Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • latifyz
    Yeni üye
    • 10 Şubat 2008
    • 43

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla teşekkür ederim, gerçek sizlere yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Valla katılım az olunca benim de hevesim kırılmıyor değil açıkçası. Umarım KeyBorsa'nın geleceği dediğiniz gibi olur tabi siz dostların sayesinde...
    Hocam Mustafa Kemal Kurtuluş savaşına bir avuç insanla başladı. Ama umudunu yitirmedi. Samsuna çıkarken Bandırma vapurunda bir auç inanmış insan vardı. Ama şimdi koskoca bir T.C var hocam lütfen vaz geçmek yok sonuna kadarda olsa vazgeçmek yok . Bu gün bir yarın iki gelecekte çok olacağız . İnsanların alışkanlıklarını değiştirmek kolay olmuyor. Hocam lütfen biraz sabır Sizinle 1-2 ay sonra konuştuğumuzda çok şeylerin farklı olduğunu birlikte göreceğiz YAŞASIN www.keyborsa.com İYİ GECELER DEĞERLİ HOCAM

Yorum

• latifyz
      Yeni üye
      • 10 Şubat 2008
      • 43

Hocam size yüreğimi gönderiyorum www.keyborsa.com için İzmirde ne yapabilirim
      latifyz@gmail.com saygılar

Yorum

• apruncurtigin
        Tecrübeli
        • 13 Mart 2007
        • 613

latifyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hocam size yüreğimi gönderiyorum www.keyborsa.com için İzmirde ne yapabilirim
        latifyz@gmail.com saygılar
        Sn SIMURG, bu konuda SN.latifyz` e bende katiliyorum. aslinda tüm üyelerimizin size samimi yorumlarinizdan dolayi minnettar olmali. ben fazla borsa ile ilgilenmiyorum, lakin gönlüm sizlerle..Keyborsa icin yurtdisindan ne yapilacaksa, buyrun söyleyin.. bende sokakta reklam dagitmaya hazirim..
        Alman ve avusturya borsalarindan bilgi gerekiyorsa gereken tercüme vs. yapmaya hazirim..
        Basarilar diliyorum.
        Borsacıların ve borsanın yeni adresi
        [url] www.keyborsa.com[/url]

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

Hocam gerçekden teşekkür ederim .yaptığınız yorumlar bana hiç zarar etirmedi. yorumlarınızı dikkate alarak 7,20 den aldığım Alkim leri boşalttım. 7,70 yarısını 7,75 yarısını kısa vadede sizin katkılarınızla iyi para kazandım. teşekkür ederim. Kazancımın içinde sizin büyük emeğiniz var. Şimdi 1,81 den Bolu çimentodayım . Ancak Alkimi gözlüyorum aşağı gelirse tekra Alkimdeyim. Gelmezse 8,30 direncini geçmesini bekleyeceğim. teşekkür ederim

Keyborsa.com farkını farkedemiyenlere şaşarım

haftalık usd garfiğine baktığımda geçtiğimiz ay yaşanan dalgalanma sonrasında 1.34 (1.63 ) desteğinden dönmüş ve alımlar gelmiş. Aslına bakarsanız gerçekten iyi bir senette pozisyon almışsınız. 2.45 cent zirvesinin düzeltmesi de gerçekleşmiş diyebiliriz. Hisse de 1.34 cent ciddi destek bu seviyeye inişli çıkışlı bir hafta geçiribilir fakat orta vade için herşey olumlu görünüyor. Önümüzdeki dirençler ise 1.98 kırılırsa 2.20 a gider kırılmazsa 1.63 e dönüş başlayabilir. 2.20-2.78-3.18 orta ve uzun vade dirençleridir. Bol kazançlar.
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

altınyay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sn. simurg acaba parsan hakkında biligi verebilirmisiniz.teşekkürler.

Geçtiğimiz hafta iyi alımlar geldi. Kısa vade desteği olan 2.12 üzerinde tutuntuğu müddetçe trend devam edecktir. Kırılması halinde 2.01 desteği var. Hacimli aşağı kırılırsa stoplos olarak kullanılabilir. Dirençler ise 2.35 ve 2.54 lerde var. 2.35 dikkatle izlenmeli ...Bol kazançlar.

Yorum

• latifyz
              Yeni üye
              • 10 Şubat 2008
              • 43

apruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sn SIMURG, bu konuda SN.latifyz` e bende katiliyorum. aslinda tüm üyelerimizin size samimi yorumlarinizdan dolayi minnettar olmali. ben fazla borsa ile ilgilenmiyorum, lakin gönlüm sizlerle..Keyborsa icin yurtdisindan ne yapilacaksa, buyrun söyleyin.. bende sokakta reklam dagitmaya hazirim..
              Alman ve avusturya borsalarindan bilgi gerekiyorsa gereken tercüme vs. yapmaya hazirim..
              Basarilar diliyorum.
              Değerli Arkadaşım
              Diğer forum siteleriyle karşılaştırdığımızda burada yazan değerli kardeşlerimizin ne kadar düzeyli ve iyi niyetli olduklarını ayırt edebiliyoruz. Bu konuda sayın Simurg Hocamında katkıları büyük . Ben diyorum ki haydi dayanışmaya . Bu site yaşayacak yaşadıkca küçük yatırımcı kazanacak. Bu site de bulunan dostlarımız gerçekten yüreklerinin içi pırıl pırıl dostlarımız.Gün sitemiz için dayanışma günü bütün dostlarımıza görev düşüyor haydi dayanışmaya . Bu siteye ne kadar çok üye çekersek o kadar yaşatacağız . Gerçi değerli hocamız sayın simurg biraz yorulacak . Bilgisi olan bütün dostlarımızın tarafsız yorumlarını bekliyoruz . Bu yorumlar bize ışık olacak www.keyborsa.com dostları kazanacak

Yüreğinize sağlık değerli kardeşim . İnanın bana her geçen gün bu sitede çoğalacağız

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

Değerli Arkadaşım
                Diğer forum siteleriyle karşılaştırdığımızda burada yazan değerli kardeşlerimizin ne kadar düzeyli ve iyi niyetli olduklarını ayırt edebiliyoruz. Bu konuda sayın Simurg Hocamında katkıları büyük . Ben diyorum ki haydi dayanışmaya . Bu site yaşayacak yaşadıkca küçük yatırımcı kazanacak. Bu site de bulunan dostlarımız gerçekten yüreklerinin içi pırıl pırıl dostlarımız.Gün sitemiz için dayanışma günü bütün dostlarımıza görev düşüyor haydi dayanışmaya . Bu siteye ne kadar çok üye çekersek o kadar yaşatacağız . Gerçi değerli hocamız sayın simurg biraz yorulacak . Bilgisi olan bütün dostlarımızın tarafsız yorumlarını bekliyoruz . Bu yorumlar bize ışık olacak www.keyborsa.com dostları kazanacak

Yüreğinize sağlık değerli kardeşim . İnanın bana her geçen gün bu sitede çoğalacağız
                Teşekkür ederim. Bir yılı aşkın bu sitede dostlarla birlikteyim. Elimden geldiğince bilgimi paylaşmaya devam edeceğim. Tabiki gönül istiyor ki katılım çok olsun fakat bu işin teknik analizini bir türlü becerenediğimden midir nedir üye çok katılım az hala Bol kazançlar.

Yorum

• güneşş
                  Tecrübeli
                  • 08 Ocak 2008
                  • 742

sn.simurg orta ve uzun vadede takip ettiğiniz,fiyatı düşük diyebileceğiniz hisseler hangileri? yani en çok güvendikleriniz.

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sn.simurg orta ve uzun vadede takip ettiğiniz,fiyatı düşük diyebileceğiniz hisseler hangileri? yani en çok güvendikleriniz.
                    cytas-parkte-mmart-celha-ditas-link-metur

Yorum

• latifyz
                      Yeni üye
                      • 10 Şubat 2008
                      • 43

Evet hocam
                      mmart güzel görünüyor
                      2.seans 0,89 kapatmış 2,seans işlem hacmi yükselişle birlikte artmış 1,049,341
                      0.85-0,86 gelirse bu hiseyi takipdeyim.

Yorum

• güneşş
                        Tecrübeli
                        • 08 Ocak 2008
                        • 742

teşekkür ederim sn simurg.

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

bugün cytas ve parkte günü ..

Yorum

• ayer
                            Katılımcı
                            • 29 Şubat 2008
                            • 77

Üstadım BURCE için yorumunu alabilirmiyim.Teşekkürler.

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Üstadım BURCE için yorumunu alabilirmiyim.Teşekkürler.
                              Yabancı ortaklık beklentisiyle alımlar gelebilir fakat dolar bazında ve teknik olarak fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum. 30.00 lar test edilebilir eğer bu fiyatı yeniden görürse hacim ve takas analizini yapmak gerekecektir. Bol kazançlar.

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

Umarım dostlar , tavsiyelerimize uyup daha önceden pozisyonlarını kapatmışlardır. dolar 1.25 oldu..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information