hocam vakko hakkındaki görüşleriniz nedir
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboyner de beklemeye değermi ne dersiniz. gidişat nasıl?Gübre fab. için daha önce soru sorulmuştu ve yazmıştım. Şunu bendene beklemeyin arkadaşlar, aynı hisse hakkında kısa zamn dilimleri içindesozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirde şu gubrf nasıl duruyor. reklam uyarısı yapmışsınız ama hisse hakkında değerlendirme yapmamışsınız
ayrı ayrı yorum yapmam, Yazdığım yorum içinde kısa-orta-uzun vade hakkında düşüncemi zaten yazmışımdır. Boynere gelince bu da soru mu şimdi diyesim geliyor. Hisse analizini cuma yazmışım, beklentilerimi yazmışım ve beklemeye değer mi diye bir soru soruyorsunuz? Sizce ....;) ? Bir de arkadaşlar, yanlış anlamayın ama seans içinde üstadların da kendi işleri var. Biraz da sizin gayret gösterip geriye dönük yorumları okumanız gerekmez mi? Bol kazançlar, herkese...
Yorum
-
6.80 üzerinde kalmaya devam ederse 7.25 i kırmaya çalışacaktır kısa vadede.mehmetevrim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam vakko hakkındaki görüşleriniz nedir
Yorum
-
-
boynerle ilgili değerlendirmenizi okudum. soruyu hisse beklediğiniz doğrultuda gidiyormu anlamında sormuştum. birde çok kısıtlı zaman dilimlerinde bakabiliyorum siteye. dikkatimden kaçan birşeyi tekrar sorduysam özür. ilgili değerlendirmelerinize baktım.:cool:
Yorum
-
boyner 1.72 nin altına inmediği müddetçe beklentilerim değişmez. önümüzde 1.84 direnci var. Yakında kıracaktır. izleyelim...sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboynerle ilgili değerlendirmenizi okudum. soruyu hisse beklediğiniz doğrultuda gidiyormu anlamında sormuştum. birde çok kısıtlı zaman dilimlerinde bakabiliyorum siteye. dikkatimden kaçan birşeyi tekrar sorduysam özür. ilgili değerlendirmelerinize baktım.
Yorum
-
teşekkür ederim üstad, senin de erbos'un maşalahı var. İyi yakaladın , tebrikler..Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenin uçak uçuşa geçmiş
Tebrikler
Yorum
-
mehmetevrim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam vakko hakkındaki görüşleriniz nedirbugün desek daha doğru bir tespit olurmuş...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.80 üzerinde kalmaya devam ederse 7.25 i kırmaya çalışacaktır kısa vadede.
Yorum
-
al ya da sat demek bize düşmez. Madem ki zarardasınız en akıllıca iş gerçke yatırımcı olup senetleri taşımak. Kağıtların fena değil. mzhld hariç... Bol kazançlar.erdenixxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam, varyo, tavhld, sahol, maalt, kchld,dyhld ve mzhld ten oluşan bir portföyüm var. Şu anda da çok zarardayım. Beklemedeyim. sizin bana bu hisse senetleri ile ilgili tavsiyeleriniz olursa sevinirim. İyi çalışmalar.
Yorum
-
POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstadım şu ESCOM için bi yorumunuz var mı..? Teşkrlr.
Yorum
-
Yorum