simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam Mustafa Kemal Kurtuluş savaşına bir avuç insanla başladı. Ama umudunu yitirmedi. Samsuna çıkarken Bandırma vapurunda bir auç inanmış insan vardı. Ama şimdi koskoca bir T.C var hocam lütfen vaz geçmek yok sonuna kadarda olsa vazgeçmek yok . Bu gün bir yarın iki gelecekte çok olacağız . İnsanların alışkanlıklarını değiştirmek kolay olmuyor. Hocam lütfen biraz sabır Sizinle 1-2 ay sonra konuştuğumuzda çok şeylerin farklı olduğunu birlikte göreceğiz YAŞASIN www.keyborsa.com İYİ GECELER DEĞERLİ HOCAM
-
Hocam size yüreğimi gönderiyorum www.keyborsa.com için İzmirde ne yapabilirim
latifyz@gmail.com saygılar
Yorum
-
Sn SIMURG, bu konuda SN.latifyz` e bende katiliyorum. aslinda tüm üyelerimizin size samimi yorumlarinizdan dolayi minnettar olmali. ben fazla borsa ile ilgilenmiyorum, lakin gönlüm sizlerle..Keyborsa icin yurtdisindan ne yapilacaksa, buyrun söyleyin.. bende sokakta reklam dagitmaya hazirim..latifyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam size yüreğimi gönderiyorum www.keyborsa.com için İzmirde ne yapabilirim
latifyz@gmail.com saygılar
Alman ve avusturya borsalarindan bilgi gerekiyorsa gereken tercüme vs. yapmaya hazirim..
Basarilar diliyorum.Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
latifyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam gerçekden teşekkür ederim .yaptığınız yorumlar bana hiç zarar etirmedi. yorumlarınızı dikkate alarak 7,20 den aldığım Alkim leri boşalttım. 7,70 yarısını 7,75 yarısını kısa vadede sizin katkılarınızla iyi para kazandım. teşekkür ederim. Kazancımın içinde sizin büyük emeğiniz var. Şimdi 1,81 den Bolu çimentodayım . Ancak Alkimi gözlüyorum aşağı gelirse tekra Alkimdeyim. Gelmezse 8,30 direncini geçmesini bekleyeceğim. teşekkür ederim
haftalık usd garfiğine baktığımda geçtiğimiz ay yaşanan dalgalanma sonrasında 1.34 (1.63 ) desteğinden dönmüş ve alımlar gelmiş. Aslına bakarsanız gerçekten iyi bir senette pozisyon almışsınız. 2.45 cent zirvesinin düzeltmesi de gerçekleşmiş diyebiliriz. Hisse de 1.34 cent ciddi destek bu seviyeye inişli çıkışlı bir hafta geçiribilir fakat orta vade için herşey olumlu görünüyor. Önümüzdeki dirençler ise 1.98 kırılırsa 2.20 a gider kırılmazsa 1.63 e dönüş başlayabilir. 2.20-2.78-3.18 orta ve uzun vade dirençleridir. Bol kazançlar.
Yorum
-
altınyay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. simurg acaba parsan hakkında biligi verebilirmisiniz.teşekkürler.
Geçtiğimiz hafta iyi alımlar geldi. Kısa vade desteği olan 2.12 üzerinde tutuntuğu müddetçe trend devam edecktir. Kırılması halinde 2.01 desteği var. Hacimli aşağı kırılırsa stoplos olarak kullanılabilir. Dirençler ise 2.35 ve 2.54 lerde var. 2.35 dikkatle izlenmeli ...Bol kazançlar.
Yorum
-
Değerli Arkadaşımapruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn SIMURG, bu konuda SN.latifyz` e bende katiliyorum. aslinda tüm üyelerimizin size samimi yorumlarinizdan dolayi minnettar olmali. ben fazla borsa ile ilgilenmiyorum, lakin gönlüm sizlerle..Keyborsa icin yurtdisindan ne yapilacaksa, buyrun söyleyin.. bende sokakta reklam dagitmaya hazirim..
Alman ve avusturya borsalarindan bilgi gerekiyorsa gereken tercüme vs. yapmaya hazirim..
Basarilar diliyorum.
Diğer forum siteleriyle karşılaştırdığımızda burada yazan değerli kardeşlerimizin ne kadar düzeyli ve iyi niyetli olduklarını ayırt edebiliyoruz. Bu konuda sayın Simurg Hocamında katkıları büyük . Ben diyorum ki haydi dayanışmaya . Bu site yaşayacak yaşadıkca küçük yatırımcı kazanacak. Bu site de bulunan dostlarımız gerçekten yüreklerinin içi pırıl pırıl dostlarımız.Gün sitemiz için dayanışma günü bütün dostlarımıza görev düşüyor haydi dayanışmaya . Bu siteye ne kadar çok üye çekersek o kadar yaşatacağız . Gerçi değerli hocamız sayın simurg biraz yorulacak . Bilgisi olan bütün dostlarımızın tarafsız yorumlarını bekliyoruz . Bu yorumlar bize ışık olacak www.keyborsa.com dostları kazanacak
Yüreğinize sağlık değerli kardeşim . İnanın bana her geçen gün bu sitede çoğalacağız
Yorum
-
Teşekkür ederim. Bir yılı aşkın bu sitede dostlarla birlikteyim. Elimden geldiğince bilgimi paylaşmaya devam edeceğim. Tabiki gönül istiyor ki katılım çok olsun fakat bu işin teknik analizini bir türlü becerenediğimden midir nedir üye çok katılım az halalatifyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli Arkadaşım
Diğer forum siteleriyle karşılaştırdığımızda burada yazan değerli kardeşlerimizin ne kadar düzeyli ve iyi niyetli olduklarını ayırt edebiliyoruz. Bu konuda sayın Simurg Hocamında katkıları büyük . Ben diyorum ki haydi dayanışmaya . Bu site yaşayacak yaşadıkca küçük yatırımcı kazanacak. Bu site de bulunan dostlarımız gerçekten yüreklerinin içi pırıl pırıl dostlarımız.Gün sitemiz için dayanışma günü bütün dostlarımıza görev düşüyor haydi dayanışmaya . Bu siteye ne kadar çok üye çekersek o kadar yaşatacağız . Gerçi değerli hocamız sayın simurg biraz yorulacak . Bilgisi olan bütün dostlarımızın tarafsız yorumlarını bekliyoruz . Bu yorumlar bize ışık olacak www.keyborsa.com dostları kazanacak
Yüreğinize sağlık değerli kardeşim . İnanın bana her geçen gün bu sitede çoğalacağız
Bol kazançlar.
Yorum
-
cytas-parkte-mmart-celha-ditas-link-meturgüneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.simurg orta ve uzun vadede takip ettiğiniz,fiyatı düşük diyebileceğiniz hisseler hangileri? yani en çok güvendikleriniz.
Yorum
-
Evet hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercytas-parkte-mmart-celha-ditas-link-metur
mmart güzel görünüyor
2.seans 0,89 kapatmış 2,seans işlem hacmi yükselişle birlikte artmış 1,049,341
0.85-0,86 gelirse bu hiseyi takipdeyim.
Yorum
-
teşekkür ederim sn simurg.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercytas-parkte-mmart-celha-ditas-link-metur
Yorum
-
bugün cytas ve parkte günü ..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercytas-parkte-mmart-celha-ditas-link-metur
Yorum
-
Yabancı ortaklık beklentisiyle alımlar gelebilir fakat dolar bazında ve teknik olarak fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum. 30.00 lar test edilebilir eğer bu fiyatı yeniden görürse hacim ve takas analizini yapmak gerekecektir. Bol kazançlar.ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstadım BURCE için yorumunu alabilirmiyim.Teşekkürler.
Yorum
-
Umarım dostlar , tavsiyelerimize uyup daha önceden pozisyonlarını kapatmışlardır. dolar 1.25 oldu..
Yorum
Yorum