Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Senin hatrına yarın eccük destek atayım.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBekliyorum,banada çarptı bu uçak
gözüme falan yani...

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Bende yok henüz,bu IMKB nin havası düzelmedi bence halaÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenin hatrına yarın eccük destek atayım.

Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYENİ DİKAKTİMİ ÇEKEN HİSSE UCAK 1.53 ü kırarsa 1.83 kısa vade için hedeflenebilir. analizizni akşam yapmaya çalışırım.
Bugün , günlükte boligner üst band direnci olan 1.53 ü zorladı ama geçemedi. muhtemelen yarında deneyecektir. MACD kesişme noktasında. Hacimli alımlar gelirse ve 1.53 üsütünde tutunursa 1.61 ve 1.84 dirençlerini zorlayacaktır kısa vade içinde. kısa vade destekleri ise 1.44 ve 1.38 görünüyor. Bol kazançlar
Yorum
-
Muhasebe işlerinden pek anlamam. Yalnız 4 milyar karı aldğında elindeki hisse 10 milyar olarak kalmıyor ...CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2000*0,42=840 ytl yani üstadım bu kar payını almak için belli süre hisse elinde olması gerekmiyomu ozman adam 10 milyarla son gün girer 4 milyar kar alıp çıkar nasıl oluyor bu özür dilerim bu sorularımdan dolayı
Kar verdiği oranda lotların değeride düşer. Kısacası, elindeki hisse sayısı aynı kalır fakat eline nakit para geçer.
Yorum
-
ralli de yapabilir öncesinde ya da sonrasında, bilemezsin.Tersi de olabilir.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın üstadım o zaman bu kar verme işi bize bi katkı sağlamıyo öylemi
Yorum
Yorum