Sn. Simurg elimde IŞFIN ve KCHOL var maliyetler biraz yüksek orta vade için yorum yapabilirmisiniz.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ISFIn , 1.06 üstünde yatay olarak tutunma çabasında. Olası bir ciddi düşüşte 0.77 desteği görülebilir. Direnç 1.18 - 1.25 - 1.50 1. 25 direnci hacimli kırılmazsa satış fırsatı olarak orta vadede değerlendirelebilir.iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Simurg elimde IŞFIN ve KCHOL var maliyetler biraz yüksek orta vade için yorum yapabilirmisiniz.
KCHOL endeks hissesi olduğu için , paralel bir hareket gerçkelştirecektir. dalga büyürse 3.42 desteğine sarkabilir. İyi akşamlar.
Yorum
-
Simurg hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürlersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterISFIn , 1.06 üstünde yatay olarak tutunma çabasında. Olası bir ciddi düşüşte 0.77 desteği görülebilir. Direnç 1.18 - 1.25 - 1.50 1. 25 direnci hacimli kırılmazsa satış fırsatı olarak orta vadede değerlendirelebilir.
KCHOL endeks hissesi olduğu için , paralel bir hareket gerçkelştirecektir. dalga büyürse 3.42 desteğine sarkabilir. İyi akşamlar.
Yorum
-
Rica ederim, bol kazançlar.iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
Yorum
-
Nisan sonuna kadar turizm kağıtlarında iş bekliyorum ama endekse takılıyor..;)altınyay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. simurg elimde bir miktar ayces var maliyet 6.30 bu kağıtta umut varmı bilgi verirseniz. sevinirim.teşekkürler.
Yorum
-
Borsa konusunda ki fikirlerimi sık sık yazmaya çalışıyorum zaten. Cytas da uzun vade düşünürseniz bir sıkıntı yaşamazsınız. Önümüzdeki enerji özelleştirmelerinden ve nükleer enerji ihallelerinden pay kapmaya çalışacaklar, o yüzden ilerleyen günlerde yükselişini sürdürecektir. içiniz rahat olsun.matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum ne olacaj bu borsa ikili dip yapacakmış gibi gözüküyor sanki. ceytaş hakkındada görüşlerini merak ediyorum. şimdiden sağol
Yorum
-
Teşekkürler üstad.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYabancı ortaklık beklentisiyle alımlar gelebilir fakat dolar bazında ve teknik olarak fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum. 30.00 lar test edilebilir eğer bu fiyatı yeniden görürse hacim ve takas analizini yapmak gerekecektir. Bol kazançlar.
Yorum
-
cytas ve parkt , de yukarı trend devam ediyor, elinde olan arkadaşlar taşımaya devam etsinler.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercytas-parkte-mmart-celha-ditas-link-metur
Yorum
-
esse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArçelik hakkında yorumunuzu alabilirmiyim? şimdiden teşekkürler
Hissede 4.90 cent ( 5.90 ytl) civarında ciddi desteği mevcut. Hisse dolar bazında çok da ucuz sayılmaz. Bu desteğin aşağı yönlü kırılacağını şimdilik düşündürecek bir hacim yok. Kısa vade içinde yukarı yönlü tepki gelme ihtimali yüksek olsa da orta vade içinde yatay yönlü bir seyir izleyecektir. 7.34 kısa vade direnci durumda. Hacim hareketlerini izleyelim... Bol kazançlar.
Yorum
-
Arkadaşlar, bir kaç gün siteden uzak kalacağım. Site sizlere emanet. Herkese bol kazançlı bir hafta diliyorum...
Yorum
Yorum