goodyer ucuz kağıt sayılır, iyi kar açıkladı. şu anda yüzde 4 artı. bilginize..
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
İNCELEMEYE ÇALIŞACAĞIM...quest01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersyn.simurg öncelikle yorumlarınız için tesekkur ederim.ben size burva ve derimi soracaktım yorumlarsanız sevinirim.tesekkur ederim.
Yorum
-
SASA- escom yükselişlere tepkisiz kaldı, tepki yükselişi gelebilir...
Yorum
-
O sasa adam olursa herkes adam olursimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSASA- escom yükselişlere tepkisiz kaldı, tepki yükselişi gelebilir...
Yorum
-
benim önerim sadece tepki hareketi konusunda yoksa sasada uzun vade kalmak için evliya sabrı gerekirMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO sasa adam olursa herkes adam olur

50 den alınırsa kısa vade tepkisiyle 60 ı görebilir.
Yorum
-
burva da destek 0.97 görünüyo kısa vade. üzerinde tutunursa 1.20 ve 1.31 dirençlerini zorlyacaktır. derim de ise 3.48 VE 3.68 - 3.86 DİREnÇLERİ VARdestek 3.02 görünüyor. kısa vade yönü yukarı görünüyor..quest01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersyn.simurg öncelikle yorumlarınız için tesekkur ederim.ben size burva ve derimi soracaktım yorumlarsanız sevinirim.tesekkur ederim.
Yorum
-
vestel direnç 2.06-2.48 destek: 1.60 yön kısa vade yukarı. bossada 1.18 destek, 1.46 - 1.55 direnç. yön aşağı ağırlıklı. Banvit 3.13 kısa vade desteği 2.58 orta vade desteği 2.58 dirençler 3.71- 4.15 Kısa vade yön aşağı diyebilirim.iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn simurg VESTEL, BOSSA ve BANVT yorumu alabilirmiyim.
Yorum
-
Teşkkürler Sn simurgsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervestel direnç 2.06-2.48 destek: 1.60 yön kısa vade yukarı. bossada 1.18 destek, 1.46 - 1.55 direnç. yön aşağı ağırlıklı. Banvit 3.13 kısa vade desteği 2.58 orta vade desteği 2.58 dirençler 3.71- 4.15 Kısa vade yön aşağı diyebilirim.
Yorum
-
-
bossa yanılttı bugün bizi..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervestel direnç 2.06-2.48 destek: 1.60 yön kısa vade yukarı. bossada 1.18 destek, 1.46 - 1.55 direnç. yön aşağı ağırlıklı. Banvit 3.13 kısa vade desteği 2.58 orta vade desteği 2.58 dirençler 3.71- 4.15 Kısa vade yön aşağı diyebilirim.
Yorum
-
Sn Simurg aslına bakarsanız ben sorumu yanlış sordum.Sorduğum firmaların bilançoları daha açıklanmamıştı. Siz teknik olarak değerlendirmiştiniz. Yinede teşekkürler. Önümüzdeki maçlara bakıcaz sağlığımız yerinde olsun yeterki;)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbossa yanılttı bugün bizi..
15/02/2008 08:10
*BOSSA'NIN VERGI DAIRESINE SUNDUGU 2007 YILI NET DÖNEM KARI 27.045.655 YTL
Yorum
-
cytas dan bugün bir hamle daha gelecek sanki izleyelim bakalım ...
Yorum
-
cytas bu havada nokta atışı oldu sanırım ...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercytas dan bugün bir hamle daha gelecek sanki izleyelim bakalım ...
Yorum
-
Tebrikler sn simurg gerçektende çok isabetli oldu.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercytas bu havada nokta atışı oldu sanırım ...
Sizce CYTAS'ın bundan sonraki yönü önümüzdeki hafta için ne olur.
Yorum
Yorum