilirim bir yönden, fakat çözüm yolu olur mu onu bilemem.
                        Bilgi kirliliği yaşadığımız doğru asıl sıkıntı bunun yanın da bizlerin de seansda işlem yapıyor olması. En azından kısa cevap beklediğiniz sorularınızı "Seans içi ve sonrası sohbetler" bölümüne taşırsak hem endeks hakkında hem senetler hakkında gün içi yorumlar yapılabilir. Bu sorulara müsait olan herkes cevap yazamya çalışır. Borsa üstadları bölümünü daha çok seans sonrasında deyatlı teknik analizler ve yorumlar için kullanılırsa daha verimli olacağımız kanaatindeyim. Tabi bu konuda her türlü yapıcı fikirlere açığım. Tek amacımız var o da sizlere müsait olduğumuz müddetçe yardımcı olabilmek.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                          Bağımlı
                          • 05 Temmuz 2007
                          • 1019

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bilgi kirliliği yaşadığımız doğru asıl sıkıntı bunun yanın da bizlerin de seansda işlem yapıyor olması. En azından kısa cevap beklediğiniz sorularınızı "Seans içi ve sonrası sohbetler" bölümüne taşırsak hem endeks hakkında hem senetler hakkında gün içi yorumlar yapılabilir. Bu sorulara müsait olan herkes cevap yazamya çalışır. Borsa üstadları bölümünü daha çok seans sonrasında deyatlı teknik analizler ve yorumlar için kullanılırsa daha verimli olacağımız kanaatindeyim. Tabi bu konuda her türlü yapıcı fikirlere açığım. Tek amacımız var o da sizlere müsait olduğumuz müddetçe yardımcı olabilmek.
                          Amirim buna da çözüm buldu. Bizim bir de seans içi ve sonrası sohbetler diye bir bölümümüz vardı değil mi?

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Amirim buna da çözüm buldu. Bizim bir de seans içi ve sonrası sohbetler diye bir bölümümüz vardı değil mi?
                            Umarım çözüm olur...;)

Yorum

• güneşş
                              Tecrübeli
                              • 08 Ocak 2008
                              • 742

Umarım çözüm olur...;)
                              sanırım bunu geçen hafta yazmıştınız sn. simurg ama üyelerimizin çoğu okumuyor galiba.

Yorum

• matei
                                Aktif
                                • 26 Haziran 2007
                                • 84

baktım kızan eden yok biraz daha yazayım. arkadaşlar; sy. simurg sy erişkin sy. mühendis sizleri ortak bir başlıkta toplasak hatta o başlığı 'kardeşler kıraathanesi' diye açsak. detay sorular için ayrı bir başlık açsak orayada 'sordum soruyu ' desek. kardeşler kıraathanesinde sizin kağıtlar ve yorumlar konuşulsa tartışılsa. sordum soruyu bölümünde merak eden istediği kağıdı yazsa müsait olan cevaplasa. herkeş kardeş olsa vs vs

Yorum

Working...
                                X

Debug Information