Sayin Hocam Acaba Yarin Ki Tahminleriniz Nelerdir_?
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
23 Nisan'a hazırlanıyordur.Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad öğleden sora piyasalr seni aradı, bi koşu akdeniz taraflarına mı indin
Yorum
-
-
Arkadaşlar, bugün forumla ilgilenemedim işlerim gereği. Soru sayılarıda oldukça fazla... Şu anda bunların hepsine cevap yazmam zor olacak. Yarın müsait olduğumda tüm sorulara cevap yazmaya çalışacağım. Teşekkür eden arkadaşlarım sağolsun. Ne diyelim başarımız daim olsun. Allah utandırmasın bizleri....
Yorum
-
hocam kusura bakma.inan görmedim.çok özürrrrsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün akşam yazmıştım...
Yorum
-
Amin.;)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe diyelim başarımız daim olsun. Allah utandırmasın bizleri....
Bizi de.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
SN, HOCAM BU YAZI REKLAMA KAÇMIŞ VE BENİM KÖŞE DE NE İŞİ VAR BUNU ANLAMADIM...CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGubrf Gümbür Gümbür Kiriyor Zincirlerini 32,25 Geçtiğimiz Pazartesi 26,00 Hedef 1 Ayda 50,00 Uzun Vadede 120,00 Bagfs Sollarda Geçer Mali Yapisina Bakin Arkadaşlar 30 Mayista Temettü Veriyo şirket Yeni Alimlara Gebe üstad Saygilar
Yorum
Yorum